Aşılama 4Nisan aşılama olanlar buraya . Konuşalım birbirimizi motive edelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gokyuzum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
98
30
38
28
Kızlar bu benim ilk aşılamam 4 nisan günü gerçekleşti bugün 1. Günüm baş ağrım baş dönmem ve mide bulantım var doktorun verdiği progesteron hapından olabileceğini düşünüyorum. Günde 2 defa kullanıyorum . Acaba tuttu mu merak ediyorum aslında 13. Gün kan vereceğimi söylediler ama ben adeti bekleyeceğim . Günü gününe adet olurum zaten . Olmazsam o zaman test vermeyi düşünüyorum çünkü artık negatif ve 0 betayı görmekten çok yoruldum . Birbirimizi motive edelim ilk aşılaması tutanlar lütfen bize umut olun 🙏🏻🤲

Kızlar bu benim ilk aşılamam 4 nisan günü gerçekleşti bugün 1. Günüm baş ağrım baş dönmem ve mide bulantım var doktorun verdiği progesteron hapından olabileceğini düşünüyorum. Günde 2 defa kullanıyorum . Acaba tuttu mu merak ediyorum aslında 13. Gün kan vereceğimi söylediler ama ben adeti bekleyeceğim . Günü gününe adet olurum zaten . Olmazsam o zaman test vermeyi düşünüyorum çünkü artık negatif ve 0 betayı görmekten çok yoruldum . Birbirimizi motive edelim ilk aşılaması tutanlar lütfen bize umut olun 🙏🏻🤲
Ben de 3 ünde oldum canım

Bende 3 nisan tarihinde asilama oldum ilk aşılamam.bugun karnımda baya sancı var.insallah Allah nasip eder evlat sahibi oluruz🙏

Kızlar bende 5 Nisan'da aşılama oldum... karnım mi rahmimmi nerem ağrıyor bilmiyorum vallahi ama aşağılarda biseyler oluyor🤣 progesteron doktor vermedi ben kendim gidip aldim kullammaya başladım

Kızlar kendinizi illa olacak diye şartlamayin sans cok cok az ben hic istemeyerek oldum mesela tutmayacagindan eminim buna verecegim paranin üzerine biraz daha koyup tup bebek yaptirsaydim keske 1,5 senedir yiprandim tedaviyide biraktim zaten tup bebek parasi birikene kadar gitmicem doktora

Benimde 7. Günüm progestan kullanıyorum 2 gündür geceleri çok uyanıyorum terliyorum sizlerde bu durumu yaşayan var mı normalde hiç uyanmam geceleri ama beni mahvetti bu progestan

Benimde 7. Günüm progestan kullanıyorum 2 gündür geceleri çok uyanıyorum terliyorum sizlerde bu durumu yaşayan var mı normalde hiç uyanmam geceleri ama beni mahvetti bu progestan
Bende terden uyuyamiyorum ama nasil ter resmen sac diplerimden akıyor demekki progestandan dolayı

Kızlar ne zaman test yapacaksınız ramazanda giriyor oruc tutacakmisiniz 8 günü erken gebelik yapsam yanıltır mi orucuda kaçırmak istemiyorum hamile degilsem

Kızlar ne zaman test yapacaksınız ramazanda giriyor oruc tutacakmisiniz 8 günü erken gebelik yapsam yanıltır mi orucuda kaçırmak istemiyorum hamile degilsem
Canim benim test günüme daha var. Daha aşılamamın yedinci günündeyim. Cok haklısın 11 ayı sultani geldi ama 8 gün çok erken.bu cok hassas bir konu bisey diyemem. Ama öncelik sağlık diyor çoğu hocalar TVde

Back
X