5+6 kahverengi kanama

Bende de öyle olmuştu ama bugün de geldi çok hafif ip gibi devamı gelmedi.
Yemin ederim stresten karnıma ağrılar giriyor artık.
Benim de muayenem ama bi çok yerde normal yazılmış eski kan vs yazılmış çoğalarak artmıyorsa korkmayalım bence

Ben kızıma hamileyken 13 ve 17. Haftamda bardaktan boşalır gibi kıpkırmızı kanamam olmuştu rahim ağzı kısalığım varmış ondanmış. Çok şükür kızım 5 bucuk yasında. Ama kızımda bu kadar erken haftalarda hiç böyle olmamıştı. Yerleşme kanaması vs de olmamıştı tedirginim o yüzden bakalım yarın bebeğim sağlıklı görünür inşallah bir sorun yoktur

Benim ilk gebeliğim o yüzden daha bi tedirginim sanırım.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim ilk gebeliğim o yüzden daha bi tedirginim sanırım.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah dua et bana da bende sana ediyorum inşallah yarın doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyler

İnşallah canım haber ver bana mutlaka bende dua edicem
Canım merhaba ben kendi doktoruma randevu bulamadığım için özel hastanede doktora gittim bu sabah. Gayet iyiymiş bebeğim. Kesede veya dışında kanama alanı yok gayet güzel her şey dedi. Rahim ağzı uzadığı için hormonlar sebebiyle olabilir bu tarz lekelenmeler dedi. Yinede tedbir amaçlı haftada bir iğne yazdı progestana devam et dedi. Sırf o lekeler gitsin seni gördükçe korkutmasın diye yazıyorum iğneyi dedi. Kese ve bebek gayet iyi görünüyor hatta yavaş bi kalp hareketliliği başlamış dedi parmağıyla gösterdi bana haftaya gelin daha net duyarız dedi canım

Oh maşallah çok iyi çok sevindim
Bende özele gidiyorum ama maalesef benim doktorum böyle insanın içini rahatlatan birisi değil ağzının ucuyla konuşuyor onun o halleri beni daha paniğe sürüklüyor.
Senin adına çok sevindim Allah kucağına sağlıkla Almatı nasip etsin
Şuan tam kaç haftalıksınız

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım benim. adet tarihime göre 6+3 ultrasonda 6+1 çıktı canım

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Salı günü muayeneye gittim doktor çift kese gördü herşey yolunda dedi ilaçlara devam et diyip gönderdi.Bugun tüm gün kahverengi akıntım oldu başta önemsemedim ama sonra takibini yapabilmek için ped taktım ve bikaç saatte tüm pedi dolduracak kadar çok kahverengi akıntım var birazda karın ağrım var tüp bebek merkezini aradım kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok diyip kapadılar ama benim içim asla rahat etmiyor çok korkuyorum

Devam ediyor mu hala progestanınızı düzenli kullanıyor musunuz

Çom geçmiş olsun bence önemseyin doktorunuza kontrole gidin biran önce ne olur ne olmaz

Teşekkür ederim eşimi bekliyorum gelsin hemen acile gideceğim pek normal gibi gelmiyor bana bu kadar uzun süreli devam etmesi
Bazende kese yerini genişletirken olabiliyormuş korkmayın tevekkül edin elinizi karnınıza koyun içinizden “La ilahe illallahul şafi” çekin Allahın izniyle bir şey yoktur inşallah. Bende çok korkarak gittim hiç kanama alanı vs yok dedi. Rahim ağzı uzatken hormonel kaynaklı olabiliyor dedi. Bazen bu progestan kullanımı da yapıyor deniyor. İyi haberlerini bekliyoruz canımmmm kaç haftalıksın

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herşey yolundadır acile geldim şimdi sıramı bekliyorum Normalde 6+3 şuan Salı günü kese muayenesinde keselerden biri 6+1 le uyumlu biri 5+4 le uyumlu çıktı

Gönlünüzü ferah tutun her şey Allahtan güzel haberlerinizi sabırsızlıkla ve dua ederek bekliyorum

Gönlünüzü ferah tutun her şey Allahtan güzel haberlerinizi sabırsızlıkla ve dua ederek bekliyorum
Bir problem yokmuş çok şükür hatta geçen kese muayenesinde kese görünmüştü içerisi boştu bu sefer içinde embriyoda göründü kalp atışları oluşmuş ama henüz çok erken olduğu için dinletmedi doktor Kullandığım progesteron ilaçlarından ve fitilden kaynaklı rahim ağzında hassasiyet oluştuğu için kahverengi akıntıların olduğunu bi problem olmadığını söyledi Desteğiniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim tekrardan sağolun iyi ki varsınız Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayyyy canım çok sevindim gerçekten Rabbim hep böyle musmutlu haberler almayı nasip etsin inşallah
Amiiiin kuzucum amiiiin bak iyi ki gittin için rahat etti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…