- 26 Mart 2016
- 105
- 45
- 13
- 32
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Kızlar bizde 6+1 olduk kalp atışlarımız var çok şükür miğde bulantısı çok yok ama baş Ağrı'sı var iştahsızlık varBendeeeeee bende oluyo bende 5 haftalık hamisim adet olacakmisim gibi oluyo bazen de özel bölgemé baskı oluyo sankiii
Bu haftalarda normalmış canım 4 ayı cikarana kadar böyle devam edeckmis bende çok yiyorum mesela yemekten kalkıyorum 1 saat sonra sanki hiç bi şey yememis gibi yemeye başlıyorum tekrar :)Kızlar bizde 6+1 olduk kalp atışlarımız var çok şükür miğde bulantısı çok yok ama baş Ağrı'sı var iştahsızlık var
Ben kesinlikle devlete gitmem bir kaç kez öyle hata yaptım her gittiğim de kavga edip cikiyodum özel hastane daha ilgili ama güzel bi hastaneye gitmen lazım doktorunuda araştırıp seçmen lazım.Merhaba kızlar.. Ben de batima göre 6 haftalik hamileyim.5 haftalikken kontrole gittim bhcg 1350 çıktı.. ertesi gün doktor henüz ultrasonda görünmediğini kesenin daha çok küçük olduğunu soyledi. Yarin randevum var. Inşallah herşey yolundadır. Bu sefer görebilirim bebegimi.. size birşey sorucam ben devlet hastanesine gittim kontrole sizce özel hastaneler daha mi ilgili ve ultrason cihazları daha mi kaliteli böyle biseyler okudum birkaç forumda ama siz ne dersiniZ.. hepinizin bebisleri sağlıkla tutunsun sağlıkla gelsin inşallah..
Kese goruldukten sonra öyle bu şey kalmıyor diye biliyorum canım korkma inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza :)Merhaba ben de 5+0 ım Beta testini 4+4 ye yaptırdım 800 lerde çıktı ben de kese ve kalp atışı içim çok heyecanlı ve tedirginim siz neler hissediyorsunuz çevreden duyduğum dış gebelik sahte gebelik olayları beni ürkütüyor açıkçası
İnşallah Can'ımKese goruldukten sonra öyle bu şey kalmıyor diye biliyorum canım korkma inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza :)
Canım pembe kahverengi akıntılar sorun değil diyolar. Kırmızı olursa sıkıntıKızlar bilgi verin lütfen . 4 haftalık hamileyim ve pembe lekelenme gördüm . Bu sorunu gören varmı . Korkuyorum düşük müdür acaba
Kızlar bilgi verin lütfen . 4 haftalık hamileyim ve pembe lekelenme gördüm . Bu sorunu gören varmı . Korkuyorum düşük müdür acaba
Çok şükür çok korktum inan . Teşekkür ederim aydınlattığın için gece gözüme uyku girmedi . İnternette de pek bişey bulamadım . İçim rahatladı valla . Bu arada hayırlı olsun Canımcım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına Alman'ı nasip etsinPanik yapma cnm aşırı kanaman ve şiddetliaağrı yoksa sıkıntı yok çünkü bende de 4 haftalıkken öyle lekelnme oldu hafif kask agrim oldu doktora gittim normal dedi snra geçti şiddetli ağrı bulantı kusma kanama olursa acil E gel dedi çok sukur olmadi suan 6 haftalık oldu bebisim
Can'ım bende YOk ancak bu dönemin sindirim yönünden sorun olabileceğini okumuştum belki gazdır sadeceMrb arkadaşlar son adet qunume qore 5+2 yim ama karnım çok şiş sizde de bu durum var mı ?
Valla bilmiorum canım ama karnım çok şiş yani şişkinlik hissediyorum bu da beni rahatsız ediyoCan'ım bende YOk ancak bu dönemin sindirim yönünden sorun olabileceğini okumuştum belki gazdır sadece
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum insallaahhh :):)İnşallah Can'ımİnşallah Bebeklerin fotoğrafını buraya attığımız günler de gelir
Evet görürsün canım yani ben görmüştüm 5. Haftadasin sonuçta gorulmezse bile sıkıntı yoktur daha yeni olduğu için sadece göbekte gorulmeyebilir alttan görülür ama kesinKızlar ben 4. Haftanın 5. Günündeyim bugün. Doktara gitsem cuma günü keseyi görür müyüm acaba normal ultrasonda
Beta Hcg kaç acabaSlm kizlarr. Bnde pazartsi gunu ogrendm hamile oldgmuu ama kadn dogm yoktu muayne olmadmm. Yarn 4. Hafta bitck insallah. Acba haftaya cuma doktra gitsem ultrasnda kese gorunrmu sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?