- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Tek veriden insan değerlendirmek çok acımasızca. Hatta "İlk görünüş, izlenim çok önemlidir, insanlar sizle ilgili nerdeyse son kararını verir." anlayışından bile rahatsız olurum. İnsanı bir süreçte değişik halleri ile tanımak lazım.Kendi hayatı kendi kararı. Kime ne, size ne? Bu kadar veriden bir insanın kişiliği hakkında yorum yapılmaz. Şu etiketleme olayından vazgeçin artık, çok çirkin.
Bekar adam, ailesiyle yaşaması gayet normal. Maddi veya manevi sebepleri olabilir. Tanımak istiyorsanız beraber konuşun, biraz vakit geçirin. Dürüstlükle endişelerinizi paylaşın.Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Böyle dusunmenize sebep olan bir konusma mi gecti aranizda, ve annesi ile tek mi yaşıyor babasi hayatta degil mi
45 yaşından sonra evlenip de aile evinden kopabilmesi imkansız geliyor bana
Annesinin düzeniyle sizin düzeninizi, yemeklerinizi, temizliğinizi kıyaslar durur
Aile evinde 45 yıldır paşa gibi muamele gördüğünden evlilikte de hiçbir işe elini sürmez
Ve en önemlisi de sürekli annemlere gidelim oturalım muhabbetleri döner, gitmek istemeyince kavga çıkarır…
Ben sağlıklı bulamadım
Boşanmış ve annesine dönmüş yıllardır böyleymiş
Deneyimim olmadi ama 45 sene annesinin dibinde geçmiş evlilikte zorlanabilir diye dusunurdum. O adamla bağ kuramazdim diye dusunuyorum onu oradan kopartmak imkansiza yakin.
Çok geç yaşta evlenen adamlarin hepsi demeyeyim de çoğu bence biraz daha genç evlenenler kadar bağli olmuyor zaten bence.
Birbirinin gençliğini, olgunluğunu vs birlikte yaşamak başka yaşlanmaya ramak kala hayatina girmek başka olur diye dusunuyorum bi de adam annesiyle yaşamaya alişmişsa tuz biber iyice. Ben uzaktan boyle dusunurdum.
Boşanmış olması da üzerinde düşünülecek bir şey bence. Kadın genelde aldatma, şiddet olmadan boşanmaz bizim toplumda. Adam kadına bu tarz bir şey yapmış olmasın? Araştırdınız mı iyice?
Off çok kötü çokBosanmalarında annesi de etkili gibi duruyor...
Annesi tasvip etmiyormus kendi beğenip oğluna aldığı gelini
Ben size yazmayın mi dedim ?nerde yazdım bunu yazın buyurun"Siz neler düşünüyorsunuz?"
Diye sormuş konu sahibi. Ben de "uzaktan boyle dusunurdum" yazdim. Benim dusuncelerim yazarim ve yazacagim size ne yahu?
Kuskularinizda haklisiniz uzak durunBabası hayatta değil...Tamamen ortak hayat ve bırakmayı da düşünmüyor gibi...
Konuyu dizi film gibi parca parca bölüm bölüm yazarsanızBosanmalarında annesi de etkili gibi duruyor...
Annesi tasvip etmiyormus kendi beğenip oğluna aldığı gelini
Ben size yazmayın mi dedim ?nerde yazdım bunu yazın buyurun
Bende kendi düşüncemi yazdım
Size ne yahu ? Uslubunuz hoş değil hemde hiç hoş değil
Ben kendinin bile emin olmadığı kişiden bizler nasıl emin olalim annesinin yanında yaşıyor diye niye anneci olsun yada niye bir ilişki yaşamasın dedim
Ön yargılı olmak hoş değil
Sadece konu için değil genel için
Bunun karşılığı size ne mi ? Komik
Şiddetli geçimsizlik, içki, kumar, ilgisiz erkek, cinsel ve tinsel problemler... Aldatma hariç şiddeti bile tolere edip boşanmayanlar/boşanamayanlar var.Boşanmış olması da üzerinde düşünülecek bir şey bence. Kadın genelde aldatma, şiddet olmadan boşanmaz bizim toplumda. Adam kadına bu tarz bir şey yapmış olmasın? Araştırdınız mı iyice?
Önce size neBen dusuncemi yaziyorum siz ahkam kestiğimi soyluyorsunuz. Kendi uslubunuza bakin önce sonra neden o sekilde tepki verdigimi gorebilirsiniz. Ben öyle dusunmuyorum diyip beni elestirmenizde bir sikinti yoktu ta ki son cumlenizdeki "ahkam kesme" soyleminize kadar.
Bunu yazarsaniz boyle tepki veririm.
Ahkam kesmek başka, düşünceni yazmak baska çunku. Ben tamamen kendi dusuncemi yazdim ve ozellikle şöyledir boyledir dememeye dikkat ettim, benim dusuncelerim yazdim.
Burada yorum yazarken kimsenin hayatinin icine girmiyoruz, konudaki kişileri de tanimiyoruz bu durumda herkes ahkam kesiyor zaten forumca sabah aksam. Normal yani.
Bunlari neden konu açarken yazmadım ki başta okuduğunuz konuyla alıntılara cevaplardaki yazdiklariniz arasında dağlar kadar fark var ve konu başka konu olduBoşanmış ve annesine dönmüş yıllardır böyleymiş
Açıkçası ekonomik sebeplerden ötürü bende ailemle yaşamayı tercih ederdim. Çok eksik anlatmışsınız konuyu. Genel bir yorum yaptım o yüzdenMerhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?