45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Genetikten sonuc ne kadar surede cikiyor olumlu gelince bir sonraki ay mi transfer oluyor nasil oluyor
genetik sonuç 15 gün sonra çıkıyor, eğer havuz yapmazsanız transfer planlanabilir tabi ama benim ikinci opu yapılacak haftaya. Muhtemelen transfere daha var. Birde ikinci opu dan da embriyo giderse genetiğe daha var bence transfere. Hafta basında genetik sonuçları gelecek inşallah. Bende bilemiyorum yani sonra başıma neler gelecek :)

Genetikten sonuc ne kadar surede cikiyor olumlu gelince bir sonraki ay mi transfer oluyor nasil oluyor
Genetik sonucu şimdiye kadar bizim hep 15 günde geldi, İzmirden ankaraya gitmişti hepsinde. Donmuş olduğu için bu süreçte embriyolar, en uygun zamanda transfere hazırlanılıp transfer edilebiliyor özel bir durum yoksa

genetik test yurtdisina gönderiliyor diye biliyordum birde cok uzun surede cikabiliyornus 1 ay gibi sizin ki kisa surede gelmis

Arkadaşlar öncelikle mrb. Biraz başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Yaşım 43 5 yıldan fazladır evlat sahibi olmaya çalışıyorum yumurta takibi ve çatlama ignesi ile geçen yıl 1 defa hamile kaldım bebek down sendromu çıktığı için hamilelik devam etmedi. Bu süreçte bir kaç defa kimyasal gebelik de oldu. Amh 0.40 şuan ve tup bebek denemesi olacak bu ay. Yumurta takibi ve femera ile 1 yada 2 yumurta gelişiyor şimdi kaç yumurta gelişecek bilmiyorum , tup bebek tutacakmi onuda bilmiyorum . Zor surec üzüntülü surec maddi manevi ve psikolojik olarak çok yoruyor. Umarım ben dahil herkez iyi haber alır. Tuo bebekte ki en büyük sorun ileri yas denemelerde yumurtanin kalitesinin düşmesi. Allah umarım ben ve hepinize evlat nasip etsin.

Başkaları ne yaşıyor ne hissediyor diye düşünmeden konuşanlara cevap vermeye bile gerek yok boşver. Bu süreçleri yaşamayan asla tam olarak anlayamaz.
Yazılarınızı okudum surec yorucu . Ben yıllardır deniyorum bu ay tup bebek deneyeceğim. Buradaki tek sorun ileri yaşta yumurta kalitesi düşmesi maalesef. Geçen yıl hamile kaldım bebek down sendromu çıktı maalesef.

Burada en önemli şey yumurta kalitesi

Ben de takviye kullandım hep bu asamada ama bana pek faydası olmadı ondan dolayı şunu kullanın diyemeyecegum
Benim yıllardır kullanmadığım takviye kalmadı arı sütü, vitaminler , bitki çayları v s ensonunda eksozom ve prp yaptirdim geçen yıl ve hamilelik elde edildi ama maalesef bebek down sendromu çıktı. Yani manevi maddi psikolojik olarak çok zor sürek yıllarca uğraşınca aslında umutta kalmıyor bu ay son 1 defa tup bebek deneyeceğim.

Öncelikle size ve hepimize bol şans dilerim Pgt, ngs her ne kadar başarıyı yüzde yüz garantilemese de belli başlı kromozom sorunlarına ilişkin yanılma payı az bir bilgi veriyor. Muhakkak doktorunuz da geçmiş tecrübenize bakarak sizi genetik teste yönlendirecektir ama sizin de aklınızda olsun pgt isteyin. Gerekli görülürse siz de karyotip baktırabilir buna göre bir genetik tarama yaptırabilirsiniz tabi, bundan sonrası için daha mutlu haberler almanızı dilerim

Ben yumurta takibi çatlama ignesi ile hamile kaldım yanliz bu hamilelikte bir kaç önce eksozom ve prp yaptırmıştım fakat fetal dna testinde bebek down sendromu çıktı. Bende yıllardır uğraşıyorum bu ay son 1 defa tup bebek denemesi yapacağım. Yas 43 amh 0.40 . Sorun yas ile birlikte yumurta kalitesinin düşmesi. Allah herkeze yardimci olsun. Kullanmadığım vitamin , bitki çayı kalmadı ama bende bir faydası olmadı.

Umarım aynı şans bizdede olur Allah nasip eder evlat. Bende yıllardır uğraşıyorum. 40 ustu hamile dogal yolla kalmak biraz zor oluyor. Kac yıllık uğraşim sonucu şunu anladım buradaki en önemli şey yumurta kalitesi. Yas ile beraber yumurta kalitesi düştüğü için hamile kalmakta zorlaşıyor ben bu ay tup bebek deneyeceğim bakalım Allah yardımcımız olsun

Evet bende 40 yas üzereyim ihtimalleri dusuk görüyorum maalesef bu ay tüp bebek tedavim başladı umarım umudum kırılmaz yıllardır mücadele ettim

Evet bende 40 yas üzereyim ihtimalleri dusuk görüyorum maalesef bu ay tüp bebek tedavim başladı umarım umudum kırılmaz yıllardır mücadele ettim
Ben anlamadım siz buraya umutlarımızı kırmaya mi geldiniz ayy içim şişti resmen anladık tamam da yani bu ne anlamadım sanki kasıtlı yapar gibi aynı şeyleri defalarca yazmışsınız ne alakası var yaş yaş yaş yumurta kalitesi diye tutturmussunuz 23yasinda yumurtası çıkmayan dollenmeyen de var tamam ileri yaş daha artıyor olabilir bunlar ama her daim umit var içimizi karartmayın bir daha olumsuz şeyler yazmayın sırf bunları yazmak için girmişsiniz gibi düşündüm ama neyse..53yasinda bir kadın doğurdu ikiz haberlerde gördünüz mü birkaç gün önceydi muhtemelen tup bebek diyeceğim o ki Allah ol dedi mi olur ve asla size katılmıyorum yaştan dolayı yumurta kötüymüş bilmem ne..kendinize saklayın bu olumsuz düşüncelerinizi

Mrb. Zaten genetik test yapılacak. Umarım bu defa iyi haber alırım

Hanım efendi ben basimdandan geçeni yazdim . Artı hergun burda girip yazmıyorum msj gördüğüm yazılara yazdim. Kusura bakmayın burada demekki sizin kadar uzman değilim

Fake hesapsiniz gibi geliyor bana yoksa normal değil bu durum defalarca aynı şeyi yazmanizdaki amaç nedir
Burada

İnşallah çok ama çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…