5+6 haftalık hamişler nerelerdeler birbirimize bilgiler versek miki? ?

Benim daha hic bulantım olmadi ama karnimda acayip şişlik var.. ve serbetli tatlilara karsi acayip bi antipatim gelişti.. normalde cok severdim ozellikle kadayıfa filan bayilirdim :)).. ama su an serbetin düşüncesi bile içimi degisik yapıyor.. dun toplantimda tatli almışlardı görmeye bile dayanamadim.. yani bulanmiyorum ama tiksindim sanki serbetli tatlılardan

Kızlar size bişey soracağım..bebeklerinizi ultrasonda gördünüz mü..benimde şuan 4 eylül sat olunca noluyo işte 5+3 haftalık faln galiba kese gördük ama bebk yok

Kizlar benim adetim 5 gun gecdi yaklasik 10 gundur felaket belim agriyo akintim fazla goguslerimde bisey yok ama sizde ne gibi belirtiler oldu hamile oldugunuzu ogrenmeden once test yapmaya korkuyorum negatif cikar diye

Duymadım ama gördüm :) haftaya randevu var bende kan pıhtılaşması var her gün iğne vuruluyorum bulantı bugun başladı
Cnm bende de kan pihtilaasi var kac lik igme kullanıyorsun ben clexan 0.4 igne ile coraspirin kullaniyorum...2 degerim heterozigot çıkmıştı

Selam bende şuan 5 haftalığım geçen gittim kese gözükmedi doktor perşembe gel dedi bakalım bnm beta hcg 505.80 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…