• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Ben de İzmir’de tedavi olmak için Milas’tan gidiyorum. Sabah 5’te kalkıp yollara düşüyoruz, 2,5 saat gidiş, 2,5 saat dönüş, sonra iş akşam geç saatlere kadar. Onca yorgunluk üstüne bir de stres. Üstelik sağlıklı besleneceğiz diye neredeyse hep aç 😊 Bizler hayatın mağdur ettiği insanlarız diye düşünüyorum. O yüzden umutluyum, Rabbim verilen bu emekleri ve özlemi görecek inşallah 🙏

Sizlerle ilk mesajlarda paylaştığım takviyeleri dün görüştüğüm doktor da onayladı. Ek olarak omnitrope başladık. Teşekkür ederim önerin için @starpatrick 🙏
Mağdur ettiği değil de bizim kuzular nazlı diye düşünün

Bugün ultrason için hastaneye gittim yumurta takibi için.Doktorun beni dövmediği kaldı.47 yaşında hala adet oluyor musun dedi.Alttan muayene etti ağrım var dedim bir güzel de azarladı.Sonra yumurtan yok dedi.Bebek isteğinden vazgeçmek zorunda kalacağım sanırım.Çok moralimi bozdu.Miyomun var zaten bu miyomla zor dedi.😞😞😞
Malesefki bazı doktorlar insanın böyle ümidini kırıyor aslında çok yalnis güzel üslupla söyleyebilir bir kadın 47 yasindada adet oluyorsa yumurtası olur ha kaliteli olur kalitesiz olur bilemem ama adet gordugu sürece mutlaka vardır sizde kendinize gelin bu doktor böyle yaklasmissa modunuzu dusurmenize izin vermeyin başka doktora gidin sevgiler

Bugün ultrason için hastaneye gittim yumurta takibi için.Doktorun beni dövmediği kaldı.47 yaşında hala adet oluyor musun dedi.Alttan muayene etti ağrım var dedim bir güzel de azarladı.Sonra yumurtan yok dedi.Bebek isteğinden vazgeçmek zorunda kalacağım sanırım.Çok moralimi bozdu.Miyomun var zaten bu miyomla zor dedi.😞😞😞
Ne kadar çirkin insanlar var yeryüzünde! Siz adet gördüğünüz ve yumurta ürettiğiniz sürece hala bir şansınız var. Evet ihtimaller düşük ama imkansız değil. Bu ay yumurta olmamış olabilir, bu gelecek ay da böyle olacağı anlamına gelmiyor. Miyom gebeliğe engel olabilir diye biliyorum, yumurta üretimine değil. İmkanınız varsa başka doktora da görünün. Umudunuzu yitirmeyin.

Lütfen önünüze bakın, çok geçmiş olsun bana da denk geliyor bazen böyle

6 yumurta toplandı 3 yumurta olgun çıktı spermler iyi inşallah 3. Güne 5.güne gidecek diye dua ediyoruz. Ne olur dua edin genetik test de yaptıracağım Allahım güzel olacağına inanıyorum içimde bir his var tekrarına maddi manevi çok çok zorlanırız
Dualarımız sizinle. İnşallah tez zamanda hepimiz muradımıza ereriz.

Yaziklar olsun insanlıktan yoksun o kadar çok mahluk var ki ben de çok şey yaşadım her içim cız ettiğinde Sana havale ediyorum Rabbim dedim sıkmayın canınızı ne olur🥲Rabbim hüzünlü kalplerimizin sahibi elbet mükafatını alacağız başka doktora gidin insAllah güzel olur nasip olur🤲🥰

Kızlar bugün e2 ve progesteron tahlili de yaptırdım.e2 :155 progesteron 0.512 çıktı.Sonuçlarımı doktoruma attım.Bu sonuca göre büyüyen folikül var dedi.Hatta İstanbula gelmeniz gerekebilir dedi.Ama ultrasonda yumurta gözükmedi.Görememişler dedi.Yarın tekrar tahlil ve ultrasona bakılacak.

Yaziklar olsun insanlıktan yoksun o kadar çok mahluk var ki ben de çok şey yaşadım her içim cız ettiğinde Sana havale ediyorum Rabbim dedim sıkmayın canınızı ne olur🥲Rabbim hüzünlü kalplerimizin sahibi elbet mükafatını alacağız başka doktora gidin insAllah güzel olur nasip olur🤲🥰
Öyle yapıcam kuzucum yarın başka doktora gideceğim.Çok kötü oldum bugün 😢😢Tahlil sonuçlarıma göre de İstanbul daki tüp bebek doktorum gelişen folikül var dedi.Hiçbişey anlamadım.Yarın belli olur.

Öyle yapıcam kuzucum yarın başka doktora gideceğim.Çok kötü oldum bugün 😢😢Tahlil sonuçlarıma göre de İstanbul daki tüp bebek doktorum gelişen folikül var dedi.Hiçbişey anlamadım.Yarın belli olur.
Çok iyi anlıyorum insAllah çok güzel olur her şey benim 40yasimdayken ilk evlendiğimde ağrılı bi adet oldum şiddetliydi hemde genel kontrol olsun dedim doktora gittim kadin neye dayanarak nasıl niye söyledi bu cümleleri hala anlamıyorum menopoza giriyordundur belki dedi ve muayeneden sonra üstelik yani amh kötü değil benim rezerv iyi yani ama özeldi direk tüp yaptırayım kendisinde diye miydi hala sinirleniyorum aklıma geldikçe günlerce kendime gelememistim ne menopozu hocam dedim çocuk istiyorum ben en buyuk ablam 48yasjnda ve düzenli adet olur dedim olabilir sen ilk olacaksın belki diye inatlasmisti velhasıl anlamak mümkün değil bu kadin doğumlular bu yola girdikten sonra anladim ii

Çok iyi anlıyorum insAllah çok güzel olur her şey benim 40yasimdayken ilk evlendiğimde ağrılı bi adet oldum şiddetliydi hemde genel kontrol olsun dedim doktora gittim kadin neye dayanarak nasıl niye söyledi bu cümleleri hala anlamıyorum menopoza giriyordundur belki dedi ve muayeneden sonra üstelik yani amh kötü değil benim rezerv iyi yani ama özeldi direk tüp yaptırayım kendisinde diye miydi hala sinirleniyorum aklıma geldikçe günlerce kendime gelememistim ne menopozu hocam dedim çocuk istiyorum ben en buyuk ablam 48yasjnda ve düzenli adet olur dedim olabilir sen ilk olacaksın belki diye inatlasmisti velhasıl anlamak mümkün değil bu kadin doğumlular bu yola girdikten sonra anladim ii
Yani inada giriyorlar ya yuh 😄 gülün geçin

47 yaşındayım tüp bebek yaptırıyoruz dedim.Yüzüme alaycı bir şekilde baktı adet oluyor musun sen dedi çok zoruma gitti.Evet yaşım itibari ile bazı şeyler daha zor olabilir.Ama bu şekilde söylenmez.

47 yaşındayım tüp bebek yaptırıyoruz dedim.Yüzüme alaycı bir şekilde baktı adet oluyor musun sen dedi çok zoruma gitti.Evet yaşım itibari ile bazı şeyler daha zor olabilir.Ama bu şekilde söylenmez.
Hasta ruhlu bunlar benim verdiğim örnekteki dahil terbiyesiz şey bosver hiç moralini bozma Allah Ol der ve olur

Kızlar bugün e2 ve progesteron tahlili de yaptırdım.e2 :155 progesteron 0.512 çıktı.Sonuçlarımı doktoruma attım.Bu sonuca göre büyüyen folikül var dedi.Hatta İstanbula gelmeniz gerekebilir dedi.Ama ultrasonda yumurta gözükmedi.Görememişler dedi.Yarın tekrar tahlil ve ultrasona bakılacak.
Benim de bir tedavimde adetin 2.gunu e2 degerim 145 cikmisti, Doktor kistlesmis yumurtaniz var, digerlerinin de gelisimini etkileyebilir, tedaviye baslamayalim dedi. 2 regl sonrasi kistim gorulmedi ve tedaviye baslayabilmistim.

Back
X