- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Adam bekarsa annesiyle yaşaması normal bence. Ekstra masraf kira fatura yemek derdiyle ugrasmak istememis olabilir hemen kendinizi doldurmayin. Tanıdıkça belli olur o aşırı anneci olup olmadığı
Böyle dusunmenize sebep olan bir konusma mi gecti aranizda, ve annesi ile tek mi yaşıyor babasi hayatta degil miTüm hayatı annesi etrafında dönüyor bence
Hele bu hayat pahaliliginda imkansız gibiTürkiye'de genel olarak bekar kadın ya da erkek ailesi ile yaşar.
Uzak şehre taşınmışsa işi gereği yalnız yaşıyor insanlar.
Ben aynı ilde ayrı eve çıkan bekar erkek yada kadın pek gormedim ya maddi ya manevi olarak.
Bu da kültürle alakali bizim ülkemizde.
Belki metropol sehirlerde vardir tek çıkan.
Bence diyorsunuz emin değilsinizTüm hayatı annesi etrafında dönüyor bence
Ben öyle düşünmezdim çünkü ev içi bilinmiyor annenin mi sözü geçiyor 45 yaşındaki adamın mi belli değilDeneyimim olmadi ama 45 sene annesinin dibinde geçmiş evlilikte zorlanabilir diye dusunurdum. O adamla bağ kuramazdim diye dusunuyorum onu oradan kopartmak imkansiza yakin.
Çok geç yaşta evlenen adamlarin hepsi demeyeyim de çoğu bence biraz daha genç evlenenler kadar bağli olmuyor zaten bence.
Birbirinin gençliğini, olgunluğunu vs birlikte yaşamak başka yaşlanmaya ramak kala hayatina girmek başka olur diye dusunuyorum bi de adam annesiyle yaşamaya alişmişsa tuz biber iyice. Ben uzaktan boyle dusunurdum.
Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Ben öyle düşünmezdim çünkü ev içi bilinmiyor annenin mi sözü geçiyor 45 yaşındaki adamın mi belli değil
Aynı ev içinde yaşıyor diye o evden çıkması annesinden kapamamasi yada kendine yeni hayat kuramaması zor neden olsun
Severse hayatini birleştirecegi biri olursa o ev sarayda olsa gider
Yani uzaktan birileri hakkında ahkam kesmeye ne merakliyiz herkesin hayatini bilmeden böyledir şöyledir demek ne kadar kolay
İlk tercihim olmazdı.Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?