Senin bence günü denk gelince hemen olur Allah'ın izniyle.halaya vs bakma benim halamın da 8 yıl olmadı çocuğu.senin bir sorununda çıkmamış şükür daha ne olsun içine ferah tut daha geç kalmış değilsin akşamı degerlendirirsiniz :) seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri bir yıl yasadim ama benim pko vardı . Sen sabret olur merak etmeEşim İstanbul'da görevde şuan dün de evde yoktu ruhum bile ikiye bölünüyor bi yanım teselli ediyo bı yanim üzülüyor. Dua ediyorum Rabbim bana da nasip etsin diye çok fazla olmadı 4. Ayımız daha fazla bekleyenler uzun tedavi süreci yasayanlar var biliyorum vallahi herkes için dua ediyorum . Yavru bi hayvan görünce bile Rabbim sen büyüksün ama onlara bile imreniyorum. Benim tedirginligim hem ann hem baba tarafında çok fazla rahim sorunu var mesela halamın çocuğu olmadı . Korunmayı bırakınca doktora gittim her şey normal sadece folik asit kullan dedi . Aslında şuan da somut bir olumsuzluk yok adet duzensizligim başladı o da stresten biliyorum ama hep aklıma kötü şeyler geliyor. Eşim bu akşam eve gelicek gecikebilirim bı yere ugricakmis olmaz yarın gidersin dedimkendim siyirdim sıra kocamda
Benim arkadaşım var hemen oldu ilk ay.nasip işte.evet benim gittiğim doktorlarda bir yılı gecmeden tedavi baslatmam diyordu.dedigin gibi vucut birbirine alışmalı.Kizlar ilk denemede hamile kalanlar var mi? Bi doktorun yazisini okudum, spermin yumurtayi tanimasi lazim hemen olmaz, 7-8 ay gecsin sonra olmazsa gel falan yazmis.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. Ben de 8+3 oldum hic aserme mide bulantisi agri sizi yasamiyorum. Sadece goguslerim sisti ve aksamlari bazen yemekten tiksiniyorum o kadar. Saglikla buyusun kuzucuklar.Aminnn canimm insallahh.allah isteyen herkese nasip etsin.benimde öyle oldu ağrım yok şükür şimdide ağrı olmayinca kötü mü diyorum :))) geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmaz benim akrabamda astım hemde baya kötü ama şükür hamileliklerinde sorun yaşamadım bebislerle alakalı.senin bebiş hiç saklamicak hemen belli etmiş kendisini şimdiden :)) Allah ömür versin ne güzel zaten daha erken canım hem kilo da çok sağlıklı değil.bende 52 kiloydum iki haftadır 50 ye düştüm.dedigin gibi sadece meyve ayran süt çorba tost yiyorum işte balık yiyorum haftada bir defa gene sağlıklı beslenmek istiyorum fakat istahim hiç yok
Benim de ayaklarim cok yaniyor gece uyuyamiyorum. Seker filanda yokSelam kızlar bende 8+4 2. Bebişime hamıleyım. Ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon kullanmıstım.adete 1 hafta kala ovulasyon tekrar koyulasmaya basladı bende suphelendım tabi:) adete 4 gün kala gebelik testı yaptım pozitf cıktı dr a gttim hcg degerim 77. Şuan kesesinide bebegide kalp atısınıda görduk cok sukur. Benm belrtım goguslerde asırı hassasıyet yanı yanlıslıkla dahı biyere deysin aşırı acıyor. Bunun dışında uykuda aşırı huzursuzluk uyuyamıyorum resmen
Amin canım cümlemizin inşallah.benimde bugün 8+4 doktorun ölçümüne göre iki gün geri.bende tiksinti yaşıyorum istahim hiç yok onun dışında çok şükür iyiyim :) bir ay kötü olmazsak yırttık bence :))Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. Ben de 8+3 oldum hic aserme mide bulantisi agri sizi yasamiyorum. Sadece goguslerim sisti ve aksamlari bazen yemekten tiksiniyorum o kadar. Saglikla buyusun kuzucuklar.
Canim o 2 gunu hic dert etme benim de 4 gun geriden geliyir ama 10 gune kadar bile cok normal zaten ilerki haftalarda kapatip one bile geciyor. Onemli olan bebegin duzenli buyumesi.Amin canım cümlemizin inşallah.benimde bugün 8+4 doktorun ölçümüne göre iki gün geri.bende tiksinti yaşıyorum istahim hiç yok onun dışında çok şükür iyiyim :) bir ay kötü olmazsak yırttık bence :))
Öyle mi canım aman şükür o zaman bende birden moralimi bozdum kötü birşey mi diye.ilk çocuk işte illa kuruluyor kafada :) inşallah canım amin.umarim başlamaz şuan şükür halimize üç kilo verdim ama olsun alırım diğer ay Allah'ın izniyle.benim uzuldugum konu herşeyi yiyemedigim için bebisi besleyemiyormuyum acaba diye düşünüyorum umarım folic içmemin faydası vardırCanim o 2 gunu hic dert etme benim de 4 gun geriden geliyir ama 10 gune kadar bile cok normal zaten ilerki haftalarda kapatip one bile geciyor. Onemli olan bebegin duzenli buyumesi.
Imsallah rahat bir hamilelik geciririz. 10. 12. Haftalar gibi baslayanlarda oluyormus ama cok az. Allah yavrularimizi korusun
Canim ilk aylar bebek zaten senin depolarindan yiyor. Oyle yemeyle icmeyle olsa afrikadakiler ne yapsin ne bulsa yiyor kadinlar. Allah nasip ediyor doguyorlar. Folic asid ve ekstra yiyebilirsen badem ceviz ye o kadar cok yipratma kendini. Su icmeye calis.Öyle mi canım aman şükür o zaman bende birden moralimi bozdum kötü birşey mi diye.ilk çocuk işte illa kuruluyor kafada :) inşallah canım amin.umarim başlamaz şuan şükür halimize üç kilo verdim ama olsun alırım diğer ay Allah'ın izniyle.benim uzuldugum konu herşeyi yiyemedigim için bebisi besleyemiyormuyum acaba diye düşünüyorum umarım folic içmemin faydası vardır
Doğru söylüyorsun canım annemde kızıyor ben dört tane çocuk doğurdum bı senmisin sanki diyor :)) onları yemeğe çalışıyorum canım zorla da olsa.saglikli olsunlar da inşallah her aşaması güzel :)Canim ilk aylar bebek zaten senin depolarindan yiyor. Oyle yemeyle icmeyle olsa afrikadakiler ne yapsin ne bulsa yiyor kadinlar. Allah nasip ediyor doguyorlar. Folic asid ve ekstra yiyebilirsen badem ceviz ye o kadar cok yipratma kendini. Su icmeye calis.
hepimizde ayni donemlerde gebe kalmisiz sen gene yiyorsun 3 gunac dolastigi hatirliyorm. kusmaktan tiksinmeketn suan ne hikmetse canmm dondurma istiyor hepmerhaba bende 10+2 yim yalnız ben tost dışında hiç bir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim
Inşallah tez zamanda biter bu hallerimizde iştahımız açılırhepimizde ayni donemlerde gebe kalmisiz sen gene yiyorsun 3 gunac dolastigi hatirliyorm. kusmaktan tiksinmeketn suan ne hikmetse canmm dondurma istiyor hep
Hayırlı olsun canım.5te Allah'ın izniyle kesin görülür canım istersen bekle ama bence bekleme git :)Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür 2 senedir bekliyordum. Sata göre 4+3 keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim sizce strese girmek istemiyorum erken gidip
Bende her türlü akıntı var canım idrar yolu iltihabim var hep sarı renkte.seninkide kokusuz ve rengi farklı değilse normalKızlar bende yeni hamileyim jelimsi akıntım oluyo sizlerde de var mı
ins bise yemeyince daha kotu oluyor bnm kasintimda var. birdrInşallah tez zamanda biter bu hallerimizde iştahımız açılır
Çok teşekkür ederim cnm inşallah gelişmeleri burdan yazarım :)Hayırlı olsun canım.5te Allah'ın izniyle kesin görülür canım istersen bekle ama bence bekleme git :)
hepimizde ayni donemlerde gebe kalmisiz sen gene yiyorsun 3 gunac dolastigi hatirliyorm. kusmaktan tiksinmeketn suan ne hikmetse canmm dondurma istiyor hep
Merhaba canım. Ben kasık ağrısı yaşadım ilk belirtim kasık ağrısı ve gogus ağrısı oldu.tabi adet olacağım zamanda bunları yaşıyordum ama farklı oluyor gerçekten ayırt edebiliyorsun.senin adetin falan geçtimi ?Sevgili hamile arkadaslar merhabaSize bir sey sorabilir miyim? Hamilelik belirtisi olarak kasik agrisi yasayanlar var mi? Benim yaklasik 10 gundur sol kasik agrim var, ara ara yokluyor beni. Bir iki gundur de biraz daha siddetli. anlayamiyorum sebep olabilir mi hamileligin, cevap yazarsaniz cok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?