Benim bu ay kasıklarımda sürekli batma oldu. Regl sancısı çok az yokladı ve uyku halim vardı umarım yardımcı olabilmişimdir :)Sevgili hamile arkadaslar merhabaSize bir sey sorabilir miyim? Hamilelik belirtisi olarak kasik agrisi yasayanlar var mi? Benim yaklasik 10 gundur sol kasik agrim var, ara ara yokluyor beni. Bir iki gundur de biraz daha siddetli. anlayamiyorum sebep olabilir mi hamileligin, cevap yazarsaniz cok mutlu olurum.
Rica ederim.guzel haberlerini bekliyorum inşallah :)Çok teşekkür ederim cnm inşallah gelişmeleri burdan yazarım :)
Merhaba canım. Ben kasık ağrısı yaşadım ilk belirtim kasık ağrısı ve gogus ağrısı oldu.tabi adet olacağım zamanda bunları yaşıyordum ama farklı oluyor gerçekten ayırt edebiliyorsun.senin adetin falan geçtimi ?
Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür 2 senedir bekliyordum. Sata göre 4+3 keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim sizce strese girmek istemiyorum erken gidip
Benim bu ay kasıklarımda sürekli batma oldu. Regl sancısı çok az yokladı ve uyku halim vardı umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Bu aralar test yapmayı düşünme boş yere moralin bozulmasın ben çok kötü grip oldum korunmadigimiz için ilaç almadan test yaptırdım değerim 0 cıktı reglim 3 gün gecikince 250 cıktıbenim adetim gecmedi daha 5-6 gun varovulasyon haftamdaki iliskimden uc bes saat sonra basladi ve yaklasik 11 gundur falan suruyor ara ara.
Bu aralar test yapmayı düşünme boş yere moralin bozulmasın ben çok kötü grip oldum korunmadigimiz için ilaç almadan test yaptırdım değerim 0 cıktı reglim 3 gün gecikince 250 cıktı
Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor iyi bilirim o duyguyuHayirli, saglikli olsun bebegin gmzcimpeki ne zaman baslamisti kasik agrin? Benim baska seyler de var ama en belirgin bu var
Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor iyi bilirim o duyguyukasik ağrım regl günümden 1 hafta önce başladı sanırım ama şiddetli deil hani iğne batar ya o şekilde
Benimde adetime 10 gün kala falan başlamıştı eğer istiyorsan inşallah bebişin vardır :)benim adetim gecmedi daha 5-6 gun varovulasyon haftamdaki iliskimden uc bes saat sonra basladi ve yaklasik 11 gundur falan suruyor ara ara.
Görürsün Allah'ın izniyle merak etme hayırlı olsun :)Çarşamba hcg 842 idi sabah keseyi görmeye gidicem umarım görürüm
Cok sukur guzel simdilik hersey sende nasil gidiyor neler yapiyosunGünaydınlar herkese
Tamam canım , naber nasıl gidiyor ?
Ben ilk denemede kaldim evlendigim ayKizlar ilk denemede hamile kalanlar var mi? Bi doktorun yazisini okudum, spermin yumurtayi tanimasi lazim hemen olmaz, 7-8 ay gecsin sonra olmazsa gel falan yazmis.
Benimde adetime 10 gün kala falan başlamıştı eğer istiyorsan inşallah bebişin vardır :)
Benim normalde ağrım hep aynıdır canım ama hamile kaldığım ay bianda ağrı girip duruyordu ve sızlama şeklinde devam ediyordu aslında adet ağrısına yakın fakat ben kendi vücudumu tanıdığım için ayırt ettim.ve tek taraflı kasık ağrısı daha çok yaşadım sol tarafım ağrıdı çok sağda aradaistiyorum insallahpeki bi sey soylicem adete yakin daha da artmis miydi kasik agriniz? Benim dun ilk defa uykumdan uyandirip pozisyonumu degistirtecek kadar agridi.
Arkadaşımın başına geldi canım kalan adet kanı dediler ona .ama tabikidee önemli durumda olabilir bence bı doktora git için rahatlasin.allah emanet bebislerimiz Allah'ın izniyle bişey çıkmaz merak etme.genede gitmen daha iyiİyi akşamlar 5+2 hamileyim. Dün akşam önce iki defa tuvalet sonrası peçeteye pembe kan bulaştı. Bu sabah kahverengiye dönmüştü. Doktorum önemli değil, önlem olarak progestan içebilirsin dedi. Başına gelen var mı? Önemli değil mi gerçekten
Eşimin memleketinde köydeyiz. Pazartesi döneceğiz inşallah . Yani ancak salı gidebilirim . Doktoru aradım telefonla. Önemli değil dedi. Kırmızı ve parçalıya dönmediği sürece sıkıntı yok ama tedbir amacıyla progestan içebilirsin dedi. Gün içinde gittikçe azaldı. Şimdi peçeteye çok çok az nokta nokta kahverengi bulaşıyorArkadaşımın başına geldi canım kalan adet kanı dediler ona .ama tabikidee önemli durumda olabilir bence bı doktora git için rahatlasin.allah emanet bebislerimiz Allah'ın izniyle bişey çıkmaz merak etme.genede gitmen daha iyi
Şükür canım Allah'ın izniyle birşey olmaz merak etme stres yapma hiç gene gidersin görürsün bebisiniEşimin memleketinde köyde
Eşimin memleketinde köydeyiz. Pazartesi döneceğiz inşallah . Yani ancak salı gidebilirim . Doktoru aradım telefonla. Önemli değil dedi. Kırmızı ve parçalıya dönmediği sürece sıkıntı yok ama tedbir amacıyla progestan içebilirsin dedi. Gün içinde gittikçe azaldı. Şimdi peçeteye çok çok az nokta nokta kahverengi bulaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?