• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4yaşındaki kızını komşunun kocasına bırakan annede hiç suç yokmu yani...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lanet olsun ya
bu tür haberleri ne kadar fazla duyar olduk
be adam 4 yaşındaki bebekten ne zevk aldın
ona nasıl şeyin kalktı anlamadım
bu kadarmı aşağılık biri, bu kadarmı aciz bi insan
yazık yavrucağa
Allahım neler çekti kim bilir o yavrucak
içim parçalandı
bu tür adamları öldürmek ödül olur,keseceksin şeyini, yap bakalım bi daha nasıl yapıyosan diyeceksin.
hadi bu olayda annenin ihmali olabilir ama sokakta oynayan çocuğu kaçırıp yapanlar var, okuldan gelirken kaçırıp yapanlar var.
cennet yüzü göremeyecek bu iğrenç herifler
çocuk dünyaya gelirken ille erkek olsun diyen analara ibret olsun
ille erkek olsun demeyeceksiniz, hayırlı evlat olsun diyeceksiniz öncelikle.
başıma ağrılar girdi sabah sabah
Allahım sen evlatlarımızı koru.

benim iki ouğlum var:oklava:,böle bir şey bir insan nasıl yapar:oklava:,:1no2:bu korkunç:oklava:,sözün bittiği yer....

Dün bir arkadaş bahsetti üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım.bir kadın ve bu kadının görüştüğü tek komşusu var.dışarıda işi olduğu zaman 4 yaşındaki kızını komşusuna bırakp gidip işini hallediyor.yine bir gün işi olduğunda komşusuna kızı bırakmaya gitmiş kapıyı komşusunun eşi açmış eşinin markete gittiğini geleceğini söylemiş.kadın kızını bırakıp işini halletmeye gitmiş.dönüp kızını almış kız evde fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar ve kızın tecavüze uğradığı anlaşılmış.bu olay istanbulun bir semtinde gerçekleşiyor.peki ben iki kız çocuğu olan bir anne olarak soruyorum.burda o annenin hiç suçu yokmu yani bütün suç o adamdamı.bir anne kız yada erkek evladını komşusunun kocasına teslim edip gidebilirmi böyle bir lüksü varmı yani.bence o kadın o adamdan daha suçlu ve o adamla beraber yargılanmalı çocuk ihmalinden.hatta kısırlaştırılmalı bence bu sorumsuz karakterle bir daha çocuk sahibi olmasın onlarında başına bunlar gelmesin diye.çokmu gaddarım yoksa? .böyle anneleri duydukça insan insanlığından utanıyor.kötükedihüso

canım ben ce hiç gaddar deilsin ne demek bırakıp gıtmek insanın işi olabılır ama o evlat senınse onu da yanında gotureceksın komsuna mı guvenıp yaptım çocuğu tabıkı adamın yaptığı sey çok ığrenç

cok kötu bir olay yaa Allah o adamin belasini versin
ben anneyi suclamiyorum cunku nerden bilebilirdiki kizi sadece 4 yasinda
yani insanin aklina bile gelmez ki cok sasirdim cok uzuldum

Allah kahr etsin o adi adami assinlar topa tutsunlar, diyecek soz bulamiyorum, tuglerim kalkti of offffffffffff

alllahım sen koru yarabbım ya..dıken dıken oldu tuylerım.
ınsan en yakınım dedıgı aılesıne-akrabalarına bıle gvenemezken
kadın ya da erkek hıc farketmez..bır yere bırakmam cocugumu..

bence çok haklısın nekadar samimi olursa olsun bir erkeğe emenet etmek kız çocugunu bırak ben erkek çocuğumu bile bırakmam zaman kötü kimseye güvenilmiyor helede böyle konularda iki kere düşünmek lazım bence

arkadaslar dünya böyle kötü insanlarla doluyken özenle büyüttügümüz yavrularımız nasıl hayata atılacaklar?bu ortamda cocuguma güven duygusunu nasıl anlatacagım?gercekten insan olmak özellikle anne olmak cok zormus.Allah böylelerini kahru bela etsin.

ay nası bi anne erkek adama çocuğu bırakırsın :1shok:
yazıklar olsun :1closedeyes:

İnsanlıktan nasibini almamış,aşağılık yaratık bunu yapabilen ancak böyle tarif edilebilir.Bende kız evladı yetiştiriyorum,açıkcası bazen ürkmüyor değilim,O'nu böyle pisliklerden ve kötülüklerden en iyi nasıl koruyabilirim diye.O küçük meleğin ruhunda açılan yara nasıl kapanacak acaba!! Allah kahretsin böyle hasta ruhlu yaratıkları.Çok üzgünüm çoook

Allah kahretsin yaa bu kaçıncı olay.. hepsi birbirinin aynı.. Allah o annennde belasını versin.. bu devirde akrabaya bile çocuk bırakırken duşunmek gerek o komuşusuna nasıl guvenıo babasının oğlumu sanki.. yazık başka bişe demıorum...

Allah cezasını versin o adamın
anneyi o kadar ağır itham etmek doğru değil bence herkes güvendiği komşusuna çocuğunu bırakır
belli ki kadında güvenmiş bırakmış karım markete gidip gelcek demiş adam

ne acı bi durumbi tarafta
sütü bozuk bi komşu
bi tarafta "bu devirde babana bile güvenmiceksin" denirken komşunun kocasına kız evladını bırakıp giden bi anne

yazık...çok yazık

nasıl bu kadar güven duyabiliyoki bi insan !!!

allahım böyle insanların daha doğrusu insan kılığına girmiş hayvanların cezasını versin.... bu nasıl bir caniliktir bu nasıl bir vijdandır ki küççücük bir masuma bunu yapar? ben burada o çocuğun annesinide suçlarım çünkü nereye olursa olsun çocuğunu yanında götürmeli benimde bir kızım var ben kızımı her gittiğim yere çantam gibi götürdüm bırakın komşuyu hiç bir akrabama bile bırakmadım....

Dün bir arkadaş bahsetti üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım.bir kadın ve bu kadının görüştüğü tek komşusu var.dışarıda işi olduğu zaman 4 yaşındaki kızını komşusuna bırakp gidip işini hallediyor.yine bir gün işi olduğunda komşusuna kızı bırakmaya gitmiş kapıyı komşusunun eşi açmış eşinin markete gittiğini geleceğini söylemiş.kadın kızını bırakıp işini halletmeye gitmiş.dönüp kızını almış kız evde fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar ve kızın tecavüze uğradığı anlaşılmış.bu olay istanbulun bir semtinde gerçekleşiyor.peki ben iki kız çocuğu olan bir anne olarak soruyorum.burda o annenin hiç suçu yokmu yani bütün suç o adamdamı.bir anne kız yada erkek evladını komşusunun kocasına teslim edip gidebilirmi böyle bir lüksü varmı yani.bence o kadın o adamdan daha suçlu ve o adamla beraber yargılanmalı çocuk ihmalinden.hatta kısırlaştırılmalı bence bu sorumsuz karakterle bir daha çocuk sahibi olmasın onlarında başına bunlar gelmesin diye.çokmu gaddarım yoksa? .böyle anneleri duydukça insan insanlığından utanıyor.kötükedihüso

bence çok gaddar davranıyorsun....
nerden biliyorsun belki çok samimiler aile olarak görüşüyorlar...
böyle birşey yapabileceği aklının ucundan geçse bırakmazdı herhalde.....
kızını bile bile bir şerefsizin eline kim bırakır bence bu kadar gaddar olmayın....

kız çocuk veya erkek çocuk küçük yaşta çocuk konuya komşuya bırakılmaz....

bu kadın hiç mi gazete okumamış, hiç tv izlemiyor mu?

bu ne cehalettir....bu ne vurdum duymazlık, benim başıma gelmezlik, Allah'a emanetçiliktir...

Allah'a biz emanet etmiyoruz, yüce Rab'bim bize emanet etmiş evlatlarımızı...

sonra da başına kötü birşey geldiği zaman Allah'a isyan...Allah'a neden isyan ediyorsun, emanete sahip çıkamadığın için Allah'a hesap verecek olan sensin.

Anneler gözünüzün önünden ayırmayın evlatlarınızı dünyada ki hiç bir iş onlardan önemli değildir...ya işinizi erteleyin ya da evladınızı da yanınızda götürün.

yuhhhhhhhh diyorum başka bişey demiyorum yaa bunun yapan insan olamaz..............elaleme çocuk emanet edende ANA OLAMAZ!!!!!!!!!!!!!! YA BİZ BAYANLARA (KOMŞU)GÜVENEMEZKEN BUNLAR NE CESARET ELİN ADAMINA BIRAKIYOOOO..........HAYRET BİŞEYY ÇOCUK 40 LI DEĞİLKİ BIRAKIYOSUN TUT ELİNDEN GÖTÜR......HAY YA RABBİM YAA SİNİRLENDİM YİNE:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

okurken tuylerım dıken dıken oldu ya bencede annede yargılanmalı benımde ıkı kızım var ve nere gıdersem gıdıyım kızlarımı pesımden ayırmıyorum cocuk yaparken onu baskalarına guvenerek mı yapıyor acaba boyle anneler ben evıme bır erkek geldıgı zaman bıle kızlarımı asla onlarla aynı odada yanlız bırakmıyorum boyle seylerı okuyunca ınsan artık herkese o gozle bakıyor belkı kınıycaksınız benı ama ben boyleyım

Son düzenleme:
bu devirde kimseye güven olmuyor ki, bırakmamalıydı tabi ama o komşusu olacak adinin yaptığı affedilemez. anne dikkatsizliğini çekiyor belki ama o adamın hakettiği cezayı kim verecek:kızgın:

insan kulaklarına inanamıyo ya bu kadar mı alçaklaştı insanlık, ya alllahım ya insan düşündükçe cıldırıyo,nasıl olabilir nasıllll , yaa allahından bulsun lanet herifff..
ya anne de aklının ucuna zerre miktar böyle bişey gelse bırakırmı hiç , demekki komşusuna güveniyo eşine de güveniyo...ama adamın kansız oldugunu nerden bilsin..annee de kimbilir nasıl kahroluyodurr.. :çok üzgünüm: allah dümanımın başına vermesin...allah evlatlarınızı korusun kızlarr..... :çok üzgünüm:

Back
X