5,6,7,8,9,10 haftalık hamilelerrr:))

Allah yardımcınız olsun inşallah gecer belirtiler rahatlarsiniz.bulanti kusma olunca gerçekten kötü çok şükür benim henüz kusmam yok belkide erken daha.ayran falan için belki rahatlatır sizi bana iyi geliyor içim ferahliyor sanki :)

Ayy çok zor oluyor bende yemek yemek istiyorum ama yiyeniyorum meyve yiyin bana çok iyi geliyor sürekli meyve yemek istiyorum bu aralar :) ayran çok seviyorum belki sizede iyi gelir deneyin bence hem faydali.insallah sağlıklı olsunlar da bı sure çekmeye razıyım

Ayran süt çay vb hiç bir içecek içemiyorum. En zor kısım bu bence hamilelikte. İnşallah sizlerde bu kadar bulantı olmaz.

Ayran süt çay vb hiç bir içecek içemiyorum. En zor kısım bu bence hamilelikte. İnşallah sizlerde bu kadar bulantı olmaz.
Ayy kıyamam ya inşallah sizinde biran önce gecer. Benim şükür o kadar değil ya da erken daha. Sadece yemek seciyorum tiksinti var o kadar

Folik asit kullananlar , benim doktorum bebek rahme dustukten sonra folik asite gerek yok dedi sadece vitamin verdi. Eger Eger beslenmende sikinti yoksa doğal yolla alirsan vitaminide icmeyebilirsin dedi.
Ben planli gebekik degildi folik asit kullanimim olmadi demistim boyle bir cevap verdi :/

Bana verdi doktorum canım tabi sizin doktorunuzunda bir bildiği vardır elbet.ama söyle söyle düşünüyorum mide kötü oluyor yemek seçiyoruz ve maalesef folic ihtiyacımızı karsilayamiyoruz bunun içinde gıda takviyesi almak sanki daha iyi gibime geliyor benim şahsi fikrim tabi bu.keske hergun doğal yolla alabilsek o vitaminleri

Vitaminlerin icerigindede var folik ait belki ondan ekstra vermemsitir.ilk cocugumda da oncesinde kullandigim icin doktor gerek gormemisti devam etmemi

Gecmis olsun kullanin ama enfeksiyon daha kotu

Vitaminlerin icerigindede var folik ait belki ondan ekstra vermemsitir.ilk cocugumda da oncesinde kullandigim icin doktor gerek gormemisti devam etmemi
Anladım evet o yuzd n vermemiş demek ki bana direkt folic verdi doktor

Gecmis olsun kullanin ama enfeksiyon daha kotu
Evet öyleymiş bişey olur diyede korkuyorum antibiyotikte bana yan etki yapıyor diye kullanamiyorum suyu arttirinca geçiyor kontrolum var salı günü inşallah bişey çıkmaz

Selam kızlar bende 7+4 haftalık oldum şu zamana kadar yiyip iciyordum ne güzel son 3 gündür hiçbişey yiyemiyorum

Selam kızlar bende 7+4 haftalık oldum şu zamana kadar yiyip iciyordum ne güzel son 3 gündür hiçbişey yiyemiyorum
Selam canım hayırlı olsun :) benimde bugün 7+6 senin gibiyim bende bir haftadır herşeyden tiksiniyorum meyve çorba ve tost favorilerim:)) canın ne isterse onu ye zorlama kendini

Selam canım hayırlı olsun :) benimde bugün 7+6 senin gibiyim bende bir haftadır herşeyden tiksiniyorum meyve çorba ve tost favorilerim:)) canın ne isterse onu ye zorlama kendini

Seninle aynı gidiyoruz demekki hayirlisiyla hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebişlerimizi inşallah :) bugün tamda tost ve elma yedim :) birde ekşi canim istiyor hep ay acaba kız mi

Seninle aynı gidiyoruz demekki hayirlisiyla hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebişlerimizi inşallah :) bugün tamda tost ve elma yedim :) birde ekşi canim istiyor hep ay acaba kız mi
Evet canım aynı :) insallahhh. Benimde canım hep tuzlu eksili şeyler istiyor :) ama çevremde tersi çıkan çok kişi var o yüzden kız erkek diye ayrim yapamıyorum:)) kontrolün varmı yakın zamanda

Sadece ikili test icin beklicem artik doktor daha gelmene gerek yok dedi bakalım onuda atlatsak ben herseyi kafama takiyorum. Keseyi gördü bebek varmi bebegi gördü kalp atislari var mi sonra testde ne çıkacak hep kuruyorum kafamda takintiliyim cok :) ilk olunca böyle mi oluyo acaba :) senin nasil gidiyor?

Ayy aynı benim gibisin s n :))) ilk bebislerimiz ya o yuzden kesin.bende oyleyim sürekli kuruyorum bide ben kalp atışlarını tam duyamadim cihazdan mi bilmiyorum ama tam ses gelmedi doktor sorun yok görüyorum ben dedi ama benim içim içimi yiyor idrar yolu iltihabim olduğu için kontrolüm var salı günü canım inşallah herşey yolunda gider bu sefer kalp sesini bir duysam oh dicem yani şuan çok stresliyim

Merak etme canim duyarsin banada doktor sesi dinletmeden kalp atişlari var dedi sonra dinletti onlar bilirler icini ferah tut. Bu arada cok geçmiş olsun Allah şifa versin bende de ilk baktiginda miyom var dedi ama üzerinde durmadi bilmiyorum artık dua edelim allahın izniyle hiç bişey olmaz.

İnşallah canım aslında stres yapmamız daha zararlı ama maalesef idrak edemiyoruz insanın morali bozuluyor.aminnn canım çok teşekkür ederim.allah sizede şifa versin.bisey olmaz benimde hala kistlerim duruyor doktor bişey olmaz dedi sende takma hiç.birbirinize dua edelim :)

Aynen canım dua eden yarı yolda kalmazmış biz içimizi ferah tutalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…