- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ben bugün duydum 6+1 herkeste değişiyo ama duyarsın bence6+6 da kalp atışı duyabilir miyiz acaba?
Sağol canımBen bugün duydum 6+1 herkeste değişiyo ama duyarsın bence
ama kucukken bıraz ugultulu oluo. sonra gıttım. ayy sankı benım kalbım gıbı atıo . nutkum tutuldu o an. hıc sesım cıkmadı. keske hep kulagıma gelse o kalp seslerı ozledım ya:)) ben yarın bı doktora gıdeyım :)))Sağol canım
ama kucukken bıraz ugultulu oluo. sonra gıttım. ayy sankı benım kalbım gıbı atıo . nutkum tutuldu o an. hıc sesım cıkmadı. keske hep kulagıma gelse o kalp seslerı ozledım ya:)) ben yarın bı doktora gıdeyım :)))
Bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum :)) 5+4 gün inşallah ctesi duyarız
İnşallah canım :))Bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum :)) 5+4 gün inşallah ctesi duyarız
Mide bulantisindan geberiyorum hiç bir şey yiyemiyorum malesefdoktor mide bulantı hapı verdi 1 tane kullandım bulantı gitti ama bu sefer de mide yanması başladı kullanmadım bi daha bulantiyi çekmek daha zekice sanki yada bilemedim hiç
5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)
Bende var ama abartılı değil mide bulantım hiç yok sadece halsizliğim var bnm çok şükür
Canım benimde tam 4 haftalık ken 2456 idi artışın haftaya pek alakası yok gibi...yada erken dollenme oldu diye dusunuyorumBenim 2456 çıktı ama geçen hafta 81.87 idi kaç haftalık oluyor ki Şen'im hesaba göre senden çok yüksek benimki
6.haftam cnmNe kadarlık senin ?
Ben 8+4 günlük olduk canım :)Benim 2456 çıktı ama geçen hafta 81.87 idi kaç haftalık oluyor ki Şen'im hesaba göre senden çok yüksek benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?