Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla yetmez cocukların en sevdiği yiyecek pasta oluyor doğum gününde hele öyle minik minik keserseniz cocuklar yediğinden birşey anlamaz bile cocuklar için doğum günü pasta demek benim 2.5 yasinda ki yeğenim bile elinden gelse hergün doğum günü kutlatır pasta kesmek ister çocuklar için börekmiş çörekmiş hiç önemli değil ama pasta önemli.Merhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
İmandan değilde kalıyo diyo etrafımdaki çoğu kişi oyüzden yoksa 20 kişilik yaptırma imkanım var ki o kesim yeter onu biliyorum da acaba cok kalırmı geriye diye düşünüyorumİnternette oyle dilimleme teknikleri varki imkanin yoksa her sekilde yetirirsin
Ben 15 yada 20 kişilik arasında kaldım 20 kişiliğin yeteceğini biliyorum da artsın istemiyorum çünkü 20 kişilik pasta diyince pastanelerin koca dilim şeklinde oluyo 20 kişilik 40a kesin yeter benceAsla yetmez cocukların en sevdiği yiyecek pasta oluyor doğum gününde hele öyle minik minik keserseniz cocuklar yediğinden birşey anlamaz bile cocuklar için doğum günü pasta demek benim 2.5 yasinda ki yeğenim bile elinden gelse hergün doğum günü kutlatır pasta kesmek ister çocuklar için börekmiş çörekmiş hiç önemli değil ama pasta önemli.
En azından 35-40 kişilik olmalı 2.dilimi isteyen olursa ne olacak vermiyecek misiniz yetmedi diye varsın artsın ama yetememezlik olmasın.
En mantıklısı bu. Bu şekilde ikinci daha uygun fiyatlı bir pasta alarak çözün sorunu konu sahibi.Sanırım siz resimli özel bi parta yaptırcaksınız pasta büyüdükçe fiyatı da büyüyor biraz da ücret konusundan dolayı mı acaba çok büyük yaptırmak istemiyorsunuz eğer öyle düşünüyorsanız eğer bir tane daha pasta alırsınız yanına normal bir şekilde hani atıyorum kakaolu hani çeşit olsun gibisinden öyle de yapabilirsiniz
Evet 20 kişilik kesin yeteceğini düşünüyorumKızıma 45 kişi için 20 kişilik yaptırmıştım. Pastacı öyle önerdi başta guvenmemistim ama çok rahat yetti
Ben 20 kişilik pastanında yeteceğini düşünmüyorum cok kalabalık doğum gününe 3-4 kere gitmişliğim var pastalar büyüktü ve çocukların tek yediği yiyecekti.Ben 15 yada 20 kişilik arasında kaldım 20 kişiliğin yeteceğini biliyorum da artsın istemiyorum çünkü 20 kişilik pasta diyince pastanelerin koca dilim şeklinde oluyo 20 kişilik 40a kesin yeter bence
Siz öyle yaparsınızOlmaz bence ya hiç vermesin daha iyi.
Bu gelecek cocuklarla aynı dogumgününde cok defa bulundum yemiyorlar kreş arkadaşları onlar için özel patates köfte yapıyoruz ikramlar bile yemiyorlar cogı nerdeyse pastayıda az yiiyo yiyenler hiç yemeyenler oluyor 20 kişinin yeteceğine eminim sadece acaba kalmasın diye 15 mi olsa diye düşündüm ama 20 yaptıracagımBen 20 kişilik pastanında yeteceğini düşünmüyorum cok kalabalık doğum gününe 3-4 kere gitmişliğim var pastalar büyüktü ve çocukların tek yediği yiyecekti.
Artar onu da mahalleye dağıtırsınızMerhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
Pahalı olduğunu biliyorum ama dediğim gibi ya evde yapılsın yada herkese yetsin.cocuklarin en sevdiği şey pasta olacak.videodaki gibi küçücük olursa dilim bile sayılmazBelki maddi gücü buna yetmiyor olabilir .Şuan pastalar da masum değilfiyatlar çok uçuk evde kendı yapması daha makul olur o zaman
ahh ahha kahvaltıda pasta yiyebilen gurmeler anlar sadece bunuNe gerek var yetecek mi yetmeyecek mi diye düşünmeye , 45 kişiye en a 25-30 kişilik yaptır bence . Kalırsa ertesi gün kahvaltıya yersin mis gibi .
Şimdi burda ben evde nasıl olur vs diye sormadm ki evde değil, belediyenin mahalle evleri var her mahallede orda yapıyoruz kreşçe hep45 kişi çağırıyorsanız daha büyük bir pasta almanız gerekli. Yeğenimin doğumgünü 15-20 kişilikti yine de çok kalabalık gelmişti bize. Ve alt komşu da sesten rahatsız olup uyarmaya gelmişti. 50 kişiyi minicik evde ağırlıyorsanız da sıkıntı