- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Merhaba. Ben 54,8 kiloyum. Hedefim 51-52 olmak. birlikte devam edde biliriz bu yolculuğa
1.65boyunu merak ettim...
Şimdi bilemiyorum, buraya yazdığımda 54,8-dim. Bi süredir bıraktım, şimdi 55.5 falan olurum herhalde. :)Merhaba
su an kaç kilosun ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum bogazimi zor tutsam da kesin olarak 18.00 den sonra bir şey yemiyorum su anda 54.00 kg mim bakalım yarin sabah kaç çıkıcam umarim biraz daha gitmiştir
ben de bir gün kendime serbest yapıp diğer gün kaçamak olsada sürekli çorba içtim aciktikca öyle bir şeyler yaptım kendimce bırakmayalım daha mutlu olduğumuz ölçüleri yakalayalim :)) bugün pirinç lapası diyeti uygulamaya calısıcam hem lapayi severim bol baharatlı birde soğuk ayran aşı çorbası yapabilirim bakalimŞimdi bilemiyorum, buraya yazdığımda 54,8-dim. Bi süredir bıraktım, şimdi 55.5 falan olurum herhalde. :)
Kalori hesabının yanında glisemik indeksi düşük yiyeceklerle kalorini tamamlamanı ve bazal metabolizma için gerekli kalori altına dusmemeni tavsiye ederim.yaklasik aynı kilodayiz ben düşük tempolu bir işte çalışıyorum ve spor yapıyorum 1400,1500 kalori altına dusmemeye çalışıyorum.Nacizane tavsiye :)1. Gün 1477 kalori aldım geriye 123 kalori eksi yapabildim arpa kalorisi fazlaymış bilmiyordum.. 2 öğün yaptim sabah ve aksam saat 17.00 den sonra bir şey yemedim yarin ne olacak kilom merak içindeyim yeşilçay icemedim yarin icerim
Yuvarlatılmış Arpa (Pişmiş) = 772
Pirinç Lapası = 281
Zeytinyağı = 119
Ülker Dore = 103
Yumurta Omleti = 93
Süt = 92
Kuru Kayısı = 17
Toplam = 1477
Naposun canim1. Gün 1477 kalori aldım geriye 123 kalori eksi yapabildim arpa kalorisi fazlaymış bilmiyordum.. 2 öğün yaptim sabah ve aksam saat 17.00 den sonra bir şey yemedim yarin ne olacak kilom merak içindeyim yeşilçay icemedim yarin icerim
Yuvarlatılmış Arpa (Pişmiş) = 772
Pirinç Lapası = 281
Zeytinyağı = 119
Ülker Dore = 103
Yumurta Omleti = 93
Süt = 92
Kuru Kayısı = 17
Toplam = 1477
çok saol canım bende sağlıklı şeyler yemek istiyorum zamanla onlarada dikkat edeceğim inşallah hatta google yazıp bakıcam şimdi iste çok çikolata ve hamurişi bağımlısıyım ve evimizde koca bir dolap abur cubur dolu ..ama dediginizi yapmaya calısıcam benimde isteğim o yönde yavaş yavaş olacak inşallahKalori hesabının yanında glisemik indeksi düşük yiyeceklerle kalorini tamamlamanı ve bazal metabolizma için gerekli kalori altına dusmemeni tavsiye ederim.yaklasik aynı kilodayiz ben düşük tempolu bir işte çalışıyorum ve spor yapıyorum 1400,1500 kalori altına dusmemeye çalışıyorum.Nacizane tavsiye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?