- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
O zaman sen de çalış senin maaşınla geçinirsiniz.arkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sen de çalış senin maaşınla geçinirsiniz.arkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakki
arkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakki
Dün atandı deyince benimde aklıma öğretmen olabileceği gelmişti ama öğretmen 4.500 tl maaş almaz ki.Nisanliniz öğretmen mi.
Öğretmenim maaşım 2300 tam ek ders alırsam o da 800 olsun hadi, yine 4500 değil.Dün atandı deyince benimde aklıma öğretmen olabileceği gelmişti ama öğretmen 4.500 tl maaş almaz ki.
ben çalışmıyorum.ailemin maddi durumu iyi.ama beni yanlış anladınız.ben taksitler bitene kadar anlamında sormuştum
800 ek ders alırsan öp başına koy en fazla 600 gördümÖğretmenim maaşım 2300 tam ek ders alırsam o da 800 olsun hadi, yine 4500 değil.
Üstelik branş öğretmenlerinin bir çoğu ek dersi yarım alıyor ya da hiç alamıyor.
Öğretmenim maaşım 2300 tam ek ders alırsam o da 800 olsun hadi, yine 4500 değil.
Üstelik branş öğretmenlerinin bir çoğu ek dersi yarım alıyor ya da hiç alamıyor.
800 ek ders alırsan öp başına koy en fazla 600 gördüm![]()
Allah yardımcınız olsun mesleğiniz çok zor bir de emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz bana göre.
Bi an limoncu sandım arsa kelimesi geçinceO paraya ben bir sene icinde arsa alip 2 kat cikarim öyle diyeyim...
Ya nasıl maaşı 4500 den fazla ben 12 yıllık öğretmenim maaşım o kadar değil.yapmayin lütfen.Merhaba öncelikle çok önyargılı davranan arkadaşlar olmuş üzüldüm. Benim ablam 3 gün önce evlendi, aynı sizin gibi herşeyi ikisi yaptı. Ablam ingilizce öğretmeni, enişte kimya öğretmeni. Yani maaşı 4500 den fazla. Mardine atandıkları, ve bu sene batıya gelecekleri için çok teferruatlı eşya almadılar, ama bilen bilir düğün evresinde kaba işlerden çok, nişanı, kınası, kına yeri, çeyiziydi bohçasıydı gelinlik ıvır zıvıra para gidiyor. Şuanda 5 kuruş nakitleri kalmadı kartlarında eksilere indiler, düğünden bir miktar para ile balayındalar şuan. Ablamda bu kadar olacağını tahmin etmedi ama oldu yani birlikte ödeyecekler borçları o yüzden çok zorlanmayacaklar.Sizde çalışıyorsanız fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum. Zaten en fazla 6-7 ay sıkışık geçer. Ama lükse kaçarsanız biraz altın bozdurnak durumunda kalabilirsiniz, durum düzelince altınlarınızı tekrar yavaş yavaş yaptırırsınız, bal gibi de geçinilir..
bu ülkede soyadı sabancı,koç olanlar bile çalışıyor,ailemin durumu iyi zaten diyip çalışmayanları anlamıyorum...evet buda bir çözüm ama çalışmamı istemiyor.bende zaten hayatımda hiç çalışmadım.ama halkla ilişkiler mezunuyum