- Konu Sahibi Minikanne34
-
Bende haftaya gidicem duyarmıyım acaba kalp atışını7+1 olduk biz bebeğimi de gördüm kalp atisinida rabbim herkese nasip etsin inşallah
Duyarsın inşallahBende haftaya gidicem duyarmıyım acaba kalp atışını
Bende de 2 değer heterizigot idi dün doktor 0.4 kurtarkaz dedi 0.6 verdi ve coraspirin arti crinnone jel verdi ....ins hiçbirimizin kine birsey olmazAynen bende 0.4 lük allah yardımcımız olsun Can'ım çok hassassız ama dayanmak zorundayım
Canım neye göre düşük tehlikesi var diyolar?Kizlar merhaba...bemde 5+5 teyim kese göründü alttan muayemede bebeği de gördü haftaya kalp atışını duyariz ins dedi ama benim sat a göre 9 haftalik olmam gerekirken cok gec döllenme ile 5+5 im..ustelik adet olmayinca kanda cikmadi tornusal kullandim o kadar sonrasinda oldu cok şükür....2 bebek kaybim var ...dün doktor düşük tehlikesi var dedi crinone jel kullaniyorum ve 0.6 clexan igne...dua edin kalbini duyarım ins bu cuma
Baxilarinda olmuyormus,benim hic bir arkadasim bulanmamis ama ben cok fenayim.Kızlar günaydın bende hiç bulantı olmadı neredeyse 2-3 kere falan oldu normal mi ya okuyorum herkesin bulantısı var ama bnm hiç yok
Bebegi karindan görmeyince apttan muayene etti kasik ağrım da cok benim alt tarafta mi biraz kese birseyler dedi birde 2 kaybim var yuzdelik olarak zaten düşük ihtimali oluyor buda suan altta var yat hep dedi ve jel var düşük önleyici crinone diye onu verdi kanama görürsen ara dediCanım neye göre düşük tehlikesi var diyolar?
ınsaallahGunaydinnnn bu arada güzel anneler allah çocuklarımızı bize bağışlasın...kimse düşük yapmaz ins...çocuğun kalbi durmaz sorunsuz hamilelik yasariz hepimiz insss
benım duyulmustu. hatta senden kucuktu.6+6 da kalp atışı duyabilir miyiz acaba?
Sağol canımbenım duyulmustu. hatta senden kucuktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?