5+2 kanama 😔

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Kızlarr, kabus gibi bir gece yaşadım, lütfen dua edin 😞 Gece üçte tuvalet için kalktım ve adet gibi kırmızı kanamam olduğunu gördüm. Doktorumun olduğu hastaneye gittik, kadın doğum konusunda gece de ebeleri filan var. Sabah akşam progestan içmeme rağmen hemen yine aynı ilacın iğnesini vurdu ve kanama durdu, sadece kahverengi gelmeye devam ediyor. Gece bırakmadılar, sabah da doktorum gelir gelmez beta hcg bakıldı önce, geçen hafta çarşamba 522 ydi, bugün de 7765 çıktı ve çok iyi dedi. Ben bu ay geç yumurtladim, keseye baktı tarihine göre iyi dedi 12 mm olmuş. Her akşam iğne vurulacam, sabah akşam da yine progestan içecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻😞

Allah yardımcın olsun. İnş en kısa zamanda geçer. Sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

Geçmiş olsun, inşallah sağlıklı atlatırsınız bu süreci. Benim de 5+4te olmuştu kanamam 1kez, progestan kullandım fitil olarak 200lük. Kahve lekeler pıhtılarla devam etmişti giderek rengi açık kahveye döndü, nihayet bitti artık. Hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama bi ayı geçti işte daha yeni kesildi çok şükür. İnşallah senin de öyle olur geçer gider 🤲

Geçmiş olsun, inşallah sağlıklı atlatırsınız bu süreci. Benim de 5+4te olmuştu kanamam 1kez, progestan kullandım fitil olarak 200lük. Kahve lekeler pıhtılarla devam etmişti giderek rengi açık kahveye döndü, nihayet bitti artık. Hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama bi ayı geçti işte daha yeni kesildi çok şükür. İnşallah senin de öyle olur geçer gider 🤲
Canım cevabın için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Beş gündür kanamam yok. Ama bugün de kahve akıntı gelmeye başladı, iğneye ve fitile devam dedi doktor. İçerdeki kandır o dedi, inşallah öyledir 🙏🏻 Cuma kalp atışı için çağırdı.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Beş gündür kanamam yok. Ama bugün de kahve akıntı gelmeye başladı, iğneye ve fitile devam dedi doktor. İçerdeki kandır o dedi, inşallah öyledir 🙏🏻 Cuma kalp atışı için çağırdı.
Genelde kese bozulmamışsa çok endişe etmiyor doktorlar iğne de etkili olur. Aynen dediği gibi kalmış, beklemiş kan atılıyor vücuttan. O süreci sabırla bekle bol bol uzan dinlen hiç ev işi filan yapma... 😘

Kızlarr, kabus gibi bir gece yaşadım, lütfen dua edin 😞 Gece üçte tuvalet için kalktım ve adet gibi kırmızı kanamam olduğunu gördüm. Doktorumun olduğu hastaneye gittik, kadın doğum konusunda gece de ebeleri filan var. Sabah akşam progestan içmeme rağmen hemen yine aynı ilacın iğnesini vurdu ve kanama durdu, sadece kahverengi gelmeye devam ediyor. Gece bırakmadılar, sabah da doktorum gelir gelmez beta hcg bakıldı önce, geçen hafta çarşamba 522 ydi, bugün de 7765 çıktı ve çok iyi dedi. Ben bu ay geç yumurtladim, keseye baktı tarihine göre iyi dedi 12 mm olmuş. Her akşam iğne vurulacam, sabah akşam da yine progestan içecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻😞
Her gebeliğin seyri kanama nedeni farklıdır elbet ama olumlu örnekler olması için yazıyorum. Bir arkadaşımın 5-6 haftalıkken baya bir taze kırmızı kanaması olmuştu hemen doktora gittiler o da ilaç iğne vs kullandı kanama bir süre devam edip durdu. Sonra da bir sıkıntısı olmadi. Şimdi bebeği 15 günlük kucağında sağlıklı masallah. Benim de 2. Gebelikte birkaç damla lekelenmem olmuştu 6. Haftamda şükür bebeğim şimdi 3 yasinda. Ve şimdi tekrar hamileyim bu gebeliğimde de 6 haftalıkken yarim peçete kadar taze kırmızı lekelenmem oldu doktorum ilaç ve iğne verdi ve şükür bir süre devam edip durdu. Şu an 31. Haftamdayım inş 2 ay sonra kucağıma alacağım bebeğimi. Ve darısı başınıza inş. Doktorunuzun tavsiyelerine birebir uyun istirahat edin kendinizi hiç yormayın inş herşey yolunda gider dualarım sizinle

Her gebeliğin seyri kanama nedeni farklıdır elbet ama olumlu örnekler olması için yazıyorum. Bir arkadaşımın 5-6 haftalıkken baya bir taze kırmızı kanaması olmuştu hemen doktora gittiler o da ilaç iğne vs kullandı kanama bir süre devam edip durdu. Sonra da bir sıkıntısı olmadi. Şimdi bebeği 15 günlük kucağında sağlıklı masallah. Benim de 2. Gebelikte birkaç damla lekelenmem olmuştu 6. Haftamda şükür bebeğim şimdi 3 yasinda. Ve şimdi tekrar hamileyim bu gebeliğimde de 6 haftalıkken yarim peçete kadar taze kırmızı lekelenmem oldu doktorum ilaç ve iğne verdi ve şükür bir süre devam edip durdu. Şu an 31. Haftamdayım inş 2 ay sonra kucağıma alacağım bebeğimi. Ve darısı başınıza inş. Doktorunuzun tavsiyelerine birebir uyun istirahat edin kendinizi hiç yormayın inş herşey yolunda gider dualarım sizinle
Desteğin için çok teşekkür ederim 😊🙏🏻 Kahverengi akıntı devam ediyor ama ins doktorun dediği gibi eski kandır. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te ☺️ Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ☺️ Kanama da şimdilik yok ama iğnelere devam dedi.

Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te ☺ Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ☺ Kanama da şimdilik yok ama iğnelere devam dedi.
Canım aynı durumdayım şuan seninle 5+3 inanılmaz kanamam oldu kesede bozukluk yok her gece progestan iğne ve günde 3 kere hapını içiyorum bu gün kahverengi kahve telvesi gibi oldu. Çok korkuyorum sen bu süreci nasıl atlattın.

Canım aynı durumdayım şuan seninle 5+3 inanılmaz kanamam oldu kesede bozukluk yok her gece progestan iğne ve günde 3 kere hapını içiyorum bu gün kahverengi kahve telvesi gibi oldu. Çok korkuyorum sen bu süreci nasıl atlattın.
Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 Öncelikle sakin ol ve doktoruna güven. Bana kese iyi bebek iyi dedikçe ben moral bulmuştum. Benim o zamanki kanamam bir haftalık iğne tedavisiyle bitti. Zaten 1 gün kırmızı geldi sonra hep kahverengi. Ama en şiddetli kanama 12. haftada oldu benim ☹️ 1 hafta sürdü. Bir ay iğne kullandım bir de hap. İşi bıraktım, çünkü benim stres ve yürümeye bağlıydı. Çok şükür şimdi iyiyiz, yavaş yavaş yürüyüşlere başladık. İğneyi bıraktım, hapa devam. Bebek iyi olduğu sürece bir şey olmuyor, sadece dinlenmek gerek. Ben sadece wc için kalktım bir ay. Senin de iyi haberlerini bekliyorum ❤️🙏🏻

Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 Öncelikle sakin ol ve doktoruna güven. Bana kese iyi bebek iyi dedikçe ben moral bulmuştum. Benim o zamanki kanamam bir haftalık iğne tedavisiyle bitti. Zaten 1 gün kırmızı geldi sonra hep kahverengi. Ama en şiddetli kanama 12. haftada oldu benim ☹ 1 hafta sürdü. Bir ay iğne kullandım bir de hap. İşi bıraktım, çünkü benim stres ve yürümeye bağlıydı. Çok şükür şimdi iyiyiz, yavaş yavaş yürüyüşlere başladık. İğneyi bıraktım, hapa devam. Bebek iyi olduğu sürece bir şey olmuyor, sadece dinlenmek gerek. Ben sadece wc için kalktım bir ay. Senin de iyi haberlerini bekliyorum ❤🙏🏻
Benmde kırmızı kanamam 1 gün sürdü ama inanılmaz çoktu. Wc de bardaktan boşalırcasına akıyordu. Şuan kahverengiye dönük geliyor günde 1-2 kere inşallah ilerleyen haftalarda karşılaşmam bi daha böyle şeylerle çok korkutucu

Back
X