- Konu Sahibi happyjumpingbeans
Çok teşekkür ederim canım benimHadi bakalim Allah gonlune gore etsin insAllah hayirlisiyla kolaylikla guzellikle nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benimHadi bakalim Allah gonlune gore etsin insAllah hayirlisiyla kolaylikla guzellikle nasip etsin![]()
Kaç gündür adet ağrılarım var karnımın alt kısmında sancı şeklinde.Normalde adet olacağım gün karnım ağrır ve adet olurum bir kaç saat içinde.Ama kaç gündür sancım var ve adet olucam sanıyorum yok bişey.Acaba klomen yan etki mi yaptı.Kist falan mı oldu.Sancı oluyorum kaç gündürHadi bakalim Allah gonlune gore etsin insAllah hayirlisiyla kolaylikla guzellikle nasip etsin![]()
Aminn canım benim Allah razı olsun ohh mis gibi duaSağol canım adım adım güzel ilerlesin inşallah tedavin canım dantel gibi ilmek ilmek![]()
Hadi bi müjdeli haber gelsinMerhaba arkadaşlar bugün 7. günüm 3. gün embriyosu olmuştum birde transfer sonrası 3. gün yarım doz Ovitrelle olmuştum. O yüzden test için erken. Dün gece hafif kasik batmaları yaşadım. Bir de ayaklarımın üstü üşüyor altı sıcak bence çok komik. Durumlar bu mihvalde. Öpüyorum hepinizi
(Ben sizi etiketlemeyi beceremedim)
İnşallah vardır heyecanla bekliyorum bendeCanım yaptım test ama çok Ovitrelle den dolayı emin değilim o yüzden kan testini bekliyorum
Bunu anlamadım canım senin idrar testin mi çizgi var yaa lütfen ne zaman vuruldum ovitrellayi belki yoktur etkisi yarın mi kan vereceksin hafi insAllah olurCanım yaptım test ama çok Ovitrelle den dolayı emin değilim o yüzden kan testini bekliyorum
Evet canım benim silik 7 ve 8 Haziran yarımşar doz yaptım, kan testim ÇarşambaBunu anlamadım canım senin idrar testin mi çizgi var yaa lütfen ne zaman vuruldum ovitrellayi belki yoktur etkisi yarın mi kan vereceksin hafi insAllah olur
Canim hamilesin işte o zaman insAllah 8hazirandakinin etkisi kalmaz 3gun em fazla oluyor diye biliyorum etkisi hadi insAllah bence olmuşEvet canım benim silik 7 ve 8 Haziran yarımşar doz yaptım, kan testim Çarşamba
Başka bir yerde öyle okudum sanki kızlar yazmışlar sormuşlar birbirlerine 2,3 gün sürer diye ama hadi insAllah etkisi yoktur diyelim biz Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinMaalesef canım 10 gün sürüyor bir şey diyemiyorum inşallah diyelim![]()