45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Mrb çok teşekkür ederim öncelikle. Hiç çocuk olmayınca inanin çok büyük bir eksiklik oluyor. 5 yıldan fazla oldu uğraşıyorum bir evlat sahibi olmak için. Çok üzücü bir surec.
o hiç bitmiyor bi süre sonrada ben gibi kardeşi yok yalnız kalacak beni mi suçlayacak diye üzülüyorsunuz. insanların ah bu çocuk yalnız kalmasın aklın barsa bir tane daha yap ilerde elin ayağın olur vs laflarıyla gaza geliyorsunuz. evet hiç olmayınca uğraşmak çok normal ama benimkisi çok gereksizdi malesef

Bence çok doğru bir karar vermişsiniz sonra da yas geçince olmuyor daga üzücü bence . Bende geç evlendim bir sürede çocuk düşünmedim kac yıldır da uğraşıyorum. Bir çok kimyasal gebelik. Bir tane hamilelik down sendromu çıktı oda . Anlayacağınız hep hayal kırıklığı.

Hanımefendi bir şey demeyim demeyim diyorum da yeter artık, siz ayrı bir başlık açıp orada üzülün rica ediyorum burası ağlama duvarı değil.

Hanımefendi bir şey demeyim demeyim diyorum da yeter artık, siz ayrı bir başlık açıp orada üzülün rica ediyorum burası ağlama duvarı değil.
Burada yazdıklarımı size yazmadım. O yüzden sizinde bana yazmanıza gerek yok . Benim bir başkası ile yazismam sizi ilgilendiren bir durum değil bence . İnsanların neler yaşadıklarını bilmeden burada herkeze gereksiz yorum yapmanıza gerek yok.

On beş ayrı mesajda anlatmışsınız herkes anladı yeterli bence.

Aslında yumurta dönor u tavsiye ediliyor

İnsanların ne yazıp ne yaşayacaklarına karar vermeniz komik kimin ne yazacağını size sorarak yazacağını da pek düşünmüyorum. Yinede fikirleriniz için teşekkürler.

annelik sizinde hakkınız iyice düşünün her yönüyle Rabbim ol diyor oluyor. hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebeğinizi/ bebeklerinizi sağlıkla alın kucağınıza
Amin amin. Burada olan herkeze isteyen herkeze iyi hayirli evlat nasip etsin. Siz tup bebek ilemi yaptınız acaba 2 ci çocuğunuzu.

Amin amin. Burada olan herkeze isteyen herkeze iyi hayirli evlat nasip etsin. Siz tup bebek ilemi yaptınız acaba 2 ci çocuğunuzu.
aynen ilki hemen olmuştu 32 yaşında keşke bunu da hemen arkasından yapsaydım çok pişmanım. sonra 37 de yine düşündük olmadı bir aşılama birde tüp bebek süreci oldu. pes etmeden devam ettim 2. de tuttu ama işte o süreçte düşünemiyorsun yaşını çocuğun ilerideki durumunu enerjin var mı yok mu. 37 de düşündüğümde olsaydı en azından şimdi 2 yaşında olacaktı. bir ay bile şu yaşlarda çok fark ediyor. bana çok dediler ama umursamadım çocuğumun kardeşi olsun dedim. iyice düşünün öyle karar verin o yüzden gönlünüzdeki gibi olsun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…