• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 4Moms Babysitter mamaRoo Beşik

Merhaba hanimlar. Ben de taze bir anne olarak yeni geldim klube. Bebegim surekli kucak ya da oyun istiyor istiyor bende internette araştırdım bu ürünü gördüm fakat kafamda bi kaç soru var acaba yatılan kısım portatif yani çıkarılabiliyor mu eğer çıkmıyorsun ayrıca ana kucağı ihtiyaç var her yere tasiyamayiz kullananlar fikir verebilir mi acaba birde nereden temin Ettiniz acaba son olarak acaba bebege herhangi bir zarari var.mi sonuçta elektronik bir alet kullanan anneler lutfen beni bilgilendirir misiniz

P.S: konu açılali baya olmus insaallah biri cevap verir

Eki Görüntüle 521461 Arkadaşlar bub cihazı yeni aldım sayılır yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz kurtarıcı özelliği var,, 5 farklı şekilde sallıyor 5 farklı hızı var ve 5 farklı anne karnı sesi çıkarıyor.. İnanın benim bebeğim gibi huysuz bir bebeği zapt edebilen tek araç,, neler aldık işe yaramadı.. Şimdi bile kızımı karşımda sallıyor ve uyuttu( ben bir saat mücadele etmiştim ama muaffak olamadım =)),, benim gibi bu cihazı kullanıpta memnun kalanlar yorumlarınız bekliyorum .. Ve kesinlikle tavsiye edebilirim =))

merhaba seyahat sistemi olarak kiddy tavsiye ederim. Alman markası
www......................

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar dün bir aile ziyaretimizde bu ürünle tanıştık 5 aylık hamileyim bende kara kara düşünüyorum nasıl bir şey almayım diye ancak dün görüştüğümüz aile şiddetle tavsiye etti ve minik bebeğin dakikalar içinde nasıl uyuduğunu gözlerimizle gördük ve eşimle bugünden tezi yok almaya karar verdik akşam saatlerinde alıcaz kısmet olursa. ürün çok kaliteli eğer araştırma yapan ve yakından inceleme fırsatı bulamayan varsa benim size söyleyebileceğim tek şey ürünün çok kaliteli ve bebeğimiz için çok eğlenceli olduğu. dün güzelce inceledim bütün kumaş parçaları ve oyuncakları çıkıp makina da yıkanabiliyor. 5 ayrı melodisi var ve benim en çok ilgilimi çeken anne karnındaki sesi çıkarması çocuk alıştığı sesle okadarda güzel uyuduki :)3aylık bebekten bahsediyorum bu arada. dediğim gibi bu akşam alıyoruz kısmetse ürün elime geçtikten sonra daha detaylı anlatırım ve allah kısmet edip sağsalim bebeğimi kucağıma aldğımda memnuniyet ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşırım :)

Biz de mamaroo muzu satıyoruz. Joker mağazasından alındı, garantisi devam ediyor. $image.webp

Merhaba
400 tl ye acil ihtiyacimız var alabilir miyiz? garantisi devam ediyor ve jokerdsn aldım demiştiniz değil mi resmini de rica ediyorum teşekkürler

merhaba,
8 aylik oglumuz icin artik kullanmadigimiz mamaroo besigimizi yenidogan pedi ile birlikte satiyoruz,
Fiyati 450 TL.

Sadece yenidogan pedi su an 125 TL'ye satiliyor.

Ilgilenenler olursa bestecolpan@gmail.com adresime mail gonderebilirler.

**Izmir'deyim bu arada**

Arkadaşlar 4 ay önce joker baby'den aldığımız mamaroo satıyoruz... Garantisi devam ediyor.. İlgilenen nurcinkutsal@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir...

Ürün görsel ve detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

Gönderdiğiniz linkten Sahibinden sayfası açılmıyor linki kontrol etmeniz mümkün mü?

Back
X