5,5 yasindaki oglumun kafasi ders almıyor

Oglunuz her seye gec kalmis degil. daha yasi kucuk. her cocuk farklidir.ogretmen sormus cocuk.bilememis ve ogretmen cLis demis ben en cok.buraya takildim. bende anaokulu ogreenligi yaptim simdi mudurluk yapiyorum bana gore ogretmwnin boyke davranmaso da yanlis. belki de ben yazilNi yanlis anladim.
disleksi daha farkli bir rahatsizlik. rehber ogretmn vars bir dNisin. cocugun uzerinw fazla gitmeyin. nasil ogrendogini gozlemleyin.evin farkli yerlerine sayilari asabilirsiniz. zaten sayi yazma biraz daha zor ve sonradN kazanilir. sizinde bu sirecte sabirli olmaniz gerek. ogrenme guclugu derlerse bunun da cozumleri var. ama dedigim gibi sabir sabir sabir...

Ogrenme problemi yasiyor olabilir.psikologa goturdugunuz zaman zaten bir takim testler yapicaklardir ve sorunu tespit edip size yol gostericeklerdir. Gerci 60 ayi doldurmus olmasi lazim testler icin.siz psikologa gidin her halukarda onlar yol gosterir

Kuzenim okuma-yazmayı, rakamları, basit matematik işlemlerini çok zor öğrendi. Annesi her akşam çalıştırdı, yok yok, ezberinde tutamıyor(du) hiçbir şeyi.

Tarama merkezine götürdüler. Disleksi çıktı. Nasıl yaklaşmaları gerektiğini, nasıl öğretmeleri gerektiğini, nasıl bir mantık yapısı olduğunu anlattı terapistler aileye. Şimdi hiç okul sorunu yok 2,5-3 yıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…