5+3 Bebek Görünmedi

zeynepbeder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
9
10
1
İstanbul
Arkadaşlar 5+3 de bebek görünmedi ve çok tedirginim. Bundan önce de bebek görünmüştü ama kalp atışı hiç duyulmadan, kendiliğinden düşmüştü iki hafta sonrasında. Vajinal yoldan bakmalarına rağmen bebeği göremedi doktor. Acaba kesenin boş olma ihtimali yüksek mi? Çok endişe ediyorum, yine herşey kötü gidecek diye.

Canım korkulacak bişey yok ben de 5. Hafta bakıldığında görememişti doktor 7. Hafta gel dedi bn 8. Hafta gittim ve gördü kalp atışını da duyduk miniğimin endişlenme o şuan nokta kadar minicik :-) Allah bağışlasın insallah kötü bişey yoktur korkma hayırlı olsun bebişin :anneadayı::KK200:

Artık hamile kalınca bile ümitlenmemeye çalışıyorum :( Sağlıklı bir şekilde doğmadan emin olamayacağım. Her yerde 6. hafta görünmesi lazım, görünmezse bir iki hafta daha sadece emin olmak için beklenir yazıyor. Ondan endişe ediyorum. 6. hafta görünmezse, artık çok az bir ihtimal kalıyor sanki.

Artık hamile kalınca bile ümitlenmemeye çalışıyorum :KK43: Sağlıklı bir şekilde doğmadan emin olamayacağım. Her yerde 6. hafta görünmesi lazım, görünmezse bir iki hafta daha sadece emin olmak için beklenir yazıyor. Ondan endişe ediyorum. 6. hafta görünmezse, artık çok az bir ihtimal kalıyor sanki.
benimde bebegim 5+3 te gorunmedi 5+6 da baska doktora gitmistim onda vajinal gorundu ve kalp atisini duymustum insaallah sende gorursun stres yapmaa 10. haftaya kadar gorunenler var

Benim 5+2 de sadece keseyi ve yolk sac kesesi görünmüştü canım bebek görünmemişti. 6+2 de iken gittim hem bebeği hem kalp atışını görmüştük. Hemen kötü şeyler düşünme..

alttan baktırdım bende, acaba orucu bozmuş mudur bozmamış mıdır, iki farklı görüş arasında kaldım :D Bir de ilişki sabahı doktora gitmenin bir sakıncası olur mu, hani sperm filan kaldı ise içeride, görüntüye mani olur mu diye.

Back
X