- 3 Ekim 2025
- 6
- 2
- 1
- 22
Amiinn. Her şey hepimizin gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah
Canım bende de çok bel ağrısı oldu ilk haftalar işten ayrıldım o derece oldu zamanla geçiyor korkma
Dün kan verdim böyle çıktı adet gecikmemin 8 günüydü doktor tekrar iki gün sonra kan ver dedi yükselirmi sizce çok stresliyim
yükselir tabi şuan bile iyi bence ben 61 beta ile öğrendim sen 2 gün sonra kan ver yine :) hayırlı olsunDün kan verdim böyle çıktı adet gecikmemin 8 günüydü doktor tekrar iki gün sonra kan ver dedi yükselirmi sizce çok stresliyim
Ay çok teşekkür ederim allah razı olsunyükselir tabi şuan bile iyi bence ben 61 beta ile öğrendim sen 2 gün sonra kan ver yine :) hayırlı olsun
Merhaba iyiyim teşekkür ediyorum sen nasılsın perşembe doktora gidicem şuan6+4 üm
iyiyim şükür benimde cuma kontrolum var ne kadarlık olduğu kesinleşecekMerhaba iyiyim teşekkür ediyorum sen nasılsın perşembe doktora gidicem şuan6+4 üm
iyiyim şükür benimde cuma kontrolum var ne kadarlık olduğu kesinleşecek
Kızlar bende 5+ 3 oldum daha doktora gıtmedım cuma günü gitmeyi düşünüyordum ama bugün karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum normal mi korkuyorumMerhaba iyiyim teşekkür ediyorum sen nasılsın perşembe doktora gidicem şuan6+4 üm
Canım normal sanırım o zamanlar bende öyleydim bel ağrısından hiç uyuyamamıştımKızlar bende 5+ 3 oldum daha doktora gıtmedım cuma günü gitmeyi düşünüyordum ama bugün karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum normal mi korkuyorum
Merhaba , ben de bugün bunun için doktora gittim ama bebeğin suyu iyi dedi doktor ultrasonda gerebiliyormuş gidin bence kontrol içinAkıntıniz nasıl acaba bende çok geliyor su gibi
Teşekkür ederim canım insallah oyledır korktum açıkçası bugün full oyleydı resmenCanım normal sanırım o zamanlar bende öyleydim bel ağrısından hiç uyuyamamıştım
Su an daha haftası küçük kese yeni görüldü fakat kese olması gereken yerin yukarısında daha önce böyle durum yaşayan var mı bilmiyorum doktor belki zamanla büyür yerlesid dedi ama bilemedim betahcg iyi durumda şu anMerhaba , ben de bugün bunun için doktora gittim ama bebeğin suyu iyi dedi doktor ultrasonda gerebiliyormuş gidin bence kontrol için
İnşallah önemli bi şey yoktur ama doktorlar baya açık sözlü o yüzden bi şey varsa söylerdi siz stres yapmayınSu an daha haftası küçük kese yeni görüldü fakat kese olması gereken yerin yukarısında daha önce böyle durum yaşayan var mı bilmiyorum doktor belki zamanla büyür yerlesid dedi ama bilemedim betahcg iyi durumda şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?