Ayyyy çok duygulandım görünce görüntüleri maşallah kuzuyaa Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin :)) evet cikinti var gerçekten Allah hayirlihevlat versin.benimde tiksinti ve iştahsızlık harici birşey yok yarın doktor kontrolüm var 8+2 oldu kasik ağrım da yok artık stres yapıyorum herşey yolundadır inşallah.sizjn kasık agriniz ne zaman bitti acaba ?Merhabalarrr bizde sata göre 10+1 bebegin gelisimine gore 10+5 olduk cok sukur ilk kez cuma gunu doktor kontrolune gittim hersey guzel. Mide bulantisi aserme hicbirsey yasamadim daha bundan sonrada yasamam gibi. Uyku ve ani ruh hali degisikligi disinda hamile oldugumu hissettirecek hicbirsey yok :) benim ilk belirtim daha 3 haftalikken aniden goguslerimin buyumesi ve agrisi olmustu birde kasiklarda agri baska hicbirsey olmadi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bunlarda resimleri videodan ekran goruntusu aldim o yuzden fazla iyi degil ikinci goruntu iki bacaginin arasi bariz belli bir cikinti var ama doktor kensin birsey soylemedi erkek olmasi konusundaEki Görüntüle 2227171 Eki Görüntüle 2227172
Amin canim amin insaAllah Rabbim hepimizin evlatlarini hayirli saglikli evlatlar eylesin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah. Tam hatirlamiyorum ama 6 veya 7. Haftadan sonra bende hic agri sizi olmadi. Stres yapma olmaz birsey Allahin izni ile ben normalde cinsiyet ogrenmek icin gidecektim kontrole 15 16. Haftalarda yani gectigimiz hafta astim atagi gecirdim doktorada bu yuzden gittik cocuga bi etkisi olur mu diye ama olmazmis cok sukur hareketlenmis bacaklar kollar uzamis. Cok guzel bir duygu ya rabbim butun bekleyen kullarina da nasip etsin insaAllah. Ben cok fazla kilo almadim evleneli 3 ay oldu 52 kiloydum o zaman simdi hamileligin 2 bucuk ayindayiz 54 olmusum bebegin gelisimi guzel ama meyveyi cok yiyin kaşar peynir ve muz bunlar direk bebege giden besinler diye duymustum sut cok icin veya yogurtAyyyy çok duygulandım görünce görüntüleri maşallah kuzuyaa Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin :)) evet cikinti var gerçekten Allah hayirlihevlat versin.benimde tiksinti ve iştahsızlık harici birşey yok yarın doktor kontrolüm var 8+2 oldu kasik ağrım da yok artık stres yapıyorum herşey yolundadır inşallah.sizjn kasık agriniz ne zaman bitti acaba ?
Aminnn canimm insallahh.allah isteyen herkese nasip etsin.benimde öyle oldu ağrım yok şükür şimdide ağrı olmayinca kötü mü diyorum :))) geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmaz benim akrabamda astım hemde baya kötü ama şükür hamileliklerinde sorun yaşamadım bebislerle alakalı.senin bebiş hiç saklamicak hemen belli etmiş kendisini şimdiden :)) Allah ömür versin ne güzel zaten daha erken canım hem kilo da çok sağlıklı değil.bende 52 kiloydum iki haftadır 50 ye düştüm.dedigin gibi sadece meyve ayran süt çorba tost yiyorum işte balık yiyorum haftada bir defa gene sağlıklı beslenmek istiyorum fakat istahim hiç yokAmin canim amin insaAllah Rabbim hepimizin evlatlarini hayirli saglikli evlatlar eylesin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah. Tam hatirlamiyorum ama 6 veya 7. Haftadan sonra bende hic agri sizi olmadi. Stres yapma olmaz birsey Allahin izni ile ben normalde cinsiyet ogrenmek icin gidecektim kontrole 15 16. Haftalarda yani gectigimiz hafta astim atagi gecirdim doktorada bu yuzden gittik cocuga bi etkisi olur mu diye ama olmazmis cok sukur hareketlenmis bacaklar kollar uzamis. Cok guzel bir duygu ya rabbim butun bekleyen kullarina da nasip etsin insaAllah. Ben cok fazla kilo almadim evleneli 3 ay oldu 52 kiloydum o zaman simdi hamileligin 2 bucuk ayindayiz 54 olmusum bebegin gelisimi guzel ama meyveyi cok yiyin kaşar peynir ve muz bunlar direk bebege giden besinler diye duymustum sut cok icin veya yogurt
Benim istahta problemim cok yok aslinda ama benim oldum olasi bir huyum var tek basima birsey yiyemem kalabalikta tika basa yerim herseyden yalnizken acliktan olsem canim istemez evde butun gun yalniz olunca benimde yiyesim gelmiyor yine de zorluyorum. Bebegim buyusunde ben kilo almayim zaten dr da az ye sık ye dedi o yuzden sorun yok simdilik. Balik yagi hapi al ben hic dr kontrolune gitmeden folik asit ve balik yagi hapi kullanmaya baslafim dr gittigimde dr da folik asit bitsin baska vitamin vericem balik yagini kullanmaya devam et dediAminnn canimm insallahh.allah isteyen herkese nasip etsin.benimde öyle oldu ağrım yok şükür şimdide ağrı olmayinca kötü mü diyorum :))) geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmaz benim akrabamda astım hemde baya kötü ama şükür hamileliklerinde sorun yaşamadım bebislerle alakalı.senin bebiş hiç saklamicak hemen belli etmiş kendisini şimdiden :)) Allah ömür versin ne güzel zaten daha erken canım hem kilo da çok sağlıklı değil.bende 52 kiloydum iki haftadır 50 ye düştüm.dedigin gibi sadece meyve ayran süt çorba tost yiyorum işte balık yiyorum haftada bir defa gene sağlıklı beslenmek istiyorum fakat istahim hiç yok
Kızlar merhabaaa.ben bugün 7+4 oldum Allah'ın izniyle.buyrun merak ettiklerimizi konuşalım :)
Evet gerçekten insan tek başına birşey yiyemiyor.ama mecburiyetten yemeğe çalışıyoruz :) yeterki iyi olsun bebisler.evet o aklımda balık yağı hapını sorucam yarın doktora bana sadece folic verdi vitamin v.s birşey demedi bakalım yarın sorarim.Benim istahta problemim cok yok aslinda ama benim oldum olasi bir huyum var tek basima birsey yiyemem kalabalikta tika basa yerim herseyden yalnizken acliktan olsem canim istemez evde butun gun yalniz olunca benimde yiyesim gelmiyor yine de zorluyorum. Bebegim buyusunde ben kilo almayim zaten dr da az ye sık ye dedi o yuzden sorun yok simdilik. Balik yagi hapi al ben hic dr kontrolune gitmeden folik asit ve balik yagi hapi kullanmaya baslafim dr gittigimde dr da folik asit bitsin baska vitamin vericem balik yagini kullanmaya devam et dedi
Masallahh canım nasıl gidiyor peki :)bende 6+1 bugün
güzel gidiyor aşırı uyku ve göğüs sızlaması haricinde şikaytim yok , ne meraksız karı diyeceksiniz belki ama hala ne doktora gittim ne de kan tahlili verdim . Ovulosyon testinde gördüm gebeliği , hcg yaptım arayla adetimde yokMasallahh canım nasıl gidiyor peki :)
Olsun canım gitmisken hepsini bir çıkar aradan :)) ben her hafta panik stres yaptım en iyisi senin taktik:)) duyarsın Allah'ın izniyle canım bende yarın gitcem geçen hafta pek duyamadikgüzel gidiyor aşırı uyku ve göğüs sızlaması haricinde şikaytim yok , ne meraksız karı diyeceksiniz belki ama hala ne doktora gittim ne de kan tahlili verdim . Ovulosyon testinde gördüm gebeliği , hcg yaptım arayla adetimde yok26 ocakta doktor randevum var . Biraz panik atağım ben kalp atışları oluşmadan doktora gitmek istemedim , inşallah 6+6 da duyarım
Ben 9+5 te gittim ilk kontrolegüzel gidiyor aşırı uyku ve göğüs sızlaması haricinde şikaytim yok , ne meraksız karı diyeceksiniz belki ama hala ne doktora gittim ne de kan tahlili verdim . Ovulosyon testinde gördüm gebeliği , hcg yaptım arayla adetimde yok26 ocakta doktor randevum var . Biraz panik atağım ben kalp atışları oluşmadan doktora gitmek istemedim , inşallah 6+6 da duyarım
Uykuda huzursuzluk ilk zamanlar bi kac gun bendede olmustu ama sabahlari erken uyaniyordum ben sadece onun disinda uykuya duskunlugum artti ha bu aralar birde huzursuz bacak sendromu yasiyorum ara ara gucik birsey gecer insaAllahSelam kızlar bende 8+4 2. Bebişime hamıleyım. Ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon kullanmıstım.adete 1 hafta kala ovulasyon tekrar koyulasmaya basladı bende suphelendım tabi:) adete 4 gün kala gebelik testı yaptım pozitf cıktı dr a gttim hcg degerim 77. Şuan kesesinide bebegide kalp atısınıda görduk cok sukur. Benm belrtım goguslerde asırı hassasıyet yanı yanlıslıkla dahı biyere deysin aşırı acıyor. Bunun dışında uykuda aşırı huzursuzluk uyuyamıyorum resmen
hadi yaBen 9+5 te gittim ilk kontrole
Olsun canım gitmisken hepsini bir çıkar aradan :)) ben her hafta panik stres yaptım en iyisi senin taktik:)) duyarsın Allah'ın izniyle canım bende yarın gitcem geçen hafta pek duyamadik
Hayırlı olsun :) çok şükür Allah uzun ömür versin inşallah sağlıklı olsun tüm bebislerimiz.yaa uyku sorunu bende de başladı dört beş gündür demek ki tek ben değilmişimSelam kızlar bende 8+4 2. Bebişime hamıleyım. Ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon kullanmıstım.adete 1 hafta kala ovulasyon tekrar koyulasmaya basladı bende suphelendım tabi:) adete 4 gün kala gebelik testı yaptım pozitf cıktı dr a gttim hcg degerim 77. Şuan kesesinide bebegide kalp atısınıda görduk cok sukur. Benm belrtım goguslerde asırı hassasıyet yanı yanlıslıkla dahı biyere deysin aşırı acıyor. Bunun dışında uykuda aşırı huzursuzluk uyuyamıyorum resmen
Aynennn hele ilk çocuk olunca iyice şaşırıyor insan :))hem güzel bir duygu hemde gerçekten stresli ya .
Selam kızlar bende 8+4 2. Bebişime hamıleyım. Ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon kullanmıstım.adete 1 hafta kala ovulasyon tekrar koyulasmaya basladı bende suphelendım tabi:) adete 4 gün kala gebelik testı yaptım pozitf cıktı dr a gttim hcg degerim 77. Şuan kesesinide bebegide kalp atısınıda görduk cok sukur. Benm belrtım goguslerde asırı hassasıyet yanı yanlıslıkla dahı biyere deysin aşırı acıyor. Bunun dışında uykuda aşırı huzursuzluk uyuyamıyorum resmen
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHepinize çok ozeniyorum Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?