arkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakkisen taksit filan öderde geriye para kalmazmı diyorsun..
yanlış anladınız beni.ben borçları ödeyene kadar geçinebikirmiyiz diyorum?Sakami 4.500 tl ..siz 10.000 tl geliriniz olsa yine gecinemesiniz efendim.
evet haklısınız inş geçinebiliriz bizdeGeçinmeyi bilirsen ona göre harcama yaparsan geçinirsin. Eşim işten çıktı, biz tek öğretmen maaşı ile geçiniyoruz evimiz kira ve bir bebeğimiz var. Biz yaşayabildiğimize göre ...
yani taksitler bitene kadar geçinebikirmiyiz diorumInsanlar komik rakamlar ile geçinmeye çalışırken 4.500 liraya geçinilir mi sorulması ayıp valla.
Geçinemem ben rahatıma çok düşkünüm diyorsan baba evinde oturacaksın.
ben çalışmıyorum.ailemin maddi durumu iyi.ama beni yanlış anladınız.ben taksitler bitene kadar anlamında sormuştumRahata düşkünsün demek, sen kaç TL maaş kazanıyorsun peki? Her şeyi eşine yıkmak bence rahatlık değil bencillik. 4.500 o getirse 2.000 sen getirsen burada geçinme problemin olursa ciddi ciddi bravo derim! 4.500 TL eşin alsa sadece sen yine çalışmasan yine de geçinemezsen zaten evlenme ailen seni lüks yaşatmaya devam etsin.. Zira boşanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?