• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 olana kadar devam benimle hedefine gidecek olan varmi ?

Senin düzenli pilastes yapıp kas yapman gerekiyor, sakın diyet yapma sağlığını bozarsın
ben mesala kaslı yapım var, 58 59 kilo görünüyorum bir yerdim pörtlemiyor. ama gerçek kilom 69 :KK70:

Spor yap diyeti bırak,, proteinn ağırlıklı beslen. Doğumdan sonra çok rahat eritirsin eğer kaslı olursan.

Senin düzenli pilastes yapıp kas yapman gerekiyor, sakın diyet yapma sağlığını bozarsın
ben mesala kaslı yapım var, 58 59 kilo görünüyorum bir yerdim pörtlemiyor. ama gerçek kilom 69 :KK70:

Spor yap diyeti bırak,, proteinn ağırlıklı beslen. Doğumdan sonra çok rahat eritirsin eğer kaslı olursan.

sporu yavaş yavaş artiriyorum canim bende dambil çalışıyorum ama 12 dk kas uzun iş inşallah hedefim o zaten

Bugün 20 lik disimi cektirdim agrida kıvranıyorum dr bir şey yeme dedi çok aciktim ekmek yemeye çalışıyorum minik minik

Disim çok ağrıyor yirmilik disim fazla yiyemedim dün ama sabah kahvaltımi iyi yapmış tim allahtab 52.1 kg geldim bugün sabah kahvaltimi güzelce yaptim spor yapmicam sanırım hem ağrım var hemde ev işi yapmam gerek :(

Bugün. 1 mart ve ben hed ef ime ulaşmış durumdayim çok şükür bu sabah 52.7 geldim

Diğer hedefim 15 günde 1 kilo vermek bu yÜZden tekrar kalori hesabına dönebilirim yarın bir deneyeceğim kendimi ona göre hesap yapicam

Bugün 51.7 gördüm baya yedim ama spordan kaynaklı heralde 1 saat koşu sayılır spor yaptım 2 haftaya kadar oturur ancak bu kilo 51 leri gördüm ya ilk defa uzun sure sonra çok şükür

Kalori hesabi yapmicam çünkü hedefime ulaştım 15 güne kadar 52 olsun kilom bunu koruyim yeterli spora vakit oldukça yapicam inşallah

52.2 kilom normal besleniyorum 2 güne bir spor yapıyorum 15 mayısa kadar sporla 52 yi sabitlemek amacım

Back
X