• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Nasıl cesaret ediyorsunuz bunlara aklım almıyor daha okuyorsun ya bakire değilsin diye o adama mecbur mu hissediyorsun kendini? Hata üstüne hata yapıyorsun. O pisliği polise şikayet et gerekirse ailene haber ver.
Uhde Çok teşekkür ederim öncelikle. Uzun zamandan sonra kendimi değerli hissetmeme sebep olduğunuz için. Ben yurtta kalıyordum bu senenin başında erkek arkadaşımın evinde kalmaya başladım bu durumlardan bi habersiz tabikide aileme de söylemedim bunu. Şimdi çıkıp gidersem de kalabileceğim yer yok. Bu sefer okul hayatım biter. Kısacası ben bile bile lades oldum.

Üniversiteyi kazanan bir kız vardı. Gittiği yerin gezilecek eğlenilecek yerlerini soruyordu.
Ben de siz okumaya gidiyorsunuz okulla ilgili şeyler sorsaydınız keşke gibi bir cevap vermiştim.
Ve epey bir saldırmışlardı.
Üniversiteye gitmek evden kaçmak kurtulmak.
Evlilik öncesi ilişkiye karşı çıkmayanlar ya da erkekten ne farkımız var diyenler.
Görsünler işte.
Üç kuruşluk adamlar sizi bu nedenle hırpalıyorlar..
Barlar sokağının birtarafından geçmek zorunda kalıyoruz bazen arabayla.
Gösteriyorum kızıma.
Bak bunların anneleri de çalışıp sırf kızım okusun diye katlanıyorlar herşeye.
Bunlar da ders çalışmak yerine burda içip eğleniyorlar diye.
Öyle çok kızıyorum ki ana babalarına yaptıkları haksızlıklara.
Onların erteledikleri bir ihtiyacının paralarıyla bunları yapmalarına..
Aaa. Elbette ki hakkınız di mi üniversite okumaya gittiğiniz yerde böyle haltlar yemek, içmek eğlenmek..
Azıcık sabretseniz de okulu bitirip çalışıp kendi paranızla ne yapacaksanız yapsanız..

Son düzenleme:
Adam hem seni kullanıyor hem de stresini senin üstünden atıyor şiddet uygulayarak tez vakitte kurtul madem aynı evde kalıyorsunuz o adamdan yanlışlıkla çocuğun olduğunu düşünsene ayrıca korkma öyle ali kıran baş kesenler hiçbirşey yapamaz

benim yaşadığım yerde kızlar okumak için can atıyorlar, aileleri izin vermiyor. bu kadar cehaletin olduğu bir yerde kızlar geleceklerini kurtarmak için mücadele ederken sizin gibi ailesi tarafından desteklenip okutulmak için gönderilen kızlar neden kötü yollara sapar hiç anlamıyorum..
hani derler ya rahatlık battı diye öylemi oluyor gerçekten...

babandan bu kadar korkuyorken bu durumdasın birde korkmazsan ne yapacaktın inan merak ettim.. kusura bakma benimde kızım var, onun için bu kadar acımasız olabiliyorum... siz kızlara kıyamıyorum iyiyi kötüyü ayırt edebilecek durumdasın...

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
Altı üstü bi Can'ın var. O sinirle seni döverken kafanı bi yere çarpıp ölsen ne olacak peki. Ben söyleyim mi cesedin bir bulana kadar ya ÇÖP kutusunda Yada bi uçurumda olacak. Bi Can'ın bar gerisi önemli değil bırak git şu iti

Aman Allah'ım!! :KK57:
Nasıl bu kadar çaresiz olabiliyorsunuz ?? Kendinize neden bunu yapıyorsunuz?
Ayrılmamak için hiç bir sebebiniz yok!!
Görende 5 çocuğu var 20 yıllık evli de bırakamıyor sanır.
Gerekirse ailene anlatacaksın yapacak bişeyin yoksa.
Kendi kendini çaresizliğe sokma.

Bu ne ya ilişki mi bu?
Sevgiliyken dayak yemek nedir?
İnsanlar bunun için boşanıyor (doğal olarak) sen sevgilinden mi ayrılamıyorsun?

Allah önce sana akıl fikir versin sonra da sevgiline.
Ailene de acıdım söylemeden geçemicem.

sen askerde çok dayak yersin haa diye bir espri var ya
bu adamla devam edersen sen harbiden daha çok dayak yersin
hiçbir şey yapamaz sana niye korkup affediyorsun
git darp raporu al polisten yetişkinsin ailenin kulağına gitmez sonra bir metre öteme yaklaşırsan süründürürüm
seni de
sende onun gözünü korkut güçlü ol biraz

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...

erkek arkadaşından 5-6 kez dayak yedin ve affettin..neden,çünkü bakire değilsin.

dayak sayısını 10-11 olmasını istemiyorsan yapacağın şey basit,ayrılacaksın.yok devam edeyim diyorsan sen bilirsin.

Yapman gereken tek birşey var biliyorsun..
Bu isin başka bir çözümü yok.
Seni sevmiyor, sevmeyen biri ile isin yok.

bencilsin,şımarıksın,işine gelmeyen noktada da kendimi öldürsem mi diyon ,ye yavrum dayakları müsaade et seni pamuklara sarıp sarmalayan ailene çok güzel hediyeler veriyorsun ,konu nabız ölçmek için değilse ,daha üniversite yaşında bekarete girmeyecem bile, dayak yiyip yiyip affettiğinpislik için okumadığın için yazıklar olsun seni gibi çocuklara (kız erkek farketmez)

Üniversiteyi kazanan bir kız vardı. Gittiği yerin gezilecek eğlenilecek yerlerini soruyordu.
Ben de siz okumaya gidiyorsunuz okulla ilgilistermisin şeyler sorsaydınız keşke gibi bir cevap vermiştim.
Evlilik öncesi ilişkiye karşı çıkmayanlar ya da erkekten ne farkımız var diyenler.
Görsünler işte.
Gösteriyorum kızıma.
Aaa. Elbette ki hakkınız di mi üniversite okumaya gittiğiniz yerde böyle haltlar yemek, içmek eğlenmek..
Azıcık sabretseniz de okulu bitirip çalışıp kendi paranızla ne yapacaksanız yapsanız..
bende uc asagi bes yukari bunlari yazicam...ablacim ailenden habersiz nasil olurda yurttan ayrilip karaktersiz birinin yaninda yasamaya baslarsin?ya baban ogrense kahrolur adamcagiz sen Ister misin kendi evladinjn seni aptal yerine koyup yalan soylemesini?ben kahrolurum evladimin boyle bisey yapmasindan,o kadar genisbir yapim yok. bu yalani surdurme en azindan bir oda kiralamaya calis yada mutlaka kiz arkadaslarindan evde kalanoar vardir baska eve cikmaya calis...erkek arkadasina gelince ona yazicak cok sey var ama yazarsam siteden bile atilabirim cok karaktersiz biri...ne yapip et onun yurudu yoldan bile yurume...keske suraya actigi. dert konun finallerin ve derslerin zorlugu olsaydi

Bi kızım var ne zorluklarla büyütüyorum. Ağlamasın üşümesin terlemesin bi lokma daha yesin iyi uyusun diye kırk takla atıyoruz, tüm anneler de böyledir. Anne kılına zarar gelmesin der, hödüğün biri gelir bunları yapar. Yazık değil mi size. Ne işiniz var boyle insanlarla yaa..

şu msja katılmamak elde değil.benim de bir kızım vanr azıcık dudağını büzse içim gidiyor,onun bu hallere düşeceğini görmektense ölmeyi tercih ederim.

ama insanın kendisine verdiği zararı başka hiç kimse veremezmiş.

Ben de siz okumaya gidiyorsunuz okulla ilgili şeyler sorsaydınız keşke gibi bir cevap vermiştim.
Görsünler işte.
Gösteriyorum kızıma.
siz beni yanlış anladınız galiba ben burda içip içip eğlenmiyorum. ikincisi sizin şuan örnek olarak yazdığınız insan tiplerinin benimle çokta alakası yok. ben bu yaşadıklarımı zevk olsun diye yapıp yaşamadım aptallıktan ve saflıktan. içmedim de her gün başka biriyle de birlikte olmadım. Sadece yanlış zamanda yanlış insanlara güvendim teşekkürler yine de

şu msja katılmamak elde değil.benim de bir kızım vanr azıcık dudağını büzse içim gidiyor,onun bu hallere düşeceğini görmektense ölmeyi tercih ederim.

ama insanın kendisine verdiği zararı başka hiç kimse veremezmiş.
aa annesi babası durumu öğrenip kızlarının arkasında dursalar bile yediği dayaktan travma geçiren kızımız ben aşığım siz ne anlarsınız cahiller modunda anasına babasına saldırabilir rahat olun..

siz beni yanlış anladınız galiba ben burda içip içip eğlenmiyorum. ikincisi sizin şuan örnek olarak yazdığınız insan tiplerinin benimle çokta alakası yok. ben bu yaşadıklarımı zevk olsun diye yapıp yaşamadım aptallıktan ve saflıktan. içmedim de her gün başka biriyle de birlikte olmadım. Sadece yanlış zamanda yanlış insanlara güvendim teşekkürler yine de
ne farkı var onu soran kızdan o en azından gezilecek yerleri sormuş eninde sonunda bir erkekle bir eve girerdin ne acelen vardı erkenden kadın olmaya bi çocukluğunuzu yaşasaydınız zor mu geliyor sistemi olağan akışıyla takip etmek etmek..

Bi kızım var ne zorluklarla büyütüyorum. Ağlamasın üşümesin terlemesin bi lokma daha yesin iyi uyusun diye kırk takla atıyoruz, tüm anneler de böyledir. Anne kılına zarar gelmesin der, hödüğün biri gelir bunları yapar. Yazık değil mi size. Ne işiniz var boyle insanlarla yaa..

yorum için teşekkürler. benim annemde böyle çünkü güçlü fedakar merhametli kendisini ve namus kavramını bilen ben ve kız kardeşim için çalışığ çabalayan bi kadın .. ama ben cahillik midir nedir bilmiyorum annem gibi olamadım...

aa annesi babası durumu öğrenip kızlarının arkasında dursalar bile yediği dayaktan travma geçiren kızımız ben aşığım siz ne anlarsınız cahiller modunda anasına babasına saldırabilir rahat olun..

bir kız nasıl sevgilisi olacak adamdan dayaklar yiyip de susabilir anlamıyorum.hem de okuyan bilinçli bir insan.bazen acaba insanlar başlarına gelenleri kendi elleriyle mi hazırlıyo acaba diye düşünüyorum.

konu sahibinin ayrıl cevaplarına bile ek bir bahanesi var.

Back
X