44 Yaş

Merhaba arkadaşlar , çok sevdiğim amcamın kızı 29 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı 44 yaşında hiç evlenmemiş maddi durumu çok iyi buraya takılmıyorum çünkü amcamların durumu da öyle . Yalnız hiç evlenmemesi beni tedirgin ediyor , ve amcamın kızına hiç belli etmiyorum , abinin görüntüsü çok efendi ama çok tedirginim inşaallah kötü bir şey çıkmaz. Geçmişi araştırıldığında da bir sıkıntı yok .çevreniz de varmı neden evlenmez bi erkek o yaşa kadar , ille kötü bir şey var Mıdır

Hic kafa yorma buna, alan razi veren razi. Sen kotu olursun

Aslında 30yasa 44 çok değil.erkek olgun olduğunda iyi olur ama o yaşa kadar da boş kalmamıştır illa sevgili birlikte olduğu yatıp kalktığı kadın çoktur yani adam hayatını yaşamış sıra anca evliliğe gelmiş.ayni ünlüler gibi mesela serdar ortaç Kenan doğulu hepsi genç hatun aldılar

Merhaba arkadaşlar , çok sevdiğim amcamın kızı 29 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı 44 yaşında hiç evlenmemiş maddi durumu çok iyi buraya takılmıyorum çünkü amcamların durumu da öyle . Yalnız hiç evlenmemesi beni tedirgin ediyor , ve amcamın kızına hiç belli etmiyorum , abinin görüntüsü çok efendi ama çok tedirginim inşaallah kötü bir şey çıkmaz. Geçmişi araştırıldığında da bir sıkıntı yok .çevreniz de varmı neden evlenmez bi erkek o yaşa kadar , ille kötü bir şey var Mıdır

Meslek is guc hersey olabilir yani, belki birini cok sevdi vermediler yillarca yasini tuttu, belki cok uzun okumasini gerektiren bir meslegi var, yada uzun yillar yurtdisinda yasadi turk kizi bulamadi kafasina gore , hersey olabilir. Iyi ihtimalleri dusunun derim yoksa kotu ihtimaller hayal etmekle bitmez.

Benim gördüğüm örneklerin hepsi sorunlu maalesef.Kimi anakuzusu kimi pasif veya OKB hastası vs...

İyice tanımadan karar vermesin.Tanımak derken yemeğe çıkmak yeterli değil.Adamın kendi arkadaş ve aile ortamında gözlemek daha iyi olur.

Kısmet bu işler, kuzeniniz de o kadar küçük değil aklı fikri yerindeyse ölçmüş tartmıştır adamı zaten. Sizin sorun ettiğiniz başka bir şey mi var?

Benim tanidigim 35 40 yas civari hic evlenmemis bayagi erkek var. Hepsinin karakteri baska ama ortak nokta su, kendilerinde tip yok ama kizlari begenmiyolar. E guzel kizlar yakisikli erkek istiyo seni napsin. Oyle oyle yas ilerliyo zaten yaslarina uygun bekar kiz kalmiyo. Muhtemelen 40a kadar secici davranip 40tan sonra onune cikan ilk kizla evlenirler

Ayyy sanki herkes 20li yaşlarda evlenmek zorunda hayır nasip denen bir şey var sonuçta nasip olmamıştır değil mi?

44 yaşındaki adam yaşında hatun alacak olsa çocuk yapamaz -çok büyük itimalle. mecbur 35 yaş altı alacak.
parası pulu olan adam zaten kolay kolay 40 yaşlarında kadın almaz, almıyor. Yani burada sorun 40lı yaşlarda evlenme değil her iki cinsiyet için de artık evlenme yaşları ilerledi 44 geç filan değil ama maalesef kadınlar dezavantajlı. parası pulu da olan insan çocuk istiyor, genç güzel olsun istiyor, istiyor da istiyor 40 üstü kadına bakmıyor. acı gerçekler.

Aşk
Ask evliligi mi? Birbirlerini iyice tanimislar mi?
aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..

Aşk

aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..
Ama nisanlandilarsa, epey beraber vakit gecirmislerdir. Simdi siz kotu olursunuz.
Bence de 15 yas cok fazla, ama kuzeninizin oncelikleri farkli olabilir.

Aşk

Iste burda sıkıntı var. Dedikleriniz cok ciddi seyler. Gormeden konusmadan nasil kabul etmis hemen? Kardesleriyle neden gorusmuyor?

Back
X