• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+4 gebelik

merakettimdegeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
Merhabalar 5+4 haftalık gebeyim daha öncesinde boş gebelik ve ektopik gebelik geçmişim var, kesem görüldü fakat kahverengi pembe arası silince farkettigim bir akıntım vardı korkup acile gittim progesteron başladı kesenin etrafında kanama alanı olmadığını fakat kese şeklinin tam yuvarlak olmadığını söyledi,15 gün sonra kalp atışı için doktoruma gitmemi o zaman netleşecegini söyledi. Aranızda lekelenme yaşayıp sağlıklı gebelik sürdüren oldu mu ?

Merhabalar 5+4 haftalık gebeyim daha öncesinde boş gebelik ve ektopik gebelik geçmişim var, kesem görüldü fakat kahverengi pembe arası silince farkettigim bir akıntım vardı korkup acile gittim progesteron başladı kesenin etrafında kanama alanı olmadığını fakat kese şeklinin tam yuvarlak olmadığını söyledi,15 gün sonra kalp atışı için doktoruma gitmemi o zaman netleşecegini söyledi. Aranızda lekelenme yaşayıp sağlıklı gebelik sürdüren oldu mu ?
Canım çok geçmiş olsun bende aynı lekelenmeyle gittim ama kanama yoktu 5+4 haftadayım progesterona başladım, bugün gittim kese hiç gözükmüyordu senin beta değerin ve progesteron seviyen nasıl

Size de çok geçmiş olsun, betaya sadece birkez bakıldı sonra kese için çağırdı doktorum gördük çok şükür keseyi Perşembe günü, ama bugün progestan başladı acil doktoru önlem amaçlı

Merhabalar benimde lekelenmelerim olmuştu sizin haftanızdayken kanama alanım yoktu merak etmeyin bir şey olmaz

Back
X