- Konu Sahibi depresif34
-
Gecen sene renkleri de zor ogrenmisti o zaman da böyle cok ugrastim sonra bosvermistim bi de baktim öğrenmiş kendiliginden umarim sayilar iconde aynısı olurAyy kiyamam. Annedi ustune gitme. Daha kucuk zamanla ogrenir.
Merhabalar 5,5 yaşında anasınıfı na giden bir oğlum var. Geçen sene de krese gitmişti haftanın 3 gunu.sikintimiz sa simdi başlıyor .odev yaparken kendinimi derse vermiyor yoksa gercektenmi algilayamiyor bilmiyorum. Sayıları sayiyor 10 a kadar ama rakamlari tanimiyor2 haftadur perisanim 1 2 3 sadece tanıtmaya calisiyorum ama yok biliyor ama kafam karıştı diyor, konulari dagitiyor,sonra da ağlıyor. Kiyamiyorum da napsam acaba bende sabirli değilim. Okuldan 6 da geliyor gece boyunca sayilari tanidik boyadik çizgiler le birlestirdik.yatmadan once sordum yine olumsuz nasıl bir yol izlemeliyim.okulda öğretmen sormus bilememis ders calis demis cok da uzgun ama
Bizde de kitapları var ama aslinda biliyor gibi geliyor arabanın camları buharlasmis cama 3 e kadar yazdiOglum 4 yasinda biz sayilari yap boz la ogrettik
öyleyse dert etme demekki biraz uğraş istiyor ama sonunda öğreniyorGecen sene renkleri de zor ogrenmisti o zaman da böyle cok ugrastim sonra bosvermistim bi de baktim öğrenmiş kendiliginden umarim sayilar iconde aynısı olur
Her geçiş dönemi zor oluyor bizim gec yurudu gec konuştu gec tuvaleyini söyledi zor oluyor asamalarimiz ama dediginizi dikkate alicam teşekkür ederimÖğrenme güçlüğü olabilir. Erken teşhis önemlidir bence üzerinde durup, takip edin. Okulunuzda varsa rahberlik öğretmeniyle konuşun.
Arkadaslari yildiz almis oglum alamamis dert etti kendine .dedim sen evde bana yap bende sana yıldız vericam dedim heveslendiriyim diyeöyleyse dert etme demekki biraz uğraş istiyor ama sonunda öğreniyor
Her geçiş dönemi zor oluyor bizim gec yurudu gec konuştu gec tuvaleyini söyledi zor oluyor asamalarimiz ama dediginizi dikkate alicam teşekkür ederim
Oluyor aynen 3 u yapmayi pek sevmedi1den 3e kadar yazarken bazen 1lerin üst kuyruğunu ters yada 3ü ters yazdığı oluyor mu?
yeğenimden biliyorum onun için önnemli olan senin vereceğin yıldız değil öğretmeninkiArkadaslari yildiz almis oglum alamamis dert etti kendine .dedim sen evde bana yap bende sana yıldız vericam dedim heveslendiriyim diye
yeğenimden biliyorum onun için önnemli olan senin vereceğin yıldız değil öğretmeninki
o yüzden onu kullanmalısın.onları çok seviyorlar ve onlardan utanıp çekiniyorlar
yapmazsan öğretmenin üzülür,kızar veya öğretmenin buna bayılacak gibi şeyler söyleyebilirsin
göreceksin çok değişecek
Sizden cvp gelmedi ama merak ettim o sekilde yazican ca neyin belirtileri oluyor acaba1den 3e kadar yazarken bazen 1lerin üst kuyruğunu ters yada 3ü ters yazdığı oluyor mu?
Sizden cvp gelmedi ama merak ettim o sekilde yazican ca neyin belirtileri oluyor acaba
O kesin renkleri de ayni sekilde yepti sonunda başardı. Bakalım sayilar da ne olucak yolumuz çok uzun gozum simdiden korktu.sizin de mi başıniza geldi nasıl atlattiniz bu durumu
Bizde de kitapları var ama aslinda biliyor gibi geliyor arabanın camları buharlasmis cama 3 e kadar yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?