5+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM KESEM 6.8MM bir bakarmısınız

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
Kızlar şimdi doktordan geliyorum keseceğimi gördüm hamdolsun sizce boyu normalim ? Sizin keseniz kaç mm di kalp atışlarını ne zaman duydunuz yardım edin heyecanlıyım çok 3 kaybım var her defasında diken üstündeyim benim gibi olanlara yol gösterin kızlar

Öncelikle tebrik ederim.Kesesinin boyutuna falan takılma bence,bir sorun olsaydı doktorun söylerdi zaten.kalp atışlarını 6-8 haftalarda görebiliyorsun.

Öncelikle tebrik ederim.Kesesinin boyutuna falan takılma bence,bir sorun olsaydı doktorun söylerdi zaten.kalp atışlarını 6-8 haftalarda görebiliyorsun.

Çok teşekkür ederim cevabın için Allah razı olsun doktorumada söyledim çok tedirginlik var diye sana hak veriyorum ama rahat ol dedi ama söylemesi kolay tabiki onu gelde bana sor :) nasıl geçicek günler saatler hayırlısıyla inş kucağımıza alırız

Tabi kolay değil.Benimde ilk bebeğimin kalp atışı duyulamadığı için kürtaj oldum.Şimdi yine hamileyim ve 8 haziranda ilk dr.kontrolune gidicez ve günler geçmiyo sanki.İçimde hem korku,sevinç,heyecan birbirine girdi:) Ama ne olursa olsun hayırlısı neyse Allahım onu nasib etsin inşallah...

Canım benim hemen hemen aynı korkular ve duygular içindeyiz çok zor bizim için ve bizim gibi olanlar için Rabbim görüyor şimdi 10 gün beklicem beklemek önemli değilde acaba büyüdümü kalbi atacakmı görcem mi vs vs Allah sabır versin bize beynimiz bu sorularla kemirip durucak maalesef

canm sen 5+4 günlük hamilesin die dotor mu söyledi
gec gebelik olabilir belki. ondan küçük olabilir.

benimki de 5+5 günlük 2cm. hatta bugün gittim doktora. hala kese boş görünüo.
10 gün sonra gel kalp atışlarını görelim dedi ama ben endişeliyim.
normalde 1.5cm oldugunda bebek görünüomuş (
nasıl beklicem bilmiorum:18:

kesenin şu anki boyutu değil, bi dahaki kontrolde şu andan daha büyük ve düzgün gelişmesi önemli. stres yapma bi sonraki kontrolde büyüdüğünü göreceksin

hayırlı olsun bebişin hep senle olur inş..bende dr a gittiğimde 4 haftalıktı günümden 1 gün geçmişti yani benim kesemde 6 mm di normal bence 2. kez gittiğimde 14 mm olmuştu ama hala bebeği ggöremedik kısmetse ayın 3ünde gitcez inş ozamn kalp atışlarınıda duyarız dedi

kesenin şu anki boyutu değil, bi dahaki kontrolde şu andan daha büyük ve düzgün gelişmesi önemli. stres yapma bi sonraki kontrolde büyüdüğünü göreceksin

Canım sen gittiğinde 4 haftalıken okadardı benim 5+4 ken o kadar bilmiyorum geçen cuma 10 gün sonra gel dedi şimdi bekle bekleyebilirsen sağlıklı olsunda beklemeye razıyım tabikide

kesenin boyutuna hiç takılma. ben ilk dr gittiğimde sat ile kesenin gelişimi arasında 5 gün vardı, yani kese 5 gün daha küçüktü , dr zor görmüştü hatta geç döllenme olmuş bu minik şey demişti

ama sonradan düzene girdi hatta şuanda bikaç gün önden gidiyor minik yawrum

anormal bir durum olsa dr paylaşırdı meraklanma. kalp atımını ben 6+4 de duymuştum.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

bence gayet iyi canını sıkma ben de galiba hamileyim idrar testi yanılmadıysa ve 1 kaybım oldu çok korkuyorum ama kalp atışımı önceki bebeğimde 6 haftalıkken duymuştum ve 2 gün sonra kaybetmiştim rabbim hepimizin evladını bağışlar inş...

Ben ilkini 9 haftalıklen diğerleri 4 ve 6 Rabbim bağışlansın yavrularımızı bakalım tam 1 hafta kaldı haberi paylaşırım inş miniğimin :) biliyorum korkunu ben ilkten sonra çok tedirgin olmuştum ama ne çağre Allah'a sığınmaktan başka dimi canım

Maşallah sübhanallah diyerek başlıyım sağlıkla al kucağına canım beni umutlandırdın demek öyle olup devam eden var Rabbim korusun dikkat et evet doktor en başından beri sürekli pozitif ben heyecanlıyım tabiki o günlerinde görürüz inş tatlım ya teşekkür cevaplarınız için çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…