Erkek İnfertilitesi 47 xy genetik bozukluktan dolayı eşi azosperm olan varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zeynep8188

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
280
89
48
36
Arkadaşlar eşi azosperm olan var mı 47 xy dengeli translokasyondan dolayı eşimde hiçbir anormallik yok azosperm dışında

Merhaba Zeynep hanım bn 1985 eşim 1982 doğumlu biz 12 yıllık evliyiz eşimde doğuştan xxy 47 kromozom mevcutmuş, 2 kez biri izmir irenbe diğeri istanbul fulya bahçeci ekibi Emre bakırcıoğlunda microtese ameliyatı oldu, ilkinde bulunmadı ikinci ist. 4 adet yalnız kromozom nedeniyle hareketsiz ve kalitesiz dediler bana transfer oldu ama ne yazıkki tutunamadı, Allah büyüktür. sizin durumunuz nedir tedavi oldunuz mu? Hangi sperm artırıcı ilaç verdiler yada aldınız mı ?

Merhaba sorunumuz benzer ama biz de fazla x yok çok farklı o sebeple sordum özellikle var mı diye. Klinefelter hastalar çok tanıdım çocuk sahibi olan var inşallah sizin de olur şuan biz tese bekliyorz

Merhaba sorunumuz benzer ama biz de fazla x yok çok farklı o sebeple sordum özellikle var mı diye. Klinefelter hastalar çok tanıdım çocuk sahibi olan var inşallah sizin de olur şuan biz tese bekliyorz
Merhaba tekrar o çok tanıdığınız klinefelterli çocuk sahibi olanları bana özel mesajla yada burada paylaşarak yazarmısınız onlarla konuşarak nasıl bir tedavi süreçlerinden geçtiler hemen ulaşıp sormak istiyorum acil yanıtlarsanız sevinirim.

Merhaba tekrar o çok tanıdığınız klinefelterli çocuk sahibi olanları bana özel mesajla yada burada paylaşarak yazarmısınız onlarla konuşarak nasıl bir tedavi süreçlerinden geçtiler hemen ulaşıp sormak istiyorum acil yanıtlarsanız sevinirim.
Grubumuza alayım sizi telefonunuzu verin

Zeynep hanim benim esimde klinefeltelli tedavi cocuk sahibi olanlardan bilgi almak isterim. Yardimcinolursaniz sevinirim

Back
X