46 olana kadar devam benimle hedefine gidecek olan varmi ?

boyum 1.64 kilom 46 ama ben kilo almak istiyorum:))) 50- 55 arasi guzel olur diye düşünüyorum neden zayiflamak istiyorsunuz anlamadım ideal kilodasiniz:)

aslında mesele su 46 kilodayken eskiden bana çok yakışıyordu şimdide o görüntümü yakalamak istiyorum .. Doğumdan sonra belim çok kalınlaştı ve onun incelmesini istiyorum birde belki 1 yıl sonra yeniden bebek isterim 46 kiloya düşersen daha az kilolu bir hamilelik geciririm diye düşündüm :) önemli olan 55 kilo olmak değil önemli olan senin kaç kilo durdugun benim göbek var mesela

Bu arada bu sabah 53.8 kg geldim bu öğün düzenim ise yaramış demekki bunu devam ettirsem iyi olur :)

Canan karatayin sözüne güvenerek sabah kalkınca kahvaltı yaptim ama bu seferde erken acıkıcam 3 öğün yapmış olucam neyse bugün de boyle deneyim kilom nasıl olacak duruma gore karar veririm saat 15.00 gibi ara öğün yaparım olmadı

2. Gün
1483 kalori aldım. 117 kalori arttirabildim bugün

Haftada 1 günü kendime serbest yapmayalim saat 17.00 ye kadar yoksa abur cuburlara saldırasım var birde 1 kilo barbunya yaptim nasıl bitecek o ya yarın annemgili yemeğe cagirayim en iyisi :)

Barbunya çok kalorili bir şey ya 4 yemek kaşığı 250 kusurdu galiba neyse sabah kalkinca 2 saat içinde kahvaltı yapmam ise yaramış galiba

53.2 kg geldim çok şükür yani çok hızlı oldu ama odemde olabilir tabi 52.7 yi görüp 2 gün sabit kalırsam kendime ödül günü yaparım inşallah neyse sağlıklı beslenmeye devam

Dün misafirlige gittim ve malum serbest gün yaptım istedigimi geceye kadar yedim içtim bugün devam sağlıklı beslenmeye

Evet serbest günün ardindan 12 dk dambilla çalıştım daha fazla terledim kendimide şiş hissediyorum zaten spor iyi oldu kızım uyuyorken bende uyuyum azcik :*

Bugün 985 kalori oldu 615 kalori artırabildim etimi ekmeğimi pirincimi yoğurdumu yumurtami herseyimi yedim çok az oldu hayret

Cuma pazar ve pzt yani bugünde serbest gün çünkü misafirlikteyim .. Malum tahmin edersiniz neler yediğimi.. Hafta içi 53.2 gorsemde bu kadar hızlı vermedimi ödem oldunu biliyordum neyse su anda 54 kg geldim yani bu demek oluyor ki 200 gram verdim çok şükür 1 mayisa kadar 1 kg daha vermem gerek o halde bu hafta sıkı tutmalıyım işi çünkü en az haftaya 600 gram vermeliyim

Dün çikolata bisküvi yedim malum adet canım çok çekti ama siskinligim gitti galiba 53.4 geldim çok şükür ama 17.00 den sonra bir şey yemedim en azindan ona uydum dün bakalım bugün neler yapicam

Evet canım burayada yaziyorum arada normalde çok yazarım iste bazı şeyleri halletmem gerek :) az kaldi

Evet bugün 53.3 geldim çikolata yememe rağmen bende madem kiko veriyorum o zaman yemeye devam dedim yinede abartmamakta çalışayım ama saat 17.00 den sonra sadece su içiyordum belki ondandir

52.5 kg olmuşum sanırım ben çikolata ile zayiflayanlardanim ama yarin kilo yine gelir muhtemel 1 haftada ancak oturuyor benim kilo ama 52 kusurleri gördük ya bunada şükür 1 mayisa kadar otursun yerine bu kilom yeter bana simdilik

İnanılmaz bu gerçekmi benim kal cam en son 88 cm ölçmüştüm o sıkıntı değil ama göbek ve belim kalin hic incelmez sandığım belim tam 5cm incelmiş çok mutlu oldum 1 hafta sadece 12 dk dambil çalıştım acaba omu etkili oldu bilmiyorum ama gaza gelip bu sabahta 12 dk egzersiz yaptım hergun yapmaliyim bu bir harika belim 70 cm olmuş benim kiloda birine hala kalın ama 75 den iyidir valla yavaş yavaş 60 a kadar yol var göbekte 2 cm incelmiş 83 olmuş

52.4 olmuşum dün 4 adet börek 3 tane el yapımı kek 1 kase kuruyemis derken canım ne istiyorsa yemiştim 100 gram gitmiş yinede saatlerce emziriyorum o yüzden boyle acaba neyse keyfine bakayım ama emzirmeyi kesince bu şekilde devam edemem inşallah yağ oranım artmiyordur birde aksam bu dediklerimi saat 17.00 kadar yiyorum belkide ondan

Ben 52.4 görünce şımardım ve çok fazla çikolata abur cubur yedim bu abur cubur aşkımdan vazgeçmem gerek bugün tartıldım 53 kg mim olsun hedefime erkenden ulaştım bu aralar spor yapamayabilirim babam ameliyat olacak canım babam bugün onun yanina gidiyorum Allaha emanetsiniz

Bugün 52.3 kilo geldim herseyimi yiyorum sadece 17.00 sonra yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…