- Konu Sahibi Minikanne34
-
Bende bazen oluyo geçiyo hemenResmen 2 gündür bulantidan ölüyorum(((
Keseyi ultrasonda mı gördünüz ?Kızlar size bişey soracağım..bebeklerinizi ultrasonda gördünüz mü..benimde şuan 4 eylül sat olunca noluyo işte 5+3 haftalık faln galiba kese gördük ama bebk yok
Daha erken bebek için canımKızlar size bişey soracağım..bebeklerinizi ultrasonda gördünüz mü..benimde şuan 4 eylül sat olunca noluyo işte 5+3 haftalık faln galiba kese gördük ama bebk yok
Evet canim ultrasonda gördük bugün ama daha bebek yokKeseyi ultrasonda mı gördünüz ?
Evet baskı oluyo uyuşuyor gibi değişik şeyler oluyor bende perşembe kontrolumuz var bakalım ne kadar büyüdü bebegimizKızlar vajinada arada sırada ağrı yaşıypmusunuz kısa süreli?
Bende öyle 3 ayda devam edecek mis bu böylebulantım hıc yoktusımdı duramıyorum
Cnm bende de kan pihtilaasi var kac lik igme kullanıyorsun ben clexan 0.4 igne ile coraspirin kullaniyorum...2 degerim heterozigot çıkmıştıDuymadım ama gördüm :) haftaya randevu var bende kan pıhtılaşması var her gün iğne vuruluyorum bulantı bugun başladı
Belki de ikizdir ne güzel olur yaaSelam canım benim de 3 Ekim regli günümdü ve o gün kan verdim 2456 çıktı çok yanii....ama Dr. Göbekten baktı göremedi 4 haftalık oluyo yani ama benim degerim çok yüksek dimi
Aynen bende 0.4 lük allah yardımcımız olsun Can'ım çok hassassız ama dayanmak zorundayımCnm bende de kan pihtilaasi var kac lik igme kullanıyorsun ben clexan 0.4 igne ile coraspirin kullaniyorum...2 degerim heterozigot çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?