44 beden olup bikini giyenler yada giymek isteyenler

koyduğunuz fotolardaki bayanlar 50 beden ve üstü sanırım 44 bedenseniz eğer yanları ipli olmayan askıları kalın çok şık üçgen bikiniler var ona uygun renklerde pareolarla ya da tül elbiselerle de kombine edersiniz

bencede giyebilirsinz 80 yaşındaki kadının bile bikini giydiğini gördüm siz niçin giyemezsnz.bakın bu resmlerdeki bikinilerde çok güzel durmuş özellkle kırmzı bikinili olan çok hoş.bakımla sanki kilosunu kapatmş gibi görndü gözüme.

canim bende 55 kiloyum boyumda 158 cm, ama malesef goguslerim buyuk oldugu icin 44 beden bikini giyiyorum, bence hic cekinme plajda kimse takmiyo zaten cogu bayanda kiloluda olsa bikini tercih ediyo, yururken gobegini icine cek dik yuru takma kimseyi :))

ben de 44 bedenim.geçen yaz mayo giydim ama seneye mutlaka bikini giymeyi düşünüyorum.mayodan daha çok hoşuma gidiyo

200 kilo da olsan istediğini giy. illa yakıştırman da gerekmez ki yakışır bence fotodaki kızlar sevimli
yakışmayan şeyler etekli bikiniler, haşemalar, giysiler vs... bence plajda herkes mayo veya bikini giymeli, kilo farketmez:81:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…