Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 4aydır uğraştığımız SAÇKIRAN!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Alfid

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
1.495
1.754
133
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar, eşimde nisan ayında saçında başlayan bu illet sorun saçına baya yayıldı büyüdü saçının belli kısımlarında da var,sakallarına da oluştu malesef:( okadar üzülüyorum ki haline yüzüne bakınca korkuyorum kaşlarıda dökülecek diye:( bakırköy devlet hastanesinde tedavisi devam ediyor tabi tedavi denirse buna ayda gidip kortizon iğnesi yapıyorlar ama hiç fayda etmedi..sarımsak mı sürmedik eczanelere karışım mı yaptırmadık ama bir türlü geçmedi..bütün önerilerine açığım başından geçen çevresinden duyan biri mutlaka vardır birde istanbul avrupa yakası cildiye doktoru önerilerinizi rica ediyorum..eşime belli edemiyorum ama çok canım sıkılıyor..Not:2bebek kaybım var eşim son kaybımdan sonra oldu:( herkese çok teşekkür ederim

Cok gecmis olsun canim esiminde sacinda suan kafasinda bi yerinde bir lira buyuklugunde dokulme oldu bi tavsiyeyle bi berbere gitti oraya kafa derisini soymasini icin bi krem surduler orasi yara olup dokuldu bakalim sac cikacakmi bekliyoruz bir ay oldu olmadi ...bide sackranin erkegi disisi oluyormus bizimkine erkek demis berber.

Bizimki dişisi galiba yayıldı baya napıcamızı şaşırdık inş geçer tez zamanda

Çok geçmiş olsun, hiç bilgim yok, sırf konunuz yukarıda kalsın diye yazıyorum.
Prof. İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerine baktınız mı? Bunun için var mı bilmiyorum ama kürlerinin işe yaradığını biliyorum.

Onuda internetten baktım pteside onu deneyeceğim..editörler bdv yi meşgul etmeyin konunuzu ilgili alanlara yazın diyor ama burda da çok geride kalıyo milletin kocasından kaynanasından diğer sorunlara yer yok maşallah KKda...

Bende de olmuştu geçen yıl.yaşadığım sıkıntılardan sonra.semt poliklinigine gittim dr.solusyon verdi kortizonluymuş onu kullandım çıktı saçlarım.10 cm ye yakın uzadı.morali yüksek tutmak iyi geliyomuş.insan o saçkıranı görünce daha çok morali bozuluyo.bi de dr sarımsak sürülmemesi gerekiyo herkes bu hatayı yapıyo demişti

İbrahim saraçoğlu %3 hidrojenperoksit sürün diyo.kuaförlerin hiç birinde bulamadım onu ben,aktarlarda da yoktu.belki siz bulabilirsiniz aklınızda olsun

Konu yukarıda kalsın diye yazıyorum. İnşallah bi çözüm bulunur.
Geçmiş olsun...

İbrahim saraçoğlu %3 hidrojenperoksit sürün diyo.kuaförlerin hiç birinde bulamadım onu ben,aktarlarda da yoktu.belki siz bulabilirsiniz aklınızda olsun
Eczanelerden alın diyorlar yaptırılıyormuş onu bi soracağım napacağımızı şaşırdık..

Bende de olmuştu geçen yıl.yaşadığım sıkıntılardan sonra.semt poliklinigine gittim dr.solusyon verdi kortizonluymuş onu kullandım çıktı saçlarım.10 cm ye yakın uzadı.morali yüksek tutmak iyi geliyomuş.insan o saçkıranı görünce daha çok morali bozuluyo.bi de dr sarımsak sürülmemesi gerekiyo herkes bu hatayı yapıyo demişti
Adı ney acaba kortiZonlu iğne oluyor ama geçmedi yayıldı iyice sadbe de kullanıyoruz amafayda etmiyor

Bendeki yayılmamıştı tek bi yerde ve baya büyüktü,gördüğümde yıkılmıştım kel kalacagımı düşündüm.saçlarım belime kadardı,kabus gibi.

Benim kiz kardesimde olmustu . Eczanede bi ilac karisimi hazirlandi kullandi iki ay falan kadar. Daha sonra kucuk ince teller seklinde cikti saci .

Bizde eczanelerden karışım yaptırdık ama pek bi etki etmedi. Agop Kotoğyan'a randevu aldık ctesi ona gideceğiz inş çare olur

Geçer inş.yıllar önce bir tanıdığa olmuştu.2 cm aaçılma olduğunda önlem aldı.eski berberlerden biri geldi. O bölgeye jiletle kesik attı ve sarımsak sürdü.karışım mı sade sarımsak mı bilemedim, geçmişti..eski berberlere de danışın.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar, eşimde nisan ayında saçında başlayan bu illet sorun saçına baya yayıldı büyüdü saçının belli kısımlarında da var,sakallarına da oluştu malesef:KK43: okadar üzülüyorum ki haline yüzüne bakınca korkuyorum kaşlarıda dökülecek diye:KK43: bakırköy devlet hastanesinde tedavisi devam ediyor tabi tedavi denirse buna ayda gidip kortizon iğnesi yapıyorlar ama hiç fayda etmedi..sarımsak mı sürmedik eczanelere karışım mı yaptırmadık ama bir türlü geçmedi..bütün önerilerine açığım başından geçen çevresinden duyan biri mutlaka vardır birde istanbul avrupa yakası cildiye doktoru önerilerinizi rica ediyorum..eşime belli edemiyorum ama çok canım sıkılıyor..Not:2bebek kaybım var eşim son kaybımdan sonra oldu:KK43: herkese çok teşekkür ederim

kimyasallarla onla bunla uğraşma kardeşim link vericem sana incele.. burdan verilse burdan vericem ama yasak olabilir bide reklam bilmem ne falan diye saçmalıyolar en iyisi özelden atıyım link

Back
X