• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 günde max zayıflamak için yarışmak ister misiniz?

Bildirimim hic ic acici degil.Bildirimim hic ic acici degil.
Bu hafta bildirimim hic ic acici degil.
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 83.3
Fark 200 gr
Neden bu kadar az gidiyo anlamadim.
Tiroid ve demir ilacima bu hafta basladim olumlu etkisi olur diye dusunmustum.
Cok moralim bozuldu.

Bildirimim hic ic acici degil.Bildirimim hic ic acici degil.
Bu hafta bildirimim hic ic acici degil.
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 83.3
Fark 200 gr
Neden bu kadar az gidiyo anlamadim.
Tiroid ve demir ilacima bu hafta basladim olumlu etkisi olur diye dusunmustum.
Cok moralim bozuldu.
canım hipotiroidin mi var,şimdi ilacı aldın ama aldığın doz yeterli mi o belli değil,tsh düzeyine göre dozu ayarlayacaklar
hipotiroidiye rağmen 200 gram verdiysen kendini 1 kilo vermiş kabul edeceksin
cuma zayıflama yarısmasında hipotiroidili bir arkadaş vardı,100-200 vere vere 85ten 60lara düştü ama pes etseydi düşemezdi,yani yavas yavas gitsin kalıcı gitsin
bir de şunu anlatayım ben geçen hafta 60,4 çıktım,beklentim yüksek olduğu için moralim bozuldu,haftasonu saldım kendimi,2 günde tam 2,5 kilo aldım,ama sonra pişman oldum..yani hedefi düşük koymak,sabırla devam etmek lazım
başarılı insanlar asla pes etmezler...

canım hipotiroidin mi var,şimdi ilacı aldın ama aldığın doz yeterli mi o belli değil,tsh düzeyine göre dozu ayarlayacaklar
hipotiroidiye rağmen 200 gram verdiysen kendini 1 kilo vermiş kabul edeceksin
cuma zayıflama yarısmasında hipotiroidili bir arkadaş vardı,100-200 vere vere 85ten 60lara düştü ama pes etseydi düşemezdi,yani yavas yavas gitsin kalıcı gitsin
bir de şunu anlatayım ben geçen hafta 60,4 çıktım,beklentim yüksek olduğu için moralim bozuldu,haftasonu saldım kendimi,2 günde tam 2,5 kilo aldım,ama sonra pişman oldum..yani hedefi düşük koymak,sabırla devam etmek lazım
başarılı insanlar asla pes etmezler...
Callan bana cok iyi geliyorsun. Tiroid ilacimi ihmal ediyordum doktor kont sonucu yeni dozda icmeye basladim. Sporu arttirmam lazim ama hareket etcek hal bulamiyorum.
Iki gunde alinan kilo cabuk gider daha cok salma toparlarsin hemen.

canımm 100 grama bile çookkk sevinmeliyiz,motivasyonumuz hepp yüksek olmalıı:KK200::KK200:
dünkü menüm
sabah 07:30 yarım tabak domatesli yumurta,2kk light peynir,1 armut, 3 yeşil biber,dereotu,1 salkım üzüm,3 ceviz,1 kayısı
09:00 3ü 1 arada kahve
15:00 1 tabak yeşil fasulye, 1 kaşık bulgur, cacık, bol marul, elma,küçük salkım üzüm
18:00 3ü 1 arada kahve

06:45 3ü1 arada
08:30 2 kaşık patatesli yumurta+ 2kk peynir+ 3ceviz+ 1 kayısı+marul+nane+2 elma
13:30 3ü 1 arada
15:00 1 tabaktan az kıymalı yumurta+ 2 kaşık dövme pilavı+ 1 tabak yoğurt+marul+1 elma
spor: 2 mile leslie+ 10 dkk stretching+ 50 squat+ 50 twist+ 50 dumbell side bend
su:3lt

bugunku menüm
11:00 3 yumurta,2kk peynir,10 zeytin,3 ceviz,1kayısı,marul,maydanoz,2 elma
16:00 yarım ev yapımı hamburger,1kase pulbiberli yoğurt,marul,maydanoz,2 elma
spor:yok mağlesef
su: 3lt ye tamamlarım yatmadan
iyi geceler:))

Can sıkıcı bi kaç günden sonra herşeyin düzelmesiyle döndüm. Gerçi bayramda buralarda olmam ama sonrasında görüşmek üzere hayırlı bayramlar.

Bi sikinti var ama cozemedim. Sabah kotu basladim ama ogle yemeginde toparladim. Aksamida hafif gecirirsem yarindan korkmam. Ben kendimi hirslandirmayi beceremedim o yuzden hirsli bi kac ark bulup kendimden utanmam lazim sanirim

Bi sikinti var ama cozemedim. Sabah kotu basladim ama ogle yemeginde toparladim. Aksamida hafif gecirirsem yarindan korkmam. Ben kendimi hirslandirmayi beceremedim o yuzden hirsli bi kac ark bulup kendimden utanmam lazim sanirim
ben sürekli zayıf kadınların resimlerine bakıyorum,telefon ekran resmimi bile öyle yaptım

menüm
8:00 3ü 1 arada
10:00 domatesli yumurta,2 kk peynir,1 kayısı,3 ceviz, 1 biber,1 havuç, 3 zeytin,1 şeftali
13:30 3ü 1 arada
16:30 buharda pişmiş kabak, 3 kaşık bulgur, 1/2 kase yoğurt,1 havuç,1 şeftali
su: 3ltyi geçtim
spor:yok

07 civarı 1 3ü1 arada
9 civarı domatesli yumurta, 2kk peynir, 2 ceviz, 1kayısı, biber,havuç,elma,2 zeytin
12:30 civarı 1 3ü1arada
14:30 civarı yumurtalı fasulye kavurma,yoğurt 1 kase kadar,biber,havuç,şeftali
su: sabaha kadar 2,5 ltyi geçerim
spor: az sonra 25 squat yapacağım,hiç bir şey yapmadan yatmayacağım inşallah
işte genel olarak böyle
senin menülerin nasıl cnm

Bende katılabilirmiyim??
Yaşım 26 bi çocuk annesiyim 170 boyum geçen pzt 75.9 kiloydum 4 gündür diyet ve yürüyüş yapıyorum. 45 gün çok hoşuma gitti. Buarada hedef 60

Back
X