• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Herkesin kendi seçeneğidir, kendi fikri ve kendi karardır. ANCAK ana baba parasıyla onlar oku diye arttırarak sana gonderdigi parayla okumak yerine böyle islere kalkışırsan olacağı budur. Onlar belki de gecelerce uykusuz kalıyorlar kızım oralarda iyi mi rahat mı diye. Onlar belki de sana yetebilmek yetisebilmek için daha çok çalışıp daha çok arttırmaya çalışıyorlar. Ne icin? Kızları okusun bi meslek sahibi olsun da kendi ayakları üstünde dursun diye, ilerde kocasının eline bakmasın ona muhtaç olmasın diye. Sen ne yapıyorsun?
Kimsenin tercihini eleştirmek bana düşmez ama belki de ilk defa böyle bir konuda yazacağım. Çünkü sen sınırı çoktan aşmışsın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama en azından üniversite okuduğuna göre çok da büyük olmadığını düşünüyorum. Bu yaşta birisine bekaretini ver sonra ondan ayrıl başkasına seni kullanması için müsaade et. Şu an birlikte olduğun hayvanın tek amacı seninle yatmak. Yok başkasıyla birlikte oldun diye şiddet uyguluyor falan filan. Yalan dolan bunlar. Emin ol adamın işine geliyordur. Sen üstüne bir de yurttan ayrıl adamın kapatması ol. Bu ne? Nasıl bir cesaret? Sen resmen o adama kölelik yapıyorsun. Neden? Çünkü aşıksın dimi. Kesin o da sana aşıktır. Burda biraz zaman geçir de oku insanların dertlerini. Eşi tartakladi diye çocuğunu da alıp boşanan kadınları oku. Sen onbir ayda beş altı kere şiddet görüp bu adamla birlikte olmaya devam ediyorsun. Senin için yapilacak birşey yok. Biz burda ne yaparsak yapalım o adam seni def etmediği sürece onu bırakmayacaksın. Onbir ayda beş altı kez şiddet uygulandığını söylüyorsun. Eğer bu durum seni rahatsız etseydi bu dönemin başında yurda çıkardın. Anlatabiliyor muyum? Hadi diyelim şimdi aklın başına geldi. O zaman da o adama karılık edene kadar canla başla çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durup o hayvandan kurtulurdun. Evet farkındayım ağır oldu yazı kusura bakma ama her harfi doğru. Cinselliği özgürlük görebilirsin evlenmeden cinselliği yaşamanın doğru olduğunu da düşünebilirsin olabilir kimse sana aksini diretemez ama bu hakki elde etmek için de önce kendi ayaklarının üzerinde durabilmelisin. Yoksa onun bunun yanında sığıntı olarak yaşarsın.

ben şuanda ygs ye tekrar hazırlanıyorum biyoloji okuyorum 2.sınıfım edirnede. ve bu kararımı daha önce bana yaşattığı olay dan sonra aldım. erkek arkadaşıma da biyoloji de iş imkanı yok çok kötü iki yıl sağlık okurum vs dedm. annemlere de söyledim o zaman. kararıma saygı duydular. ama bu bölüme de ygs sonucu açıklanmadan bırakma dediler. bu olayı yaşayalı 3-4 gün oldu kolum kabuk tuttu burnumda kanamıyo sadece çenemde morluk var onuda fondötenle kapatırım artık napıyım ????

Tezatlık var yazdıklarınızda, bu son yazdıklarınızdan sonra inanmadım size.

ygs açıklandı mı peki?
kazandın mı bir yeri?
sınav oldu mu ki daha olmadı?

okulu da 3 kuruşluk adam için bırakıp geleceğini yakma.
yatay geçiş dikey geçiş yok mu bir şeyler?
onları araştır ilk başta.

bahanem falan yok bugun ailemin yanına dönüyorum. yanımdaki şahısa da kendimi yeterince belli ettim zaten.
Tepkiler gelmeye başlayınca 180 derece dönüyorsunuz kendinizi kandırmayın korkuyorum diyen siz nasıl kendinizi belli ettiniz. Bu kötülüğü kendinize ve ailenize yapmayın kurtulun o pislikten yaptığı yanına kalmasın şikayetçi olun.

Herkesin kendi seçeneğidir, kendi fikri ve kendi karardır. ANCAK ana baba parasıyla onlar oku diye arttırarak sana gonderdigi parayla okumak yerine böyle islere kalkışırsan olacağı budur. Onlar belki de gecelerce uykusuz kalıyorlar kızım oralarda iyi mi rahat mı diye. Onlar belki de sana yetebilmek yetisebilmek için daha çok çalışıp daha çok arttırmaya çalışıyorlar. Ne icin? Kızları okusun bi meslek sahibi olsun da kendi ayakları üstünde dursun diye, ilerde kocasının eline bakmasın ona muhtaç olmasın diye. Sen ne yapıyorsun?
Kimsenin tercihini eleştirmek bana düşmez ama belki de ilk defa böyle bir konuda yazacağım. Çünkü sen sınırı çoktan aşmışsın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama en azından üniversite okuduğuna göre çok da büyük olmadığını düşünüyorum. Bu yaşta birisine bekaretini ver sonra ondan ayrıl başkasına seni kullanması için müsaade et. Şu an birlikte olduğun hayvanın tek amacı seninle yatmak. Yok başkasıyla birlikte oldun diye şiddet uyguluyor falan filan. Yalan dolan bunlar. Emin ol adamın işine geliyordur. Sen üstüne bir de yurttan ayrıl adamın kapatması ol. Bu ne? Nasıl bir cesaret? Sen resmen o adama kölelik yapıyorsun. Neden? Çünkü aşıksın dimi. Kesin o da sana aşıktır. Burda biraz zaman geçir de oku insanların dertlerini. Eşi tartakladi diye çocuğunu da alıp boşanan kadınları oku. Sen onbir ayda beş altı kere şiddet görüp bu adamla birlikte olmaya devam ediyorsun. Senin için yapilacak birşey yok. Biz burda ne yaparsak yapalım o adam seni def etmediği sürece onu bırakmayacaksın. Onbir ayda beş altı kez şiddet uygulandığını söylüyorsun. Eğer bu durum seni rahatsız etseydi bu dönemin başında yurda çıkardın. Anlatabiliyor muyum? Hadi diyelim şimdi aklın başına geldi. O zaman da o adama karılık edene kadar canla başla çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durup o hayvandan kurtulurdun. Evet farkındayım ağır oldu yazı kusura bakma ama her harfi doğru. Cinselliği özgürlük görebilirsin evlenmeden cinselliği yaşamanın doğru olduğunu da düşünebilirsin olabilir kimse sana aksini diretemez ama bu hakki elde etmek için de önce kendi ayaklarının üzerinde durabilmelisin. Yoksa onun bunun yanında sığıntı olarak yaşarsın.

Tespitiniz çok doğru.
Neden ilkinde terkedilmedi
Bağlayan bişey yoktu ki 6. ya kadar geldi.
Yine affetme ihtimali yüksek..

Nasıl bir yorum yapsak beğenirsin ki hani yorumlarımızı önemsiyorsun ya.
Görünen köy klavuz istemez, nasıl bir yoruma ihtiyacın var?

tarzını anlayamadım :) inanın. Yüksek egonuzu benim üstümde kullanmayın lütfen

şu üyeye yaptığın bu havanın yarısını sevgiline yapsaydın keşke şimdi morluklarını kapatmak zorunda kalmazdın.

burada kim ne yazıyorsa seni iyiliğin için senin adına öfkelendiği için yazıyor.

tarzını anlayamadım :) inanın. Yüksek egonuzu benim üstümde kullanmayın lütfen
Sevgiliden dayak yemek nasıl bir tarz peki? Burada atarlandiginin ufacık kısmını o hayvana yapsana neyin kafasını yaşıyorsun sen? Millet sana yol gösteriyor ve evet ofkeleniyor bir sor bakem niye? Egoymus tarzmış necasetlendirme ortaliği şimdi!

bakın gerçekten burda bişey tasladığım falan yok bütün yorumlara saygı duyuyorum ama gerçekten bu kadar incinmiş hissediyoken bi abla gibi daha kucaklayıcı yaklaşabilirsiniz. ben başka bişey istemiyorum ki. ya allah aşkına inanmadım falan diyenler var kim buraya böyle bi konu açıp zevk alsın. 180 derece de dönmedim yalanda atmıyorum. söyledikleriniz doğru evet ama ben zaten şuan kendime bütün hakaretleri de söylüyorum ailemi nasıl utandırdığımı duysalar kahrolucaklarını hayatımı mahvetiğimi .. benim istediğim sadece kaybetmiş olduğum cesareti ve kendime güveni azda olsa geri almak..

bakın gerçekten burda bişey tasladığım falan yok bütün yorumlara saygı duyuyorum ama gerçekten bu kadar incinmiş hissediyoken bi abla gibi daha kucaklayıcı yaklaşabilirsiniz. ben başka bişey istemiyorum ki. ya allah aşkına inanmadım falan diyenler var kim buraya böyle bi konu açıp zevk alsın. 180 derece de dönmedim yalanda atmıyorum. söyledikleriniz doğru evet ama ben zaten şuan kendime bütün hakaretleri de söylüyorum ailemi nasıl utandırdığımı duysalar kahrolucaklarını hayatımı mahvetiğimi .. benim istediğim sadece kaybetmiş olduğum cesareti ve kendime güveni azda olsa geri almak..
Senin yaşadıklarını yaşayan bir arkadaşım vardı. Bu yüzden gerçekliğine inanıyorum aslında. Gerçi o dayak yemekten zevk alırdı, ağzını burnunu kıran adamla evlendi, hala öldürülesiye dayak yer.
Ben eşimin bana sesini yükselmesine bile tahammül edemem, gururumu kırar bu durum, peki sen nasıl kendine dayak yemeyi yakıştırabilirsin?
Bakire olmayabilirsin, bu seni eksik yapmaz, böyle bir kişilikle beraber olma zorunluluğun yok. Sevgilinden ayrılmadığın sürece, öz güvenin yerine gelmeyecek, adam seni dayakla bastırıyor, eziyor.

ben bunun için bu iradesizliğim özgüven eksikliğim için psikoloğa da gittim. ortaokul döneminde tacize uğradım. hemde en yakınımdan sayılabilecek insandan. sessiz kaldım korktum sindim.. bunları da anlattım. ve psikolog bana 'senin erkeklere hayır diyememenin büyük bi sebebi de bu sınırların yok belirleyemiyosun sessiz kalıyosun bu yüzden köle gibi görüyosun kendini dedi. bunları da biliyorum. Ama düzelemiyorum. canım yanıyo bi türlü o cesareti bulamıyorum kendimde yapmak zorunda gibi hissediyorum çoğu şeyi... en kötüsüde bilincinde olup yapamamak neyse şimdi yerin dibine siz sokun hak ediyorum herşeyi belkide bunlara yada duymaya ihtiyacım vardı

ben bunun için bu iradesizliğim özgüven eksikliğim için psikoloğa da gittim. ortaokul döneminde tacize uğradım. hemde en yakınımdan sayılabilecek insandan. sessiz kaldım korktum sindim.. bunları da anlattım. ve psikolog bana 'senin erkeklere hayır diyememenin büyük bi sebebi de bu sınırların yok belirleyemiyosun sessiz kalıyosun bu yüzden köle gibi görüyosun kendini dedi. bunları da biliyorum. Ama düzelemiyorum. canım yanıyo bi türlü o cesareti bulamıyorum kendimde yapmak zorunda gibi hissediyorum çoğu şeyi... en kötüsüde bilincinde olup yapamamak neyse şimdi yerin dibine siz sokun hak ediyorum herşeyi belkide bunlara yada duymaya ihtiyacım vardı

Yaşadığınız tacizden sonra erkeklere hayır diyememeniz ilginç geldi bana.
Böylesi bu durumda bir erkeğe dokunabilmek bile çok zor olmalı diye düşünürdüm ben.

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
Hiç kimsenin hiç kimseye gerek fiziki gerekse psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.
Siz nasıl daha önce şiddet gösterdiği halde hala beraber olabiliyorsunuz?
Daha önce biri ile beraber olmuş olmanız size şiddet göstermesi için sebebp değil.
Bir an önce kurtarın kendinizi ondan?
Tehdit ederse tekrar şiddet uygularsada direk polise başvurun.

ikide bir beni yerin dibine sokun diyosun da hangimiz yerinde dibine soktuk seni? istediğin buysa yaparız ne demek..

bak konuna inanıyorum hatta şu msjından sonra sahte olmasını ümit ediyorum ama bilmiyorum ya taciz falan,konuya dram üstüne dram ekleniyo sanki:KK43:

Ünvde okuyorsun geçici bir süre kalacak yer bulabilirsin çok rahat
Hiç mi kız arkadaşın yok kimse yok eğer cidden yoksa bir misafirhaneye git arkadaşlarına da söyle ev arkadaşı arayan illaki vardır birileri ya da yurt bak kal
Gidecek yer bulursun idareten kalabileceğin yurt falan vardır mutlaka
Ailene söyleyemediğin için o adamla birlikteSin peki sana daha çok zarar verirse ailen ne duruma düşecek
Evlenmek zorunda değilsin bekar da kalabilirsin ille de seni kabul edecek olduğun gibi sevecek birini bulursun ona mecbur değilsin daha önünde uzun bir süreç var
Derelerine asıl ve atan bir yere git sonrası sonra hallolur sen önce durumunu kurtar

Ailen bilse bu durumu sana en fazla ne yaparlar onu bir düşün. Babaya anlatmak daha zor olsa gerek, annene bahset hiç değilse bu durumdan. Baban bile duysa döveceklerdir en fazla. Öldürecek halleri yok evlatlarını. Elin adamından dayak yiyeceğime babamdan yerim ama ailem yanımda olur hiç değilse.

Back
X