5+6 haftalık hamişler nerelerdeler birbirimize bilgiler versek miki? ?

ama kucukken bıraz ugultulu oluo. sonra gıttım. ayy sankı benım kalbım gıbı atıo . nutkum tutuldu o an. hıc sesım cıkmadı. keske hep kulagıma gelse o kalp seslerı ozledım ya:)) ben yarın bı doktora gıdeyım :)))

Mide bulantisindan geberiyorum hiç bir şey yiyemiyorum malesef doktor mide bulantı hapı verdi 1 tane kullandım bulantı gitti ama bu sefer de mide yanması başladı kullanmadım bi daha bulantiyi çekmek daha zekice sanki yada bilemedim hiç

Dr hangi ilacı verdi canım

Bende 6+1 gunluk hamisim ikinci bebegim olacak.insallah.bugun kalp atislarimizi duyduk sukurler olsun

Darisi herkesin basina insallah Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.bisey sormak istiyorum kizlar midenizde surekli bi aclik hissi varmi ne kadr tok olursam olayim sanki iki gundur ac gibi bayiliyo midem bi kac gundur boyle bi durum yasayan varmii

Kızlar peki geçen hafta adetime bir gün kala 81 olup bir hafta sonra 2456 olması normal mi? İyi mi artmış az mı ?

merhaba kızlar. 5 haftalık gebeyken doktorunuzdan yumurtlanan yumurtanın artığı ve bebeğin rahime yerleşimi gibi birşey duydunuz mu. bu zaman geçtikçe kendiliğinden küçülüyormuş küçülmezse ameliyatla alınıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…