45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim

Annemin kuzeninin kaynının kızı Bülent Tıraşta tedavi oldu.49 yaşında ilk denemede hamile kaldı.Doğurmak üzere şuanda.

Annemin kuzeninin kaynının kızı Bülent Tıraşta tedavi oldu.49 yaşında ilk denemede hamile kaldı.Doğurmak üzere şuanda.
Aret Kamarda başladım ben de.Klomen tedavisi görüyorum şuanda.Yumurta takibi yapıyor.Burda olumsuz sonuçlanırsa Bülent Tıraşa gitmeyi düşünüyorum ben de

Ay gerçekten mi ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz ben iki yıldır korunmuyorum hamile kalamadim doğal veya tüp bebek
2 yıl dolmadan 1. Tüpten negatifi almıştım. 27 ay sonra filan hamile kaldım.

Doğal yolla mı hamile kaldınız
Bir önceki ay histereskopi olmuştum. 6 aydır filan prowomen kullanıyordum. Saizen kullanmıştım regl olunca da gonalf filan baslayacaktık foliküllere yardımcı olsun diye ama o yumurtlamadan sonraki dönemdi. Hangisi ne kadar etkili oldu bilemiyorum ama evet doğal denebilir.

Nasıl tükettiniz hayır çayını ve soğan kürünü tarifini verir misiniz

Canim tarif verebilirmisin nasil kullandin

Canim tarif verebilirmisin nasil kullandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…