- 20 Mayıs 2025
- 43
- 48
- 3
- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Tabii bu süreçte çok okudum araştırdım. Önceki doktorum 2. Opuda pgt’ye gitmeyelim demişti. Zaten pgt iyi bile gelse biz yaş grubuna her halükarda gebelik sürecinde sıkı kontrol olacakmış. Mantıklı geldi. Hoş zaten ilkinde 5. Güne bile gidemedik. 2. Opuda embriyo elde edebilirsek 3. Günde dondurayım diye düşünüyorum. Doktorum buna da karşıydı ama pgt yapmayacaksak 5. Güne kadar embriyoya laboratuvar stresi yaşatmak neden? Kafamda deli sorular
Siz yarın kan vereceksiniz yani ayy hadi insAllah güzel haberler verin bizeBen 47 yim 4.denemem aslında teknik olarak 3 çünkü 3.tedavide ismi lazım olmayan bir yer 6 embriyomu hiç etti şimdi 23 ünde transfer oldum perşembe kan vericem kızlar kendinize bakarsanız 50 yaşında da vucudunuz yumurta üretir umudunuzu kesmeyin
Bugün verdim 36.93 hcg ama ovitralden de olabilirmiş belirsiz yani durum salı tekrar test vericem ama bel ağrılarım çok arttı hayırlısı pozitif yazısını görmek bile mutlu etti beni bakalımSiz yarın kan vereceksiniz yani ayy hadi insAllah güzel haberler verin bize
Yaa hadi insAllah pozitiftir salı çok değilmi cuma vermeniz gerekmiyor muBugün verdim 36.93 hcg ama ovitralden de olabilirmiş belirsiz yani durum salı tekrar test vericem ama bel ağrılarım çok arttı hayırlısı pozitif yazısını görmek bile mutlu etti beni bakalım
Normalde benim merkez test günümü 8 i demişti ben erken test yaptımYaa hadi insAllah pozitiftir salı çok değilmi cuma vermeniz gerekmiyor mu
Inşallah bebeğin seninledir. Ovitrelle kaç gün olduBugün verdim 36.93 hcg ama ovitralden de olabilirmiş belirsiz yani durum salı tekrar test vericem ama bel ağrılarım çok arttı hayırlısı pozitif yazısını görmek bile mutlu etti beni bakalım
1 gun önce çok küçük doz yapılmıştı normalde 20 ye kadar çıkarır ama bazı bünyelerde 50 ye kadar çıkarıyomuşInşallah bebeğin seninledir. Ovitrelle kaç gün oldu
Anladim canım, Ikinci kan testi artarak katlansin inşallah1 gun önce çok küçük doz yapılmıştı normalde 20 ye kadar çıkarır ama bazı bünyelerde 50 ye kadar çıkarıyomuş
Bu arada siz tedaviyi nerd gördünüz acaba o 6embriyinuzu mahveden yer neresi söyleyin ki herkes bilsin gitmesin bahceci bursaya kimse gitmesin mesela paraci sahtekarlar.oncesinde gebelik ya da çocuk var mı sizin pekiBen 47 yim 4.denemem aslında teknik olarak 3 çünkü 3.tedavide ismi lazım olmayan bir yer 6 embriyomu hiç etti şimdi 23 ünde transfer oldum perşembe kan vericem kızlar kendinize bakarsanız 50 yaşında da vucudunuz yumurta üretir umudunuzu kesmeyin
Aslında bana yapmayalım diyen dr.um ilk opuyu yapan dr ve ilkinde ısrarcıydı. İkinci deneme için konuştuğumuzda bu ısrarından kendiliğinden vazgeçti. Yaş nedeniyle zaten her aşamada sıkı kontrol olacak, pgt yapsak bile dedi. Embriyoya ekstra stres yaşatmamak çok mantıklı geldi bana da böyle söyleyince. Asıl sorun, 3. Gün mü 5. Gün mü konusuna karar vermek. Dr.un söylediğine göre 3. Günde tutunan embriyolar zaten fırsat verilse 5. Güne gidecek embriyolarmış. Eee pgt de olmayacaksa niye laboratuvarda 2 gün daha yoruyoruz embriyoları? Zor sınavlar, zor kararlar…doğru valla sonuçta 3.gun embriyosuyla pozitif gören çok.ben istanbul yeditepe ile ön görüşmeye gittiğimde erkut hoca prof o da yapmayacağını söylemişti gerek yok demişti pgt ikiye bolunmus durumdalar doktorlar kimisi şart diyor kimisi gereksiz diyor hakkımızda em güzeli hayırlısı olsun
Güzel haberlerinizi bekliyoruzBugün verdim 36.93 hcg ama ovitralden de olabilirmiş belirsiz yani durum salı tekrar test vericem ama bel ağrılarım çok arttı hayırlısı pozitif yazısını görmek bile mutlu etti beni bakalım
Hakikaten zor..em doğrusu ve hayırlısına karar vermeyi nasip etsin Rabbim siz nerde tedavi goruyordunuzAslında bana yapmayalım diyen dr.um ilk opuyu yapan dr ve ilkinde ısrarcıydı. İkinci deneme için konuştuğumuzda bu ısrarından kendiliğinden vazgeçti. Yaş nedeniyle zaten her aşamada sıkı kontrol olacak, pgt yapsak bile dedi. Embriyoya ekstra stres yaşatmamak çok mantıklı geldi bana da böyle söyleyince. Asıl sorun, 3. Gün mü 5. Gün mü konusuna karar vermek. Dr.un söylediğine göre 3. Günde tutunan embriyolar zaten fırsat verilse 5. Güne gidecek embriyolarmış. Eee pgt de olmayacaksa niye laboratuvarda 2 gün daha yoruyoruz embriyoları? Zor sınavlar, zor kararlar…
İzmir özel sağlık hastanesiHakikaten zor..em doğrusu ve hayırlısına karar vermeyi nasip etsin Rabbim siz nerde tedavi goruyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?