5,6,7,8,9,10 haftalık hamilelerrr:))

adete 1 hafta kala neden koyulasti ovulasyon dollenme olduguna mi isaretti? Bir de ovulasyon haftanizdan sonra akintiniz devam etti mi? Telefon uygulamasindaki ovulasyonda dahil.
Benim akıntım devam etti ama yumurtlma akıntısı değil beyaz renkteydi , ovulosyon adetime 2 gün kala koyu çıkmıştı , hcg yaptım silik çizgi gördüm. Gebelik testi yap derim , hayırlısı inşallah hakkında

Uykuda huzursuzluk ilk zamanlar bi kac gun bendede olmustu ama sabahlari erken uyaniyordum ben sadece onun disinda uykuya duskunlugum artti ha bu aralar birde huzursuz bacak sendromu yasiyorum ara ara gucik birsey gecer insaAllah
Kızlar hamişim dedinz bir daha gelmediniz ya burda yakaladım sizleri

Allah sizede nasip etsin inşallah. Sizin bir probleminiz falan mı var ?
Gebelik düşündüğümüz zaman gittim smear testi ve vajinal ulturasonla kontrol etti testler falan yaptı soru yok dedi ama bu ay da olmazsa adetin 2 ya da 3. Günü gidip hormon testi yaptırıcam inşallah temiz çıkar. Sizin gebelik için yaptığınız özel bişey var mıydı

Temiz cikmasida çok güzel inşallah hormonlardada bir sorun çıkmaz.bende pko vardı 1 yılı geçti bebiş olmuyordu tedavi görmedim istemedim çünkü zamanı gelince Allah veriyor çok şükürler olsun.sadece doğal şeylerden yanayim.hanule kalmadan 3 ay önce soğan suyu kürü yaptım iki ay işte.sonra üçüncü ayı hamile kaldım tabi Allah'ın izniyle

Ben de denedim ama 4. Gunden sonra şiddetli mide ağrım olunca bırakmak zorunda kaldım . Bu hafta ovulasyon haftam nasip. İnşallah burda güzel haberler veririm

adete 1 hafta kala neden koyulasti ovulasyon dollenme olduguna mi isaretti? Bir de ovulasyon haftanizdan sonra akintiniz devam etti mi? Telefon uygulamasindaki ovulasyonda dahil.
Canım benım oglum 3 bucuk yasında ben korunmayı bırakmadan önce dr kntrolune gittim cunku ben hamıle kalır kalmaz iğneye baslamam lazım kan pıhtılasması var. Dr dedıkı 3 bck yıl korunmusun sana klomen başlayalım yumurtalıkların tembelleşmiş mi cevap verecekmı dedı klomene adetın 2. Gunu basladım evde ovulasyonum vardı 1 aylık kullanım yanlız klomen kullandıktan sonra takvimimde gosteten yumurtlama tarıhınden cok cok once poztf cıktı ovulasyon evet aynen akıntım cogaldı yumurtlama gununden sonra 1 hafta kupkuruydu sonra cogaldı su gbı resmen

Ben de denedim ama 4. Gunden sonra şiddetli mide ağrım olunca bırakmak zorunda kaldım . Bu hafta ovulasyon haftam nasip. İnşallah burda güzel haberler veririm
AA demek ki reflü ülser v.s mide şikayetin varsa dokunmuştur canım.senin için dua edicem inşallah güzel haberler ver.ve yumurtlama haftanda hergun ilişki dene ben bir yıldır denememistim sperm kalitesi düşer muhabbetine.ilk denedigim ay oldu yanj günün denk gelmesi çok önemli

Çok teşekkür ederim evet midemde ülser var gün aşırı ilişkiyi yapamiyoruz çünkü eşim deniz sınıfı asker ve nöbetleri oluyo seyirleri oluyo Rabbim denk getirir inşallah . Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah

Ahh ahhh benimde eşim asker bilirim o durumlari maalesef zor ama Allah yazdığı güne denk getirir merak etme . Dua et Allah'a bırak.amin inşallah Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin

Ahh ahhh benimde eşim asker bilirim o durumlari maalesef zor ama Allah yazdığı güne denk getirir merak etme . Dua et Allah'a bırak.amin inşallah Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim . Zaten ovulasyon zamanı nöbete vs denk gelince tabi morelim bozuluyor ama olanda hayır vardır en uygun zamanda gelir diyip teselli ediyorum kendimi. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın verdiklerinide kıymet bilmez etmesin

Evet insanın morali bozuluyor bizimde ilk defa o hafta nöbet yoktu işte nasipten öte köy Yok sabir.aminnn inşallah

Kızlar günaydın, 6+3 olduk bugün ve yarın doktor kontrolümüz var..
Şunu sormak istiyorum bulantıların ara ara kaybolması normal mi acaba ???
İllaki hergün bulantı olacak mı ??
Arada kesilebilir mi?

Kızlar günaydın, 6+3 olduk bugün ve yarın doktor kontrolümüz var..
Şunu sormak istiyorum bulantıların ara ara kaybolması normal mi acaba ???
İllaki hergün bulantı olacak mı ??
Arada kesilebilir mi?
Bence çok normal canım benim şükür hiç yok gibi birşey tiksinti hariç hamile olduğumu anlamıyorum stres yapma bende boşuna yaptım bir hafta

Evet insanın morali bozuluyor bizimde ilk defa o hafta nöbet yoktu işte nasipten öte köy Yok sabir.aminnn inşallah
Dün gece yumurtam çatladı sanırım ve yine nöbetçi uyuyamadım ağladım döndüm durdum kendi kendimin psikolojisini bozuyorum dusunce gücüyle falan hamilelik olsa çogul gebelikte rekor falan kırarım . Tup bebek nasıl oluyo doktora gidip tüp bebek istiyoruz mu deniyo yoksa ille de bı rahatsızlık olmak zorunda mı ? Biz beceremiyoruz yapmayı bari doktor yapsın diye geçiyor artık içimden

S
Yan kendimi görüyorum yazdıklarında.bende böyleydim psikolojim bozulmuştu bir yıldır ki daha fazla bekleyenlere Allah yardım etsin.sabah eve geldiğinde degerlendiseydiniz dün gece catladiysa daha geç kalmış sayılmazsınız.ilk önce yumurta takibi yaparlar daha sonra aşılama oda bikac defadan sonra olmazsa ve birkaç yılı geçerse tüp bebek diye biliyorum bence yapma sizin sorununuz bizim ki gibi o güne denk getirememek ama Allah istyince nasip ediyor canını sikmamaya çalış demesi kolay ama elbet birgün oluyor.bir yıl hep o günlerde gorevdeydi eşim görev olmasa nöbet oluyordu işte bir yıl sonunda denk geldi sende sabret .ne zamandır olmuyor

Eşim İstanbul'da görevde şuan dün de evde yoktu ruhum bile ikiye bölünüyor bi yanım teselli ediyo bı yanim üzülüyor. Dua ediyorum Rabbim bana da nasip etsin diye çok fazla olmadı 4. Ayımız daha fazla bekleyenler uzun tedavi süreci yasayanlar var biliyorum vallahi herkes için dua ediyorum . Yavru bi hayvan görünce bile Rabbim sen büyüksün ama onlara bile imreniyorum. Benim tedirginligim hem ann hem baba tarafında çok fazla rahim sorunu var mesela halamın çocuğu olmadı . Korunmayı bırakınca doktora gittim her şey normal sadece folik asit kullan dedi . Aslında şuan da somut bir olumsuzluk yok adet duzensizligim başladı o da stresten biliyorum ama hep aklıma kötü şeyler geliyor. Eşim bu akşam eve gelicek gecikebilirim bı yere ugricakmis olmaz yarın gidersin dedim kendim siyirdim sıra kocamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…