- 20 Mayıs 2025
- 56
- 56
- 3
- Konu Sahibi happyjumpingbeans
Özel Sağlık Hastanesi. Siz?Ben de izmirdeyim
Siz nerde tedavi oldunuz
Biz de muayene dahil Max 140 bin verdik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel Sağlık Hastanesi. Siz?Ben de izmirdeyim
Siz nerde tedavi oldunuz
Biz de muayene dahil Max 140 bin verdik
Glutenli gıdaların eve girişini ve evde üretimini minimuma çektik. Ben de tamamen bırakamadım tabii ki. Biz kadınlar karbonhidratlara karşı zayıfız maalesef. Çareyi lokma/porsiyon küçültmekte buldum. Ayrıca çok güzel glutensiz ama lezzetli ürünler üreten butik işletmeler var. Ekmek ve benzeri ürünlerde çoğunlukla onları tercih etmeye başladık. Ufaklık daha ortada bile yokken onun sayesinde galiba hiç olmadığımız kadar dikkatliyiz ve sağlıklı besleniyoruz :)Gluteni kesemiyorum yardım
Kesmeyi düşündükten iki dakika sonra börek gömüyorum belki siz beni motive edersiniz![]()
Ben irenbe tüp Bebek Alper bilici. Kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kaldım.Özel Sağlık Hastanesi. Siz?
Ama dondurma ve genetik test de yaptıracağız o yüzden yaş 40 olunca genetik testi istiyorlar ama yaptırmasam mı diye düşünüyorum yumurta dondurma kesin amaTüp Bebek tedavisi toplam fiyatı miaman yarabbim İstanbul galiba demi
Kendisini birçok kişi önermiş. Ben de randevu aldım, tanışmak için :) teşekkür ederim tavsiyeniz için.Ben irenbe tüp Bebek Alper bilici. Kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kaldım.
Doktorunuz sizi daha doğru yönlendirecektir mutlaka. Ama 5. güne gelen embriyo sayınız fazla olursa bence en azından 1 ya da 2'si için hiç düşünmeden genetik testini de yaptırın. İçiniz rahat olsun.Ama dondurma ve genetik test de yaptıracağız o yüzden yaş 40 olunca genetik testi istiyorlar ama yaptırmasam mı diye düşünüyorum yumurta dondurma kesin ama
Öncelikle herkese merhaba hanımlar çok sevindim burayı bulduğuma ben de sizdenimİnşallah bir sürü sağlıklı embriyonuz olur ve sonrası çok güzel tutunur.![]()
bu süreç çok uzun ve beklemeli o nedenle burda vakit geçirmek bana çok iyi geliyor yalnız olmadığımı hissediyorum. Bugün bir de işimden olduğumu öğrendim geldi mi üst üste geliyor. Ama yine de olumlu olmaya çalışıyorum yarın kese randevumuz var umarım ordan güzel haber alırım da iyi gelir. Hepimiz güzel haberler alalım insallah
![]()
Hayirli olsun nerde oldunuzMerhaba ben de 45 yaşındayım,
14 yıl bekledikten sonra 42 yaşında anne oldum çok şükür. Öyle bir anlam kattı ki hayatımıza ikinci de olsun istiyoruz. Nisan ayında transfer oldum ama negatif sonuçlandı. Bakalım kısmet hepinizi öpüyorum
Bursada mi irenbeKendisini birçok kişi önermiş. Ben de randevu aldım, tanışmak için :) teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Tabikiii bizim de 270 gibi şimdilik hesapladigimiz bahceci bursa bizim bu adetimde başlayacağız nasipseTüp Bebek tedavisi toplam fiyatı miaman yarabbim İstanbul galiba demi
Ne iyi etmişsin bu başlığı açarak.Ben de 47 yaşındayım iki yıllık evliyim .İlk defa bu ay tüp bebek için doktora gittim.Aret Kamar a randevu aldık.Tahliller yaptırdı.Dün sonuçlarımı attım.Hemşire arayıp sonuçlarımın iyi çıktığını klomene başlamamı söyledi.Bugün itibarıyla başladık.Ayrıca folik asite başladım.Yumurta kalitesini arttırmak için bi ilaç verdi.Sabah kapsül akşam toz şeklinde.Herkese merhabalar. 45 yaşındayım ve geç evlendim (kısmet böyleymiş). Henüz 1 yıllık evli bile değiliz ve geçen ay ilk tüp bebek denememizi yaptık İzmir'de. 44 yaş yaşlanmanın ilk pik yaptığı yaş diye okurdum ama bunu bizzat deneyimlemiş oldum. 44 yaşındayken 1,16 olan AMH seviyem, 45 yaşında 0,58'e düştü. Biz de daha ne olduğunu bile anlayamadan, AMH test sonucum çıkar çıkmaz apar topar tüp bebek tedavisine başladık. Çünkü o güne kadar muayene olduğum farklı doktorlar rahmimin sağlıklı olduğunu, normal yolla bile gebe kalabileceğimi söylüyordu. İlk denemede sağda 6, solda 1 adet toplam 7 adet folikül oluştu. Bunların 5 tanesi toplandı, 4'ü yeterli olgunlukta denildi, 2'si döllendi, 1'i 3. günde 3 hücrede kaldı, diğeri 7 hücreliydi. Yaştan dolayı doktorumuz genetik testi önerdiğinden risk aldık ve maalesef o son embriyomuz da 5. güne ulaşamadı, 4. gün seviyesinde kaldı. Sonuç olarak ilk tedavide elimizde bir tane bile embriyo kalmadı. Elbette 7 hücreli olan embriyoyu 3. günde dondurabilirdik ama genetik anomali ile düşük veya hamilelikte ileri seviyede kürtajı göze alamadığımız için risk aldık.
Bu başlığı yaşı benim gibi yüksek olan ama içine evlat isteği çökmüş de tüp bebek ile çözüm arayanlar için açtım. Bu başlık altında deneyimlerimizi ve aldığımız takviyeleri paylaşarak destek ve umut olabiliriz belki birbirimize. Şu an bir adet döngüsü dinlenme sürecindeyim. Bir sonraki adet döngüsünde kısmetse yeniden deneyeceğiz.
Anladım canım insAllah sağlıkla ilerlerBen Almanya'da oldum canım
herkese günaydın tez zamanda hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah
kıvanç tatlıtuğun eşi 45 ipek acar(kayahanın eşi) 47 yaşında anne oldu umudumuzu kaybetmeyelim
İstanbul Aret Kamarda başladım.Şimdilik memnunumHanımlar nerde tedavi görüyorsunuz memnuniyet ya da şikayetlerimizi birbirimizle paylaşalım önerileri vs ya çok iyi oldu sizlerle karsilasmam![]()
InsAllah güzel sonuçlar alırsınız sisli memorila bruksel tup bebek cem celik ve bulent urmani duydum bende ama bursada karar kıldık gibi balikesirirde olunca zor olacakti hayırlısı insAllahİstanbul Aret Kamarda başladım.Şimdilik memnunum
Hayirli olsun Rabbim hepimizi sevindirsin adı nedir takviyenin acabaNe iyi etmişsin bu başlığı açarak.Ben de 47 yaşındayım iki yıllık evliyim .İlk defa bu ay tüp bebek için doktora gittim.Aret Kamar a randevu aldık.Tahliller yaptırdı.Dün sonuçlarımı attım.Hemşire arayıp sonuçlarımın iyi çıktığını klomene başlamamı söyledi.Bugün itibarıyla başladık.Ayrıca folik asite başladım.Yumurta kalitesini arttırmak için bi ilaç verdi.Sabah kapsül akşam toz şeklinde.
Tas Bitlisten gittik.Bizim için zor olacak ama bakalım.Çok umutlu değilim hakkımızda hayırlısı olsun.InsAllah güzel sonuçlar alırsınız sisli memorila bruksel tup bebek cem celik ve bulent urmani duydum bende ama bursada karar kıldık gibi balikesirirde olunca zor olacakti hayırlısı insAllah