- 3 Aralık 2024
- 525
- 462
- 18
- 42
- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Super folikul masallah benim de ilk yaptirdigimda 7olmustu bunda 2oldu doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz nerde yaptırdınız ve ilk mi amh kac sizin acaba41 yaşımdayım ben 10 folükül görünüyordu 5 tane toplandı bugün 6. Gün yine takip ediliyor hepsi 5, güne gitti ama a ve b seviyesinden olan 2 tane var ama genetik için şu an pek uygun durmuyor dedi yarın yine bakacaklar siz genetiğe gönderdiniz mi
Şişli Memorialde 5 toplandı 5 i de gitti 5, gün ama genetiğe gönderilecek seviyede değil dediler ne yapcam bilmiyorum bugün gidip görüşücem daha önce doğal yolla hamile kaldım ama gelişimi durdu o yüzden genetik göndermeden korkuyorum ama bir yıldır vitamin kullanıyorum kalite çok değişmedi en kalitelisi 3 abSuper folikul masallah benim de ilk yaptirdigimda 7olmustu bunda 2oldu doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz nerde yaptırdınız ve ilk mi amh kac sizin acaba
5.gune gitti de niye o seviyede değilmiş anlamadım ne yaptılar peki embriyolari duruyor dimi memnun kaldınız mi genel olarak hastanedenŞişli Memorialde 5 toplandı 5 i de gitti 5, gün ama genetiğe gönderilecek seviyede değil dediler ne yapcam bilmiyorum bugün gidip görüşücem daha önce doğal yolla hamile kaldım ama gelişimi durdu o yüzden genetik göndermeden korkuyorum ama bir yıldır vitamin kullanıyorum kalite çok değişmedi en kalitelisi 3 ab
Bugün gidip görüşücem nasıl bir yol izlicm bilmiyorum tekrar toplatsam ne değişecek, evet hastaneden memnun kaldım gönül hoca ipek hoca çok iyi5.gune gitti de niye o seviyede değilmiş anlamadım ne yaptılar peki embriyolari duruyor dimi memnun kaldınız mi genel olarak hastaneden
3 taneden sonuç bekliyorum ama kalitelerini bilmiyorum, yaşım 39Yasınız kaç hangi kalitede oldu kaç tane gitti
Görüştünüz mu ne dediler ben de gideceğim nasipse sisli memoriale bahceci bursada başladım ama bir yumurta oldu tedaviden memnun kalmadım bıraktık orayıBugün gidip görüşücem nasıl bir yol izlicm bilmiyorum tekrar toplatsam ne değişecek, evet hastaneden memnun kaldım gönül hoca ipek hoca çok iyi
Bu sefer daha çok embriyo gelişir umarım5 tane embriyo 5. Güne gitti 3 tanesi 5. Gün gelişim durdu iki tamesi belletildi 3ab genetik için parça alınacak seviyeye gelsin diye ama maalesef sönme oldu bozuldu transfere de uygun değil bi ay sonra tekrar opu olacak
Peki havuz mu dendi bu toplamaya yoksa yeniden tup bebek paketi şeklinde mi olacak bir ay sonra toplama çok geçmiş olsun bu arada ben de çok kötüyüm tedaviye dünya para ver emek ver sonuç alamayınca hüsran Rabbim sonumuzu güzel etsin5 tane embriyo 5. Güne gitti 3 tanesi 5. Gün gelişim durdu iki tamesi belletildi 3ab genetik için parça alınacak seviyeye gelsin diye ama maalesef sönme oldu bozuldu transfere de uygun değil bi ay sonra tekrar opu olacak
Anladım insAllah gönlünüze göre olur bizimkiler havuz için 80 istediler tekrar toplama olacaktı ayni ay icince kabul etmedik güvenmedik biraktikAmin inşallah Allah nasip etsinyani illa genetiğe gidecek olur diye düşünüyordum havuz olarak anlaşmadım tekrar ücret konuşmadım sıfırdan olacak
Hangi yer İstanbul mu bana özelden yazar mısın çok paralar döküyoruz manevi yıpratılıyoruz bilmek oraya gitmemek mühim inanınBen 47 yim 4.denemem aslında teknik olarak 3 çünkü 3.tedavide ismi lazım olmayan bir yer 6 embriyomu hiç etti şimdi 23 ünde transfer oldum perşembe kan vericem kızlar kendinize bakarsanız 50 yaşında da vucudunuz yumurta üretir umudunuzu kesmeyin
Kızlar nereye gittiniz kimseden ses çıkmıyor durumlar nasıl gelisme değişme olan var mi
Haklisiniz bir taraftan, 50 de olsak, menopoza girmemişsek yumurtamiz oluyor... Ancak sağlikli gebelik vaad eden yumurta oluyor mu orasi supheli.. Genetik acidan saglikli olanlar ancak devam edebiliyor. 46 yasindayim. Ben 4 tup bebek tedavisinde hic pozitifi gormedim. 5.gun embriyolarina pgt yaptirmak istedik, hep uygun olmadiklari soylendi maalesef. Yine de transfer yapildi ve tabii ki tutmadi. Biraz ara verdimdi, dogal yoldan gebelik olustu ama maalesef kese gelisemedi, mayis ayinda kurtaj oldum. Genetigi iyi olsaydi gebelik devam edebilirdi. Simdi kurtajdan sonra 43.gunum hala regl olamadim. Ikinci regl ile birlikte tekrar tup bebek tedavisine baslamak istiyorum. Bizim gibi ileri yaslara soylenilen siz daha cok deneyeceksiniz seklinde zaten. Maddi ve manevi dayanilabilen noktaya kadar ilerlemek ve yilmamak onemli, Allah nasip ederse boyle edecek demekki..Ben 47 yim 4.denemem aslında teknik olarak 3 çünkü 3.tedavide ismi lazım olmayan bir yer 6 embriyomu hiç etti şimdi 23 ünde transfer oldum perşembe kan vericem kızlar kendinize bakarsanız 50 yaşında da vucudunuz yumurta üretir umudunuzu kesmeyin
Bunun yaşla alakası yok aslında 28 yaşında bir tanıdığım 8 defa denedi pozitif almadı 38 yaşında arkadaşım 12 senede 14 deneme yaptı olmadı bilinçaltınıza öyle kodlar atmayın 45 üstü çok pozitif alanını gördüm hersey kısmet d vitamininiz b12 niz yüksek olsun yüksek dozda colagen kullanın size tavsiyemHaklisiniz bir taraftan, 50 de olsak, menopoza girmemişsek yumurtamiz oluyor... Ancak sağlikli gebelik vaad eden yumurta oluyor mu orasi supheli.. Genetik acidan saglikli olanlar ancak devam edebiliyor. 46 yasindayim. Ben 4 tup bebek tedavisinde hic pozitifi gormedim. 5.gun embriyolarina pgt yaptirmak istedik, hep uygun olmadiklari soylendi maalesef. Yine de transfer yapildi ve tabii ki tutmadi. Biraz ara verdimdi, dogal yoldan gebelik olustu ama maalesef kese gelisemedi, mayis ayinda kurtaj oldum. Genetigi iyi olsaydi gebelik devam edebilirdi. Simdi kurtajdan sonra 43.gunum hala regl olamadim. Ikinci regl ile birlikte tekrar tup bebek tedavisine baslamak istiyorum. Bizim gibi ileri yaslara soylenilen siz daha cok deneyeceksiniz seklinde zaten. Maddi ve manevi dayanilabilen noktaya kadar ilerlemek ve yilmamak onemli, Allah nasip ederse boyle edecek demekki..
Konunun bir de elimizde olmayan, yaşla birlikte bozulan genetik kismi var, o acidan yazmak istedim. Bilincli ve gercekci olmaliyiz ama pes de etmemeliyiz. Yoksa hersey nasip kismet tabii, kisi nasibini aramali, uzerine duseni fazlasiyla yapmali. Kolajen kullandim bir sure once, iyi markalar kullandim. Iki mememde de fibrokistler olustu, birakmak zorunda kaldim. Probiyotik de kullandigim icin B12 degerim herzaman cok yuksek. Dvitamini takviye aldigim halde sadece 50 suan, dusuk bir deger.. K2 ile birlikte almaya baslayacagim.. test gununuz yakinmis, insallah guzel haberi alirsiniz, simdiden hayirlisi ve enguzeli olsun..Bunun yaşla alakası yok aslında 28 yaşında bir tanıdığım 8 defa denedi pozitif almadı 38 yaşında arkadaşım 12 senede 14 deneme yaptı olmadı bilinçaltınıza öyle kodlar atmayın 45 üstü çok pozitif alanını gördüm hersey kısmet d vitamininiz b12 niz yüksek olsun yüksek dozda colagen kullanın size tavsiyem
Işte negatif olunca insanın sesi çıkmıyorbak çıkmıyor sen ne yaptın ya hepinizi çok merak ediyorum kimse yazmıyor
Evet ben de çok duyuyor görüyorum hatta yakınlarda öğrendim bir arkadaşın tanıdığı 45de şu an doğal yolla ilk gebeliğini yaşamış birinci senesinde ve geçen sene menopoz başlangıcı demiş doktor yani her şey Allahin ol demesiyle evet bazı prosedurler var ama onlar da Allah ol dedi mi kalkıyor bence en önemlisi moral ve tevekkulBunun yaşla alakası yok aslında 28 yaşında bir tanıdığım 8 defa denedi pozitif almadı 38 yaşında arkadaşım 12 senede 14 deneme yaptı olmadı bilinçaltınıza öyle kodlar atmayın 45 üstü çok pozitif alanını gördüm hersey kısmet d vitamininiz b12 niz yüksek olsun yüksek dozda colagen kullanın size tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?