- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi cAnImVEcAnI
-
beni demin tt netten aradılar sözde,tarife değişikliği falan için bizim telefonda bozuk ses kesik kesik geliyor cep numaramı istediler verdim baktım 444 1 444 aradılar konuştuk en son adresimi istediler hiç şüphelenmedim verdim sonra kimlik nosu istediler bende zaten tt netin elinde bilgiler yokmu veremem dedim,tamam dedi 2 gün içinde telefonunuza tarife değişikliği için mesaj gelir dedi,sonradan uyandım internetten baktımki bunlar dolandırıcıymış bilen var mı ya adresi verdim napabilirlerki,off
ben tarife değişikliği yaptım,tc istemesi beni şaşırttı daha öncede kaç kere aradılar hiç böyle bişey sormadılar,başta süphelendim aslında ama çok ses geliyodu operatör sesleri başka konuşanlarda vardı
tt nette zaten var bılgıler bır daha ıstemezlerkı bence karakola git suc duyrusunda bulun ya hu 444 numarayla nasıl arıyorlar anlamadım
Şirket kurmuş o zaman bunlar.
Arkadan konuşanlarda bunun gibi vatandaştan tc isteyenlerdir kesin
gerçekten ttnet mi yoksa başka bi işmi var bilmiyorumki:26:
googleden baktım bu noya ttnet cıkıyor o kadarda ileri götüremezler işi kanımca yanı koskoca telekominikassyon şirketi bu tür bir durumlara karsı önlem almıslardır hatlarına baska birileri giremez ama sen ttnetı ara bakalım onlar bılırler cagrı merkezınde görustugun kısının adınıda ver
bende baktım türk telekom bununla ilgili açıklama yapmış özel bilgilerinizi vermeyin falan diye,bak oda var tabi bana isimde vermedi
0312 444 1 444 SAHTEKARLIĞI ! Lütfen Okuyun ve Paylaşın !
arkadaşlar bugün 0312 444 1 444 numaralı bir arama geldi, numarayı görünce direk google dan arattım ne olduğunu anlamak için. Dolandırıcıların size çeşitli söylemleri oluyor, türk telekomdan aradıklarını söyleyip sizin tarifenizi değiştirmek istediklerini söylüyorlar, sizcen kredi kartı bilgisi ve kimlik bilgilerinizi istiyorlar, sakın ola ki kanmayın. Ne söylerlerse hayır istemiyoruz deyin, çok ısrar ediyorlar ama en son iyi günler deyip kapatabilirsiniz telefonu. Tabi bunu öğrendikten sonra onları dalgaya almayı da isteyebilirsiniz, size kalmış. Ailenizi de uyarın, annenizle babanızla konuşup haberleri yokken onları aldatabilirler.
Paylaşalım bunu lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?