45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Hasta ruhlu bunlar benim verdiğim örnekteki dahil terbiyesiz şey bosver hiç moralini bozma Allah Ol der ve olur
Gerçekten hasta ruhlu insanlar.O anda moralim çok bozuldu ama bir an içimden neden böyle sitem etmek geçmedi.Rabbim isterse olur ve hayırlısını verir.Bu arada güzel mesajların için çok çok teşekkür ederim canımRabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Benim de bir tedavimde adetin 2.gunu e2 degerim 145 cikmisti, Doktor kistlesmis yumurtaniz var, digerlerinin de gelisimini etkileyebilir, tedaviye baslamayalim dedi. 2 regl sonrasi kistim gorulmedi ve tedaviye baslayabilmistim.
Adetimin 3.günü e2 değerim 39 çıktı.Klomen kullandım 5 gün.Bugün adetimin 13.günüydü.Bugün e2 155 çıktı.Klomen kullandıktan sonra yumurta büyüdükçe yükselmesi gerekiyor ve 200 e ulaştığında olgun yumurta kıvamına gelmiş demektir.Yani 155 çıkması iyi bir şey.Zaten doktor yumurta toplamaya çağırabiliriz dedi.Yarınki ultrasondan sonra belli olacak her şey.

Ne demekhepimiz aynı yolun yolcusuyuz Aminn iyilerle karşılaştırsın gönlümüze göre etsin hepimizin insAllah

Kızlar dün ultrasonda yumurta gözükmemişti.Bugün sol tarafta 10 mm bir yumurta gözüktü.E2 270 çıktı.Progrsteron 0.47.Aret kamar a attık sonuçları.Hatalı sonuç olabilir dedi istanbula çağırdı kendim bakayım dedi.Eşim gidelim diyor ama bu hafta okul işlerim var yazılılar vs.Bir sonraki döngüye mi kalsın bilmiyorum.

Bence cok zor olmayacaksa gitmelisiniz diğer döngüde ne olacağını bilemezken riske atmayın bu fırsatı derim

Bence cok zor olmayacaksa gitmelisiniz diğer döngüde ne olacağını bilemezken riske atmayın bu fırsatı derim
Eşimin işleri olmasına rağmen gidelim diyor ama zor olacak.Bayram giriyor araya.Perşembe yarım gün gitsek yetişir miyiz.Öğrencilerim köyden geliyor.Bu hafta gelmeyenlerin sınavlarını yaparım.Daha hiç yazılıları okumadım.Benim de çok işim var..Rabbim nasip etmemişse gitmeyişimiz sebep olur ama nasip etmişse bir sonraki ay olur bilemeyiz.Artık tatile giriyoruz zaten.Haziran temmuz ağustos elimden geleni yapıcam.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Dualarınızı bekliyorum.Rabbim sizin gibi güzel yürekli insanların sayısını artırsın inşallah

Aminn canım benimm senin kalbin de çok güzel görüyorum bunu Rabbim gönlüne göre etsin sarılasım gelsiistambulda volkan hoca var bak birde soysimibi hatirlayamadim instagramina bakar yazarım sabah.takip ediyorum 47yasinda bir gecesi oldu yakınlarda.ozelden sordum ilk gebelik mi diye evet dedi sagolsun yazıyor dm msjlarina ona da gidebilirsiniz aslında.dedigin doğru nasipte varsa bu ay ya da öbür ay..hakkında en hayırlısı güzel kolaylıkla olsun. InsAllah

Kalbi güzel insanlar insandaki güzelliği görebilir.Duygulandırdın beni Çok öpüyorum canım Benin yaşlarda ilk gebelik yaşayanlar ben de duydum.Annemin uzaktan bi akrabası 49 yaşında ilk bebeğini doğurmak üzere.Rabbime inancım sonsuz.O nasip etmişse olmayacak hiçbir şey yok Doktorun ismini verirsen çok sevinirim Allaha emanet ol canım

Volkan turan canım bak şimdi de tolga atakulun sayfasında 49yasinda hastasını gördüm opu olmuş 3yunurta toplanmış sanırım attım ekran fotosunu ümitsiz olmak yok dediğin gibi Rabbim Ol derse olur insAllah nasip etsin hepimize

Eklentiler

• Screenshot_20250604_104009_Instagram.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu arada klavye bazen hatalı yazıyor

Çok sağol kuzucum bakıcam instagramdan.Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip eder

Tüp bebekte yaş sınırı olduğunu bilmiyordum.47 yim ben de.Bazen hiç uğraşmasam mı diyorum kendime

Tüp bebekte 45 yaşa kadar deniyor ancak menopoza girilmediği ve yumurta olduğu sürece tedaviye devam edilebiliyor. Tabii her olumsuz vaka sanırım o tüp bebek merkezinin denetimlerinde yüzdelerini etkilediği için bu konuda çekinik davranıyor ve ileri yaş hasta almak istemiyor olabilirler. Tabii alıntıladığınız mesajdaki arkadaşımız yurtdışında, prosedürleri farklı olabilir. O gel-gitler sanırım ben de dahil ileri yaşta herkeste oluyor. Çünkü süreç zor ve çok emek istiyor. Ama başka örnekler varken gücümüz yettiğince denemeden pes etmemek gerek bence.

Benim başladığım merkezde yaş sınırı olduğunu söylemedi doktor.Sadece gençlere göre şansınız daha az dedi.

Evet. Bana da yapmıyoruz denilmedi. Normalde 45 yaş gibi yuvarlak söylemler dönüyor. Sanırım demek istedikleri yaş 45, ihtimal az ama deneyebilirsiniz :) Ki biz de zaten bunu yapıyoruz herşeyin farkında olarak

Ne kadar ayıp terbiyesiz, siz moral bozmayın ağzı olan konuşuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…