kızlar 44 bedenim . artık mayodan sıkıldım. bikini giymek istiyorum ama utanıyorum. benim gibi olanlar varmı aranızda.internette birsürü foto gördüm kilolu bikinili kadın fotolori hatta bir kaçını ekleyeyim .
canım benim hani böle yoğun bi elülit problemin yoksa giyebilirisn mayo giyebiliosan zaten öle çok takıntılı değilsindir bende utanıorum o yüzden ikisinide giymiorum hep böle plaj pantolonlarıyla dolaşıorum tatilde ama bende selülitte var:kedi:
Bence giyebilirsin canım. Sen rahat ettikten sonra takılacak hiçbirşey yok. Benim bütün arkadaşlarım giyiyor içlerinde ciddi kilolu olnalar da var. Zaten bikini mayodan daha az dikkat çekiyor. Mayo giyince "bakın kiloluyum bikini giymedim" der gibi daha çok kilolara dikkat çekiyor.
Sen kendine yakışan bir bikiniyi al çık salın plajda. Gerisi boş.
ıyi tatiller. :)))
ay sağolun kızlar ya. ihtiyar kadınlar gibi mayo giymekten ne kaqdar sıkıldım anlatamam.moral oldunuz . ayın 11 inde tatile çıkıyorum. mayom zaten var. birde usturuplu bir bikini alayım kenime.
ya kilolar değil,önemli olan ,bazı beden vardır,kiloludur ama ,düzgün hatlıdır yakışır,bazı zayıf kadın vardır,ama taşıyamaz.
siz kendinize yakıştırdıktan sonra bence bedenin çok önemi yok,hem bu fotolardaki bayanların bazısı bence 44 bedenden çok fazla.
bende kılolarımdan dolayı sort gıyıyorum hep ama kadınlar plajına gıdıcez bıkını ve mayo gıycem ama bende basen ve kalca fazla o yuzden annem bıkını gıy bıse olmaz dıo kendıme bıkınımı mayomu alsam karar veremedım ..:kedi:
çok aşırı kilolurda cidden güzel durmuyoo (mesela koyduğun resimlerdeki bence hoş değil ama 44 bedensen olur neden olmasın bende 44-46 bedenim bu sene giymek için aldım bende gayet güsel oldu ben kiloluyumdur ama çıkıntı gibi duran yerim yok her yerim aynı o yüzden yakıştırdım taşımasını bildikten snra güzel durur bence
valla benim göğüsler 42 beden ben bikini giyiyorum ama alt bedenim küçük orda problem yaşıyorum nolurdu sanki altımla üstüm bir olsaydıda bikini alırken kombin yapma zorunluluğum olmasaydı
Yazınızı yeni gördüm.Bencede elalem ne denirle yaşanmaz ki giyin nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.Bu hayata bir kere geliyor insan hiç bir şey içinizde kalmasınzemuszemus
birisi hamileyken hangisi güzel duruyor diye sormuş ben hamileyken bikini giymiştim çok hoş duruyor bence.tabi karnından başka diğer yerlerden kilo almadıysan.
benim kardesim 42 beden ve her yaz -bikini giyememe sendromu- basliyor. bu hem onu hem de bizi cok üzüyor.
neden giyemeyecekmissiniz? her vücuda her kiloya yakisan bikiniler var bence sorun etmeyin. hatta bo bol yüzün meyve sebze yiyin o tatil de 1 beden incelirsiniz valla :))
ah ah bikini giyerdm ama bu sefer evlendım yaradı galıba evlılık Benimde göbeğim çıktı bu aralar tatıle çıkıcaz eşimle oyuzden bu sefer tankini alıcam sanırm :
valla gülüm bu kadınlar 44 beden deıl en az 50 bedenler o nedenle hıc kasma kendını..ıstedıgıın gıbı gıy kendını nasıl mutlu hıssedıosan ole gıy başkalarının duşuncesını hıc takma bu dunyaya kaç kez gelıceksın ama seneye o kılolardan kurtulmaya bak derimmmm neyse aeo
bende42 bedenim bikini giycem bu yaz aldım bacaklarımı herkes beenir filan ama armut göbeğim var =D mideden bi fazlalık yok =D sadece göbek =D neyse giyicem giyicem =D
Ben cok kilolu bayanlara bikini yakistirmiyorum acikcasi. Resimdeki kadinlara hic yakismamis bence mesela.
Tabi bu resimdekiler elbet 44'un ustunde bedenlerdir. Su da var, 44 bedende vucudunuz kalin olabilir ama sarkma, cok fazla selulit vb sorunlar varsa o zaman yakistirmam.
Ben de goruyorum kilolu ama bikininin yakistigi bayanlar. Belleri, bacaklari filan kalin oluyor ama sarkmamis yine tas gibi duruyor. Yine bikini yakisiyor. Sizi gormeden birsey diyemem. Aynaya baktiginizda kendinize yakistiriyorsaniz giyin.
fotodaki kadınla cok çirkin canım öyleysen giyme mayo sadece yaslı kadınlara özgü değil ki mayolarında cıvıl cıvıl renk ve modelleri var bence ...şık elbise pareolardan da al üstüne geçir sadece denize girerken cıkarırsın..