45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Benim 1 tane folikül görünüyor yalnızca onun takibini yapıp toplama yapılacak ,bir öncekinde de o şekilde yapıldı 1 tane embriyo oluşturuldu

Ya zaten catlatma iğnesi vermeli neyin tereddütunu yasadj madem doktor anlamadım ayrıca az degilki ben yakınlarda bahcecide başlamıştım bir ümitle adam bana güya yaşımdan dolayı düşük vermiş kaliteli olsun diyeymis tabiki yalan havuz yapmak tekrat 80bin almak icin 75ml gonal f verdi iki günde bir o da ve haliye iki yumurta oluştu ağla üzül derken bir toplandı dediler o birde devam etmedi tejrat toplama yapalım diyor paraci adi sahtekar bursa sabri colak bu neyse sonlandırdık tedaviyi 150bin gitti maddi manevi işte ne diyim Allah sorsun şunu diyeceğim 20 30 yumurta olmaz zaten onu cikardiniz bizim yaşlarda ki daha genç yaşlarda da çok nadir hep duyuyorum takip ediyorum abartmayın hem iyi olsun embriyolar önemli olan o

Benim 1 tane folikül görünüyor yalnızca onun takibini yapıp toplama yapılacak ,bir öncekinde de o şekilde yapıldı 1 tane embriyo oluşturuldu
Normal o zaman ama doktor en azından birkaç tane aynı boyutlarda istedi o yüzden diğer ay dedi . İnşallah gerek kalmaz çatlama ile olur

Doğru o zaman uygulamasi benim cahilligime verin biraz panik bir yapım var . Aradı şimdi hemsire progrestan ve Lh iyiyymis yarın gece çatlama iğnesini olun dedi. İnşaallah olur . Gonalf dan 300 300 300 225 şeklinde 4 kutu bitirdim . Doğru söylüyorsunuz merkez çok önemli parayı alma odaklı olmaları çok üzücü. İnsanlar zaten zor birirktirip ya da borca girip başlıyor bu işe. Benim doktorum masrafı az tutmaya çalışıyor sağolsun

İğnelere başlamadan önce peki ultrasonda kaç folikül görünüyordu ,bana da aslında az doz ilaç mantıklı gibi geliyor kaliteyi etkilediğini birçok doktor söylüyor bemim doktorumda 150 ml doz veriyor ve yalnızca gonal-f kullanıyorum

Arkadaşlarım, bende geç evlenenlerdenim. 34 yasinda evlendim ve 35 yasinda tedavisiz bir sekilde anne oldum. 38 yasina kadar istemedim. sonra 2 yıl denedik olmadı. Tüp bebek maceram başladı yumurta rezervi düşüklüğü vardı. 2 kez tüp bebek denedik hiç sıkıntı olmamasına rağmen tutunmadi. Şuan 43 yaşındayım 3. denememizi yaptik son embriyomdu ve pozitif sonuç aldım. Diyecegim o ki
İmkansız yoktur. Ümitsiz olmayın ama ara da vermeyin. Olacağı varsa bir yumurta ile de oluyor. Moralinizi bozmayın. Rabbim dileyen isteyen herkesi sevindirsin, nasip etsin.

6 demişti adetten önce guttigimde sonra 4dedi ya tamam çok ilac iğne iyi değil de 75ml iki günde ne demek tedavi yok yumurta olmasın demek olmasın ki bir daha toplayım demek benim önceki tedavimde 7yumurtam olmuştu başka yerde 4u 5e gitti blast oldu 300ml kullanmistim ginal f i ama rahimde sıkıntılar varmış sonradan bilindi o da ayrı talihsizlikfi önlemini alıp yapmak yok deneme tahtasıyiz malesef parayiz gözlerinde neyse burda da durum böyle oldu haram zıkkım olsun haklarimiz

Tabi aynen sıkıntı yok inşallah yolunda gider siz moralinizi bozmayin

Tabi düzgün bir doktor olmadıktan sonra ki doktor iyi bile olsa hastane prosedürlerine uymak zorunda kalıyorlar dolayısıyla para gözüyle bakılıyor , 2 günde 1 75 ml az olabilir benim her gün 150 ml olarak ilerliyordu 2 günde bir kontrol ediyordu , gerçekten şurda uğraşan herkes için diliyorum ki kolaylıkla süreçlerimiz olumlu sonuçlansın

Tabiki azdı sordum içime sinmedi şaşırdım benim yaş ve rezervm için çok az geldi zaten ama düşmüş bulundum ellerine Aminn amin insAllah hepimizin karşısına Allahtan korkan vicdanlı insanlar çıksın sizin durum ne peki nerde tedavi görüyorsunuz yazdiniz belki ama unutmuş da olabilirim

Kizlar çatlama iğnesi olmadan yumurtaların çatlar mı acaba . 3-4 tane var 13-15-18 mm lerde şu an gonal ,f 450 kullandım .

1 tane 3. Gün embriyom var orta kalite havuz yapıyoruz ,havuz dediğim de 2. Yi bulmaya çalışıyoruz koç Ünv hastanesinde devam ediyorum

Siz nerde tedavi görüyorsunuz hangi aşamadasınız

Catlama iğnesini bir daha bulamam korkusu . Kendi kendine catlar mı acaba eşimde kullanma dedi

Benim de ilk tedavimde 1 tane görünüyordu ve Opuda 5 olmuştu sayısı. Az çok demeden devam etmek gerekiyor bence. Sonuçta bir sonraki ay daha fazla olacağının garantisi yok

Arkadaşlar benim de yaş 46 ve sigara kullanıyorum bir türlü bırakamadım temmuz sonu transferim olacak azalttım günde 3 ama korkuyorum kesin tutmasını engeller mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…