- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Çok heyecanlı inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar bugün 7. günüm 3. gün embriyosu olmuştum birde transfer sonrası 3. gün yarım doz Ovitrelle olmuştum. O yüzden test için erken. Dün gece hafif kasik batmaları yaşadım. Bir de ayaklarımın üstü üşüyor altı sıcak bence çok komik. Durumlar bu mihvalde. Öpüyorum hepinizi
(Ben sizi etiketlemeyi beceremedim)
Sizi bekliyoruz güzel haber almak bana umutMerhaba arkadaşlar bugün 7. günüm 3. gün embriyosu olmuştum birde transfer sonrası 3. gün yarım doz Ovitrelle olmuştum. O yüzden test için erken. Dün gece hafif kasik batmaları yaşadım. Bir de ayaklarımın üstü üşüyor altı sıcak bence çok komik. Durumlar bu mihvalde. Öpüyorum hepinizi
Sizin yaş kaç? Benim amh 0.19 o yüzden. Ayy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzSiz çok gencsiniz daha... Ben de umut olmak çok istiyorum inşallah olur amintesti pazar günü düşünüyorum şeytanlar gagalamazsa sabrederim inşallah
Hadi insAllah guzel haberler verin umut olun insAllahMerhaba arkadaşlar bugün 7. günüm 3. gün embriyosu olmuştum birde transfer sonrası 3. gün yarım doz Ovitrelle olmuştum. O yüzden test için erken. Dün gece hafif kasik batmaları yaşadım. Bir de ayaklarımın üstü üşüyor altı sıcak bence çok komik. Durumlar bu mihvalde. Öpüyorum hepinizi
Bitlis devlet hastanesiHangi hastane bu?
Sağol canım adım adım güzel ilerlesin inşallah tedavin canım dantel gibi ilmek ilmekHadi insAllah guzel haberler verin umut olun insAllahtabi tabi test icin erken o zaman yapmayin daha uymayin o sagdan sagdan durtenlere pazar guzel haberinizi bekliyoruz belki belirtidir bu saydiklariniz bem de basladim tedaviye cmrtsi kontrol var insAllah guzel gidiyordur.ama benim surec uzayacak opudam sonra histereskopj ve belki laparoskopi.. sonu guzel olsun da insAllah
Sizin kaç hücreliydi tek embriyo transferi mi olucaksınız daha önce sormuş olabilirimSizi bekliyoruz güzel haber almak bana umut3. Gün embriyo ağustos benimde transfer yaş 40 beklemek çok heyecanlı dimi
Ne zaman test yapacaksınız
Amin canimm Allah razi olsunSağol canım adım adım güzel ilerlesin inşallah tedavin canım dantel gibi ilmek ilmek
Şans denen şey değil bize lazım olan Rabbimin mini minnacık bir nasibi lazımBenim başladığım merkezde yaş sınırı olduğunu söylemedi doktor.Sadece gençlere göre şansınız daha az dedi.
Çok doğru canım.Her şey nasip.Rabbimin izni olmadan yaprak kıpırdamıyor.Şans denen şey değil bize lazım olan Rabbimin mini minnacık bir nasibi lazım
Evet tek embriyoSizin kaç hücreliydi tek embriyo transferi mi olucaksınız daha önce sormuş olabilirim
Canim adetten bir gun once hamile kalmislari duydum ya da adetin bittigi gun.hani biz o gunleri degerlenditme kismina almayiz yymurtlama olmaz diyr ama oluyormus olabilir yani yumurtlamaKızlar bugün son adetimin üstünden 23 gün geçti.Birkaç güne adet olurum.Bugün afedersiniz ama sümüksü bir akıntı gördüm.Adete birkaç gün kala yumurtlama akıntısı olur mu.Bilgisi olan var mı?
Dediğin gibi de olabilir ama sanırım ben adet olucamCanim adetten bir gun once hamile kalmislari duydum ya da adetin bittigi gun.hani biz o gunleri degerlenditme kismina almayiz yymurtlama olmaz diyr ama oluyormus olabilir yani yumurtlama
Bu ay baslatacaksin o zaman oyle mi canimDediğin gibi de olabilir ama sanırım ben adet olucamSabah uyandığımdan beri karnım ağrıyor.Ped bırakıp çıktım evden sabah.Gelmedi daha.Akşama olurum.
Aynen canımcım bu ay başlıycaz hayırlısıylaBu ay baslatacaksin o zaman oyle mi canim
Hadi bakalim Allah gonlune gore etsin insAllah hayirlisiyla kolaylikla guzellikle nasip etsinAynen canımcım bu ay başlıycaz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?