- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Durduk yere ayrı evde yaşayan da çapkındır o zaman. Ne alaka yabancı dizileri izleye izleye böyle fikirler ürüyor başınızda :) aile evi gibisi var mı? Kira yok elektirik su faturası yok, yemek hazır mis gibi ha evet sevgili ile evde buluşamazsın o da olmasın zaten niyeti olan evlenir beraber yaşayacağına
Ne adammış arkadaş, unutmadınız mı daha? Yıllardır aynı yerdesiniz, hiç mi karşınıza başka birileri çıkmıyor, ya da çıkanlar hep mi aynı model? Öyleyse sorun zaten tam olarak burda.Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Ne yapsın tamamen atsın mı anasını, bunca yıllık yoldaşını? Ben de olsam annemi bırakmam ve yakın yaşarım, aradaki dengeyi kurabildikten sonra sıkıntı olmaz.Babası hayatta değil...Tamamen ortak hayat ve bırakmayı da düşünmüyor gibi...
Vesikalı yarimdiye bi nick ne bekliyorsun hxjdjdjNe adammış arkadaş, unutmadınız mı daha? Yıllardır aynı yerdesiniz, hiç mi karşınıza başka birileri çıkmıyor, ya da çıkanlar hep mi aynı model? Öyleyse sorun zaten tam olarak burda.
Ne alaka kız?Vesikalı yarimdiye bi nick ne bekliyorsun hxjdjdj
Bence gobek bagi kesilememis anakuzusudur. 2 lafindan 1 tanesi annem soyle der, annem olsa boyle yapar vs. diye devam ediyordur. Haksiz miyim?
Hayırlı evlattir. Ama iyi eş olur mu bilemem.Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Burası Türkiye. Ev kiraları almış başını gitmişadam ne yapsın ? Tabi ki ailesi ile yaşayacak.
Ne adammış arkadaş, unutmadınız mı daha? Yıllardır aynı yerdesiniz, hiç mi karşınıza başka birileri çıkmıyor, ya da çıkanlar hep mi aynı model? Öyleyse sorun zaten tam olarak burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?