5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Kalkıyorum zaten fitilden sonra 10 15 dakika yürüyüş yapmamı istedi doktorum suyumu falan almaya gidiyorum duşumu alıyorum sadece iş yapmıyorum
Bilmiyorum yaaa bişi olursa filan diye fazla kalkmak istemiyorum benim ilk defa az önce çok hafif sağ kasıkta küçük bir sancı hissetim

Nerde yaptırdınız bu arada ilk mi sizin
Evet benimde ilk düşüncelerinizi anlıyorum ama doktorumuza da güvenmek gerekiyor medova da yaptırdım. Heyecanla bekleyiş zaten benim yaptıklarımda iş sayılmıyor. Birde ben iğne de vurulmak zorundayım hayliyle hastaneye gidiyorum her gün zaten

Çok heyecanlıydım ama transfer sonrası hissizleştim
Bir şey sorucam bu aşılama için kimlik fotokopisi vesikalı fotoğraf evlilik cuzdan fotokopisi falan istemiş doktorda tüp bebek merkezine goturulmesi için ben doktora soramadım zaten doktorda herşeyi rep.soylermks gibi yapıp beni sanki çok acele işi varmış gibi ve hastasında yoktu bende o şekilde hiç bir şey sormadan kendimi çıkmış buldum acaba nasıl olcak bilginiz varmı bu konuda

Prgestan iğne mi bende kullanıyorum ama evde kendim yapıyorum hem fitil ve bi kaç vitamin ve hap sizin sorun neydi bende bahçecide tedavi görüyorum

Yani tam bilemedim ama Evlilik cüzdanı bizden de istediler götürdük fotokopisini çekip geri verdiler oradakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…